Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jiří Míka

28. 6. 2008 18:52
Re: opravdu

ani jste se neoběžoval napsat, co že mají tyto odkazy dokazovat, ale aspoň že jste konečně uvedl taky nějak link na nějakou referenci

myslím, že se tu snažíte zaujmout dojmy,

ale třeba ten článek o sleep cells nechápu co to má dokazovat, když tam píšou, že jde o sleep cells ISI, (pakistanské tajné služby). to naopak potvrzuje tu moji pohádku o tom jak všechno tenhle PSEUDO dojem celosvězově propojené sítě vytváří práce tajných služeb a vhodné obecně psané větičky v novinách naznačující, že v nějaké jiné zemi mají kontakt.

a ISI je známa svou úzkou spolupráci se CIA.

takže z toho co je tam napsáno je jejich výcvik a zřejmě i získávání konktaktů práce ISI. ojedinělé věty o nějakém propojení s jinými teror., skupinami v jiné zemi můžou nakonec být různí tihle agenti ISI apod. kteří se snaží o realizaci tohoto sebenaplňujícího proroctví o globálně propojené sítí AL Kaida.

0 0
možnosti
W

wiki5

27. 6. 2008 1:55
mimochodem

Miko, nerekl sef Annonce pred lety, ze sponzoruje atentat tusim na Klause? Myslim, ze nerozumite nadsazce a rozhodne nerozumite temhle talk show a jako vzdy delate z komara velblouda.

0 0
možnosti
MT

tuccy

27. 6. 2008 8:48
Re: mimochodem

To je společný rys konspiračních teoretiků, co se jim hodí to chápou doslova, co se jim nehodí zamlčí. Např. kolikrát ohledně WTC konspirátoři argumentovali výroky svědků ve stylu "tnělo to jako bomba" a kolikrát prakticky stejně častým přirovnáním "znělo to jako jedoucí vlak" ;-)...

0 0
možnosti
AA

A.A.

27. 6. 2008 1:40
Terorista není člověk

a nemá žádná práva.

0 0
možnosti
W

wiki5

27. 6. 2008 1:52
Re: Terorista není člověk

ani nejvyssi soud nebylk jednoznacne rozhodnut kam se naklonit a zvitezilo stanovisko soudu o jeden hlas.... je plno kritiku takoveho rozhodnuti, protoze rozhodnuti soudu priznava prava lidem, kteri necti zadne lidske hodnoty a naopak se snazi terorem likvidovat spolecnost, ktera jim ma prava proti nimz bojuji zarucovat? Trochu z cesty, ze?

0 0
možnosti
S

svetak

27. 6. 2008 0:44
Vazeny pane Miko,

muzete prosim nejak statisticky dokazat, kolik veznenych na voj. zakl. G. bylo jen tak zatceno pro podezreni? Neni tedy pravdivy udaj, ze 98% bylo dopadeno v boji v Afganistanu ci Iraku ze zbrani v ruce? A zbytek (2%) po dopadeni za uskutecneny nasilny cin vuci civilistum? Rovnez mate k dispozici statisticky udaj, kolik propustenych bylo po case zase dopadeno v boji se zbrani?

Jinak souhlasim, ze by i teroriste meli prochazet standartnim trestnim systemem zde v USA - jako kazdy zlocinec.

George

0 0
možnosti
KK

tanais

27. 6. 2008 1:22
Re: Vazeny pane Miko,

Ta to se zřejmě, aspoň věřím shodujete s autorem tohoto článku, protože, to je to, na co se snažil upozornit. Ne na to, kolik "teroristů" z té které věznice je ve skutečnosti vinných či nevinných, ale na to, že je dobře, že ústavní soud v USA se zastal základního práva každého člověka na spravedlivý soud.

A zároveň,je vyjadřuje znepokojení ( s kterým se ztotožňuji ), že populární moderátor jedné z nejsledovanějších amerických stanic - CNN si myslí, že tak je to špatně! Že mu připadá fér zastřelit pro podezření kohokoliv podezřelého ( čti muslima ), prostě jen proto, že by teoreticky MOHL ohrozit slušného amerického katolíka...

Pokud se už tak vyžíváte ve statistice, zajímalo by mě, jestli vy, máte nějakou, kde je uvedeno, kolik % muslimů je ve skutečnosti slušných a spořádaných lidí a kolik z nich je tzv. "teroristů"

0 0
možnosti
S

svetak

27. 6. 2008 0:38
Vazeny pane Miko,

0 0
možnosti
W

wiki5

27. 6. 2008 0:18
ani

nema cenu nic psat, vy totiz nechapete hodne veci o Americe

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

26. 6. 2008 23:46
Sovětští vojáci

to tak taky dělali. Kdo byl podezřelý, postreljať. I vlastní, když si nebyli jistí.  Ty, kdo bojovali v civilu, střílely na místě všechny strany. tak čemu se stále divíte, bratře Míko? Vždyť ti Američani , které tak pomlouváte dbají o "lidská práva" svých protivníků mnohem víc než kdokoli jiný. Kdo jsou ti humánnější? Číňani? Mugabeho partyzáni? Taliban? Al Quaida? Nebo snad hrdinný Lid KLDR? Vždyť vy , kdyby vám hořelo za patama, byste zdrhal zase jen do USA, jinde by vám šlo o krk. jste normální levičácký blb.

0 0
možnosti