Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 6. 2008 8:12
Pane M.

... napadlo Vás někdy, že se příliš nelišíte od podprůměrného občana, který si pouští zpávy z TV zNOwA? Váš i jeho hlad po senzacích a negativních zprávách si jsou dost podobné. Proč pořád někde hledáte nějaké spiknutí? Většina věcí se dá vysvětlit celkem jednoduše, vymýšlení absurdit nechte na seriálu X-files a dalších.

0 0
možnosti
RV

Montaigne

20. 6. 2008 7:55
díky pane Mika

víte, co je nejvíc nas/ere americké komsomolce? Pravda! Mám to mnohokrát ověřené;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 6. 2008 8:13
Re: díky pane Mika

Mne nejvíce nas...e koncentrovaná hloupost. Pravda má hodně podob, ne jen tu "alternativní".

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

20. 6. 2008 7:37
Proc se porad divite

Samozrejme ze to byl inside job, v usa to vi uz skoro kazdy

http://www.sprword.com/mustwatch.html

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 6. 2008 8:14
Re: Proc se porad divite

mýlka, většině lidí v USA je to u (Y). (tedy alespoň těm, se kterými jsem v 2005 mluvil).

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

20. 6. 2008 3:48
ale

šlo mi především o to financování MEK. toulky historií v tomhle směru jsou na delší povídání

damage reduction je samozrejme vítanější než hodnocení mé osoby, ale přecejen zde míjíme jádro pudla. ten drb, že USA financují MEK.že se furt opakuju:-) to že dědeček Bushe financoval Hitlera a nacisty a sám byl nacista . to bych přecejen nechal na jindy, protože na 99% je pravda to co říkám

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 6. 2008 8:19
Re: ale

... jo v Guardianu lžou ... protože Vám jejich informace nezapadají do schématu ... Vy jste opravdu špatný manipulátor, protože se snažíte nacpat "hranaté" informace do "kulatých" dírek Vašeho systému. A když to nejde, tak ty informace zahazujete. Vás bych nenechal dělat ani analýzu vlivu srážek na růst kytek na naší zahradě.

0 0
možnosti
W

wiki5

20. 6. 2008 3:00
byli

lidi co se zprofanovali driv a jsou lidi co se zprofanovavaji dnes... zajiste vite do ktere skupiny patrite

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

20. 6. 2008 3:20
Re: byli

ne jen tu dělám lesní seznamku s historií, já nemůžu za to, že to do učebnic historie nedali, parchanti, ale jsem rád, že jste opět napsal něco konkrétního :-) nejlépe něco co se netýká mé osoby

0 0
možnosti
LH

ant.

19. 6. 2008 22:17
...zpráva z deníku Guardian...

....I když nikdo netvrdí, že Prescott Bush sympatizoval s nacismem, z dokumentů vyplývá, že firma, pro kterou pracoval, Brown Brothers Harriman, fungovala jako americká základna pro německého průmyslníka Fritze Thyssena, který financoval Hitlera v třicátých letech, než se s ním koncem třicátých let v hněvu rozešel. Bush byl ředitelem newyorské Union Banking Corporation, která zastupovala Thyssenovy zájmy v USA a pokračoval v práci pro tuto banku i poté, co Amerika vstoupila do války proti Německu....takže shrnuto - Vaše babička podporovala nacisty, protože pracovala pro firmu, která dodávala své výrobky Hitlerovu Německu...;-)...doporučuji Vaší pozornosti informaci o tom, kdy se Thyssen rozešel s Hitlerem...podle Vaší logiky bychom mohli být příbuzní, protože jste v dětství pil mléko od krávy, která se pásla na naší louce...jo - a nezapomeňte na Stalina - dodával Německu suroviny a zbraně..

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

19. 6. 2008 22:42
Re: ...zpráva z deníku Guardian...

ale on s ním přece sympatizoval, chtěl ho zavést v USA. zdroj BBC. fasisticky rezim cituji "zalozeny na ideologii Hitlera a Mussoliniho". v celku povedome?

a kde je ta Vaše louka?

s tou dobou trvání té podpory na mě šijete nějakou habaďˇůru. ta podpora byla provázaná ideologicky přes eugeniku, což byl vlastně nápad Američanů, kteří ho předali Němcům, trošku ironie, že to jsou právě Spojené Státy, které celou 2.světovou válku spolupodílnictvím vytvořili když to přeženu, protože by se dalo spekulovat, jestli by k ní došlo, kdyby by jaksi  nespolupracovali s tím nacistickým podhoubím už od samotného začátku. myšlenka eugeniky se pak na konci 2. světové války vniklém OSN stala stěžejním zájmem přejmenovaná na enviromentalismus nebo gaia fanatismus . myšlenka, že člověk je jen živočišný druh, který musí být chován stejně jako jiná zvířata v zájmu biodiverzity, tedy v souladu s jinými zvířaty ale i ekosystémem.to už ale mluvíme o chovu a šlechtění.nacisté válku neprohráli

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

19. 6. 2008 21:02
Drobná poznámka

Mám dojem, že pocházíte z neúplné rodiny, nebo vaši rodičové jsou aktivními členy KSČSSD. Protože vaše znalosti historie jsou na úrovni 7-letého Roma, který ještě nepochopil význam abecedy. Tedy buď vám nikdo nic neřekl, nebo jste neposeda a na získávání znalostí zvysoka kašlete. Doporučuji studium historie, ale určitě ne v kroužcích mladých debilokomunistů. Tam získáte jen svrab.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

19. 6. 2008 21:13
Re: Drobná poznámka

lidé, kterým Vaše bezobsažné nadávky připadají jako pádný argument, už mi začínají být ukradení.

0 0
možnosti
MV

lonestarstate

19. 6. 2008 21:00
:-O

Opakování spikleneckých teorií z obskurních webů nacistů a antisemitů nerovná se vzdělávání národa. A označování 11.září za "inside job", tomu říkáte odhalování pravdy? :-©Rv Běžte si studovat rodokmeny vlastních dědečků a pradědečků. Slušní lidé se mezi sebou nehodnotí podle rodokmenů, navíc sestavených podivnými organizacemi jako bylo Gestapo a NKVD.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

19. 6. 2008 21:04
Re: :-O

nevěděl jsem, že Hospodářské noviny a CNN je web nacistů a antisemitů.

ad rozebírání genetických a jiných šlechtitelných kvalit doporučuju

http://en.wikipedia.org/wiki/Compulsory_sterilization

0 0
možnosti
MK

wopi

19. 6. 2008 20:47
eh

Rv

0 0
možnosti
TK

trdelnik

19. 6. 2008 20:43
Pomyleny mozek

Pane, vy to mate v palici uplne vymakovane. 8-o

0 0
možnosti