Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wiki5

1. 7. 2008 0:04
Miko

ja bych se zabyval vic "konspiraci" v Evrope. Napr. http://zpravy.idnes.cz/problem-s-lisabonem-je-treba-nechat-v-irsku-vzkazal-sarkozy-cechum-10u-/zahranicni.asp?c=A080630_212544_zahranicni_jte

nezda se vam vyrok Sarkozyho: "Nynější nálady, kdy se lidé začínají ptát, zda by nakonec nebylo lepší rozhodovat na národní úrovni, označil za krok zpět..." znepokojujici a obhajujici snahu po zmanipulovani vule lidi a to jak Francouzu, tak Holandanu a i Iru? Nepripada vam to jako snaha vytvorit NWO 4 Europe? Vzhledem k tomu, ze mysleni v evropskych zemich je o hodne podobnejsi tomu ceskemu, mel bych vetsi obavy o evropskych politicich snazicich se zmermomocnit osobni svobodu a zavest vsechny zeme Evropy do sdruzeni, ktere ve sve konecne podobe bude proti pravum a svobodam jednincu. To vas neznepokojuje? Me teda vic, nez tzv. americka konspirace

0 0
možnosti

rezjir

1. 7. 2008 5:52
Re: Miko

Není možné považovat za konspiraci, když někdo veřejně vyhlásí svůj cíl a veřejně pro něj agituje.

Joj, kdyby nebylo takových macků, jkými jsou USA, Čína a Japonsko, tak bychom samozřejmě žádnou EU nepotřebovali.

Takže pokud chtějí Amíci pomoci Evropě, nechť se sami rozpustí.

0 0
možnosti

jirkan01

30. 6. 2008 21:26
A už jste slyšel tu

jak za druhou světovou může Churchill? Ten taky odmítl ustoupit.

0 0
možnosti

timmek

30. 6. 2008 13:42
Pane autore, jste na omylu !

Za zlo ve světě nemůže FBI, MI 6, CIA, NSA a atd.  Ale TRPASLÍCI. To už přeci ve své divadelní hře prohlásil Jára Cimrman. A ten měl vždy pravdu.

P.S. Pište dál, tak jako vy mě dokáže rozesmát malokdo. ;-D;-D;-D Víc takový paranoiků, skvěle se bavím.R^

0 0
možnosti

thufir

30. 6. 2008 10:25
Fascinují mě fanatičtí příznivci konspiračních teorií

jen nechápu proč můj otec, svého času se živící jako letecký mechanik, tvrdí, že chemtrails neexistují. Taky mi příjde divné vymýšlet si al-Kajdu, když všichni známe proslovy jejich představitelů a výsledky práce jejich podřízených a už vůbec nechápu, proč by někdo k vyhlášení války potřeboval sám zbourat baráky v ekonomickém centru své země. Opravdu žeru fanoušky těchto teorií, ale na druhou stranu, jak pravil Mel Gibson "že jste paranoidní, ještě nezamená, že po Vás nejdou".

0 0
možnosti

Jiří Míka

30. 6. 2008 19:48
Re: Fascinují mě fanatičtí příznivci konspiračních teorií

ad chemtrails minimálně v Británii v průběhu několika desítek let byly nad městy letecky vypouštěny biologické zbraně jako součást jakéhosi testu.

to jsou oficiální odtajněné dokumenty, bylo to v médiích.. můžete se tomu klidně vysmát, ale je to pravda a velmi snadno k tomu jde nalézt články v médiích a reference.

jestli mám podezřívat, že se to děje občas obecně všude i v ČR a dodnes to opravdu nevím a je to paranoia, ale vzhledm ke kontextu by mě to nepřekvapilo.. ale jestli vás to baví, tak enjoy

0 0
možnosti

kacer.blog

30. 6. 2008 0:58
V jednom blogu jsem to zmínil jako vtip,

aniž bych pro to měl jakýkoli reálný podklad, jen pocit pramenící z celé té kampaně proti ropným státům, která začala v Kuvajtu a nezastaví se (Obama neObama), dokud bratři Amíci neobsadí Írán, jenž jim pořád ne a ne dát věrohodnou záminku. Ne, že bych chtěl Saddáma či Ajatoláha nějak bránit, ale tím, že amíci někam vlítli, se ještě nikdy v minulosti nic nespravilo (samozřejmě částečně kromě účasti v II. světové, ale i při tom se jim podobně jako Rusům leccos "povedlo"), a za slepou závislost na "arabském zlatě" si ta naše bláznivá civilizace může jen a jen sama samička. Je to drsný, ale malá ropná domů za těch "pár" životů zřejmě Američanům stojí.

