Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

mik521

25. 3. 2008 11:22
Oficiální teorie nerespektují fakta

Oficiální místa nikdy nevysvětlily následující fakta:1) WTC1 a WTC2 se nemohly zřítit takovým způsobem jen a pouze vlivem nárazu letadel. Je to vyloučeno konstrukcí budov a fyzikálními zákony. Všechny indicie (videa, svědectví, srovnání) svědčí o předem připravené řízené demolici.

2) Destrukce WTC7 je vysvětlitelná jedině předem připravenou řízenou demolicí, oficiální zdůvodnění dodnes neexistuje.

3) U Pentagonu nebyly nikdy nalezeny zbytky letadla (kromě "trosek", které lidé odnesli v ruce). Videa z kamer, které celou scénu snímaly zabavila FBI a dodnes nebyla vydána. Poškození budovy neodpovídá nárazu letadla, ale spíše řízené střely.

4) U Shanksvile nebyly nalezeny žádné pozůstatky letadla, pouze díra v zemi.

5) Zpožděná reakce protivzdušné obrany na oznámení o únosu letadla je nevysvětlitelná ( a dodnes nevysvětlena). 6) Pohyby na akciových trzích před 11.září jasně indikují povědomí určitých kruhů o události, které přijde. O autory transakcí se nikdy nikdo nezajímal.

0 0
možnosti
R

Rosomak

25. 3. 2008 20:43
Re: Oficiální teorie nerespektují fakta

ad 2) ano, vydává se požár krmený prasklým naftovým potrubím ke generátorům v posledním patře.

0 0
možnosti
G

Giigle

23. 3. 2008 14:48
nevdzávej to

Většina lidí má prostě strach z červené pilulky a budou matrix hájit do samého konce. Nemá smysl se nad tím rozčilovat, nikdy je nepřesvědčíš. Ale nepíšeš svoje články přece pro ně, ale pro ty, kdo jsou ochotní nakouknout za oponu. Nenech se odradit!

A pro ty, kdo křičí po důkazech pro to, že WTC bylo vyhozeno do vzduchu vlastní vládou, nechť předloží důkazy o tom, že to byli teroristi. Nejsou to spíš oni, kdo slepě věří všemu, co jim nakukají ve večerních novinách?

0 0
možnosti
W

wiki5

23. 3. 2008 17:46
Re: nevdzávej to

fakt to nevzdavej, muzes psat pro lidi jako Giigle, protoze tihle lidi i kdyz maji rozboru hadabej ze to byli teroristi (dokonce v primym prenose) tak chtej slyset ty vase vymysly, prece jim to nemuzete pane Miko udelat...

0 0
možnosti
K

kuri-noha

23. 3. 2008 10:56
Jeden z mnoha dodatků 2/2 + 1

Ale je vždy potřeba si klást

otázku. Proč by tolik se tolik lidí ze sebe snažilo udělat blázna? Jsou

to normální inteligentní lidé s vysokou školou a prací. To samé se týká

i pozorování UFO.... kruci jakto že se sem vejde tak málo znaků...?

0 0
možnosti
K

kuri-noha

23. 3. 2008 10:56
Jeden z mnoha dodatků 2/2

To, že stovky, tisíce lidí v samotných Státech tvrdí že útok na WTC byl

takto zinscenovaný a že mají důkazy, že jsou svědkové.To nikoho

nezajímá, protože to jsou asi blázni.

0 0
možnosti
K

kuri-noha

23. 3. 2008 10:53
Jeden z mnoha dodatků 1/2

Taky jsem byl dlouho slepý, ale když člověk dokáže vnímat věci kolem sebe tak, že si z nich udělá mozaiku, všechno mu vychází. Vždy je tu spousta neobjasněných faktů, které  zdánlivě nedávají smysl. Stačí najít jen společný klíč, což vám však současná média nedovolují (cenzura, cenzura, záměrné vystříhávání částí rozhovorů s lidmi, lež, cenzura a ještě jednou cenzura, prostě vše co neodpovídá verzi kterou vykřli v zemi která mučí a popravuje "podezřelé", účastnila se 4 válek a dále ve světě podporuje násilí). Většina lidí co tu

píše je podle mě takový typ lidí, kteří si večer po práci sednou s pivem k televizi a sledují co že se to za ten den stalo. A ostatní než obrázky z televize je nezajímají.

0 0
možnosti
PO

POToole

21. 3. 2008 0:10
Jeste dodatek:

poslechla jsem si rozhovor s Bo Dietlem a We are change zde:

http://www.youtube.com/watch?v=hhOKkVE4v14

V podstate zde potvrzuje jen to, co uz davno vime: existenci zajmu a vztahu s Blizkym Vychodem, ktere se vymstily, a neschopnost vlady a FBI reagovat na udalosti, popr. take moznou nekvalitni konstrukci??

Naprosto stejnou opozdenou reakci Bushe a neschopnost FEMY jsme zazili konecne i pri Hurikanu Katrina. Stejna situace - bylo zde varovani, ktere se nebralo dostatecne vazne, nasledky hrozne, reakce pomala a nedostatecna. Z toho, ze by zpusobil hurikan, ho jeste neobvinili ale z toho, ze pomala pomoc byla rasisticky motivovana, to ano. Take se objevil nazor, ze hraze v New Orleans byly v tak spatnem stavu schvalne, aby pristi hurikan znicil cernosske obyvatelstvo. Akorat uz nerekli, jak se s tim hurikanem Bush domluvil nebo jak ho zaplatil...

