Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

pingodik

17. 4. 2008 11:27
Islám a pedofilie (2)

Na druhé straně mi vadí, když se tak děje proti vůli dotyčné holčičky. Nesnáším násilí. Nesnáším, když někdo někomu ubližuje. Nemám rád pohled do smutných, vyděšených bezbranných, dětských očí. Asi by bylo správné omilostit ty obviněné, kteří nekonali násilí. V případě, že dotyčná nepociťovala bolest, ponížení, utrpení, tak je vše v pořádku.

Dále uznávám, že v muslimském světě jsou mnohem tolerantnější k násilí, které se páchá na mladých holkách. Na druhé straně je to jedno, jestli muž (manžel) ubližuje 10ti, nebo 35ti leté ženě. Je to hajzl, který zaslouží odsouzení a trest. je to jedno, jestli je muslim, křesťan, nebo nevěřící.

0 0
možnosti
AB

pingodik

17. 4. 2008 11:27
Islám a pedofilie (1)

Je těžké určit od kdy může člověk začít pohlavní život. A kdo to určí? Lékař, zákon, duchovní, Bůh? Zastávám "kacířský" názor, že je mi líto Opočenského, Katarského prince i sbormistra Kulínského. Nic špatného neudělali, "pouze" porušili zákon. Hranice pohlavní dospělosti a další morální hodnoty se formovyly již od středověku. Jedná se o obecně uznávané normy a pravidla. Pokud vím, tak sboristky, které teď svědčí v procesu s Kulínským dělaly všechno dobrovolně. Nikdo je nezavíral, nenutil. Do sboru chodily bez nucení.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

16. 4. 2008 20:55
Vy se, pane Míko,

tváříte jako bůhvíjak tolerantní člověk, ale de facto jste rasista a elitář. Kolektivista, který pro sebe vyžaduje individuální lidská práva ale druhým je upírá. On má prostě štěstí, že žije v tolerantní společnosti. On se přece společnosti podřizuje, nemůže za to, že mu ta společnost ponechává svobodu. Když se někdo narodí v islámské společnosti, musí holt velebit Allaha, držet hubu a na svobodu zapomenout. To mu vzkazuje demokrat  pan Jiří Míka s tím, že od něho se žádné pomoci nadít nemůže. A nejen to - pan Jiří tímto i vzkazuje, že udělá cokoli pro to, aby případnou pomoc ze strany druhých znemožnil. Nechce totiž riskovat nevůli tamní "společnosti".  Pokud se narodí jedinec cítící se podobně jako Jiří Míka  ve společnosti lidojedů, co myslíte, nechá se bez odporu sežrat svými soukmenovci nebo bude čekat pomoc ze strany stejně cítících západních "liberálů"? Čekat možná bude, ale nikdy se jí nedočká. Ti liberálové jsou totiž na straně "kmene" a místo pomoci doporučí vhodné koření.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

16. 4. 2008 21:11
Re: Vy se, pane Míko,

vkladate mi do ust veci, co netvrdim, a odmitate se vyjadrovat o vecech, ktere naopak rikam. klasika

jestli vam opravdu na tech lidech tam zalezi, zkuste je respektovat... a ne se jich zastavat, kdyz se vam to hodi jako argument a jindy je pausalizovane odsuzovat

0 0
možnosti
W

wiki5

16. 4. 2008 19:01
zkuste

 nabidnout reseni "vlady"... asi pak budete blizko reseni pane Rokytkovi (mimochodem takhle vytrhnout co rekl Reagan a dat do uplne jine souvislosti je domena spinave propagandy)

0 0
možnosti
KU
AH

nyny.

16. 4. 2008 15:04
sám jste si odpověděl

pedofil, pokud někdo něco takového učiní je pedofil a je stíhán v naší evropské civilizaci zákonem stejně jako v USA, v té jejich je to když ne norma, tak evidentně pčijatelné. A když nic jiného, tak já osobně jako základ pro posouzení společenství beru to, jak se společnost chová k nejslabším článkům a z toho na prvním místě k dětem. Jinak ať si věří klidně na svatou mrkev.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

16. 4. 2008 21:01
Re: sám jste si odpověděl

Přesně tak. Pokud někdo souloží s osmiletou, musí být pedofil, protože normálního muže nebude takové děcko přitahovat. Druhou možností je, že v příslučné kultuře vnímá koupenou "manželku" jako věc a ukájí se na ní z nedostatku jiné příležitosti podobně jako pastevec s ovcí či velbloudicí. Ale co, my jsme přece tolerantní a jakýsi křižák v patnáctém století prý taky někoho znásilnil.

0 0
možnosti
S

saturninka

16. 4. 2008 13:45
Chuť

tak to řekni rovnou, že by si měl taky chuť a nepředkládej nám tady své moudra;-)

0 0
možnosti
J

jirkan01

16. 4. 2008 12:59
Pane Míko

Ano, vykání patří k dospělým lidem, ti se poznají nejen podle věku, ale i podle rozumu. Podle toho by Vám mohl tykat každý od 6 let výš.

0 0
možnosti
S

saturninka

16. 4. 2008 9:48
islám

islám, islám, islám a co jen na tom k vodsouzení, když to mužský těší a když to chtějí mít:-P:-P:-P:-P:-P:-P

0 0
možnosti
K

kion1

16. 4. 2008 21:31
Re: islám

R^

0 0
možnosti
PS

xlb2

16. 4. 2008 7:09
tak nevim

jestli jste jenom recesista nebo to berete tak vazne. v druhem pripade musite byt opravdu nestastny, kdyz vsude kolem vidite pouze same zlo...

a jeste si dovolim jednu pripominku k Islamu... problem moderniho Islamu je jeho politizace. Zatimco "zapadni" spolecnost se po staletich dopracovala k odluce cirkve a statu, zeme stredniho vychodu funguji podobne jako pred 1000 lety. Ale ani v technto zemich jiz neni tak jednoduche udrzet poslusnost svych ovecek, proto musi stupnovat snahu. K fundamentalistickym smerum se dnes hlasi skoro 100mil muslimu a nenavist, kterou je kazdy den krmi, se jednou bude muset nekde vybit

0 0
možnosti
JP

Jose_Pedro

16. 4. 2008 7:16
Re: tak nevim

SouhlasR^R^R^

ohánění se argumenty , že v bibli je také psána nenávist k barbarům, tak se ptám kdy jsme slyšeli představitele církve tohle podněcovat...kdy jsme viděli v západních zemí masové demonstrace pro zavraždění nějakého například novináře z islámské země, který "znesvětil"kříž??

0 0
možnosti