0 0
možnosti

wiki5

30. 6. 2008 18:48
Re: V jednom blogu jsem to zmínil jako vtip,

od zacatku valku s Irakem stoupla cena ropy asi 4x... kdyz se nekdo koupe ve zlate, ma ho nadbyteka jeho cena klesa, ne? Odkud se porad bere to klise (i po tech letech od osvobozeni Iraku od Sadama) ze je to kvuli rope? Opravdu uz bych rad od nekoho slysel ten "spravny" argument, zatim vsichni jen tlachaji.

0 0
možnosti

wiki5

29. 6. 2008 19:33
a zase

snuska stripku sestavena tak, aby to vypadalo jako.... kde vam zustala cela pravda?Rv

0 0
možnosti

Jiří Míka

29. 6. 2008 19:42
Re: a zase

to nejsou střípky, ale jeden velký střep informací

není ochota uznat, že je tato informace pravdivá, ikdyž byla v televizi a tisku.

Ale já myslim, že ta informace byla potlačena z nějakého důvodu, protože právě tato informace sama o sobě je něco co opravdu není potřeba, aby někdo věděl

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

29. 6. 2008 19:28
Mezi námi

soudruhu, on i kámoš Brežněva -- soudruh Reagan, lhal a podváděl a posílal do SSSR plány obrany USA, a posílal do Kremlu ke schválení své soudružské projevy k národu. A myslíte si snad, že soudruh Bušinov Jurij má ruské předky, správně, má, proto také ničí arabské ropné prameny, aby soudruzi v Kremlu mohli plynule zdražovat a pak si mohli dovolit pozlatit plechovou střechu jejich dáč, většinou už na Floridě a také ti méně zdatní v Karlovových Varjach.

0 0
možnosti

wopi

29. 6. 2008 18:25
je nutné

brát léky poctivě, a pokud předepsaná dávka nepostačuje, je potřeba to oznámit lékaři

0 0
možnosti

Martin Jirousek

29. 6. 2008 18:25
Vrchní velitel

Armády USA se právě dověděl, že do druhé věže vlétlo druhé letadlo. Přál bych si rozbor psychologa, co se mohlo odehrávat v hlavě G.W.Bushe.

http://www.youtube.com/watch?v=VlgTE3y3MNc&feature=related

0 0
možnosti

rezjir

29. 6. 2008 18:57
Re: Vrchní velitel

no tak pokud myslíte ten záznam v té školce, tak tam jde o pohled člověka, který tu informaci v první moment nedokázal vstřebat, protože byla proti jeho veškerým zkušenostem a znalostem.

0 0
možnosti

Mablung

29. 6. 2008 17:53
Pche, to neuvádíte to hlavní

Za všechno můžou židi. Vážně. Nejdříve umučili Ježíška, pak přivodili zánik Římské říše, přivezli mor do Evropy a neštovice do Ameriky, zastřelili nám Císaře pána a tím vyvolali první světovou, geniálně vyprovokovali Hitlera k druhé světové válce a díky koncentračním táborům získali gloriolu mučedníků a vlastní stát. 11. září také zosnovovali židi aby mohli prodávat více zbraní a za válku v Iráku také mohou oni, neboť oni vlastní ropné firmy. Vážně, za všechno mohou židi. ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

apokalypsa

29. 6. 2008 18:00
Re: Pche, to neuvádíte to hlavní

Nejenom to. I tento clanek je zidobolsevicka propagace, autor je placeny agent FBI a tento kvazi konspiracni clanek ma odvest pozornost od skutecnych problemu planety! ;-)

0 0
možnosti