0 0
možnosti
PO

POToole

21. 3. 2008 0:35
Re: Jeste dodatek:

Pokr. - To, ze media informuji o existenci ruznych nazoru neznamena, ze jsou pravda. Jde jim taky o prodej, zijeme v kapitalismu, ne?

Stejne jako dalsi diskuteri zde i ja ziju v USA, a to 15 let. Tezko se vysvetluje druhym, jak vite svoje. Sledujeme tisk, televizi i Internet, sledujeme udalosti kazdy den, bavime se s lidmi, diskutujeme s prateli - stejne tak, jako vy vite svoje o tom, co se deje v Cechach. Sledovali jsme 9/11, Afghanistan i pocatek valky v Iraku a co tomu predchazelo, Saddam mel moznost vpustit inspektory a valce zabranit. A to, ze se ZHN nenasly, me rika, ze to vsechno naopak podvod NEBYL - pokud by zinscenovali cele 9/11, urcite by nebyl problem podvrhnout i ZHN. Bez nich totiz vypadali jako pitomci... Verim, ze zneuzili situace ve prospech svuj a svych podpurcu, to urcite ano. Konspirace? Ne.

0 0
možnosti
MT

tuccy

20. 3. 2008 9:29
Structural integrity fire tests

Jen tak na okraj, k tomu "jak mohly WTC 1,2 a 7 spadnout", doporučuji pročíst si výsledky experimentů týmu z FS ČVUT :

http://people.fsv.cvut.cz/~wald/Cardington_LBTF_Structural_Integrity_Test/index.htm

0 0
možnosti
R

Rosomak

25. 3. 2008 12:12
Re: Structural integrity fire tests

přečetl jsi si to aspoň? Je tam jasně napsáno, že:

"Zkoušky se potvrdily dobré chování ocelové konstrukce zatížené přirozeným požárem"

"V průběhu testu nedošlo k progresivnímu kolapsu konstrukce, přestože mechanické zatížení překročilo výrazně návrhové hodnoty (56% užitného) a teplota v ocelových nosnících překročila 1000°C"

Takže ještě horší podmínky než u WTC1/2 nehovoře o WTC 7.

Takže podle těchto výsledků WTC spadnout požárem nemohly...

0 0
možnosti
W

wiki5

20. 3. 2008 4:16
Dietl

je tendencni a proflaklej a vy ho uvedete jako slavneho detektiva a zaruceny zdroj... co takhle treba pani Kulhankovou, ta by k tomu taky mohla rict svy... ja vim jenom ze lze, protoze byla spousta reportazi o tom jak poctive tridili vsechny sutiny a jak prochazeli vsim a nachazely prsty od lidi a podobne a vy nam tady predstavujete tyhle nazory jako zaruceny fakt? Jestli jste se rozhodl s tim prestat, tak jedine tleskam, protoze kdybyste se snazil opravdu neco osvetlit, pak bych poslouchal, ale vy fabulujete z pochybnych zdroju a divite se, ze to nebastime... takovych jako vy je na svete vic nez dost a odvolavat se na ne sice mozna da praci, ale je to zcela zbytecne, protoze nemaji zadnou duveryhodnost... a tim potazmo vy take ne

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

20. 3. 2008 9:15
Re: Dietl

vy ovsem nejste schopen prokazat nic z toho co tak sebejiste tvrdite. dokonce kdyz jsem vas o to prosil, jste mi uvedl odkaz, kde nic takoveho nepsali. jakoby jste snad pocital s tim, ze budu liny si to opravdu precist, a ze si nevsimnu, ze to tam neni.

dokonce jste mi sam v jine souvislosti rekl, ze dukazy nejsou dulezite, ze nekdy staci duverovat.

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

20. 3. 2008 2:54
N.Rockefeller

Něco se stane Aarone, a na základě toho půjdeme do Afghanistanu a Iráku...Uvidíš chlapíky prohledávající jeskyně a hledající lidi,které nikdy nenajdou.Haha,budeme mít válku proti tertorismu ale žádného skutečného nepřítele.Tu válku nejde vyhrát a protože je to NEKONEČNÁ válka,můžeme STÁLE brát lidem jejich svobody.Otázka:"A JAK lidi přesvědčíš,že je to pravda?" Odp:"PŘES MÉDIA,když to budou donekonečna opakovat v mainstreamu,lidé tomu nakonec uvěří" N.Rockefeller,11.měsíců před 9/11. Poznámka: Jak to připomíná tu naši objektivní MFDnes.Naštěstí většina Čechů není tak hloupá jako průměr populace v USA a tak například LŽÍM O RADARU LIDI STEJNĚ NEVĚŘÍ,i když už se použily všechny metody propagace,včetně SOVĚTSKÝCH ČASTUŠEK Parkanové. ;-D 

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

20. 3. 2008 2:41
Jojo chlapče

tu bandu nikdy nepřekřičíš,protože ty ji amatér a oni profesionálové."ONI" jsou za to placeni vládou a proto mají spoustu času sedět u netu a usilovně "provládně" působit. Přesto obyčejní lidé jako já jsou vděční za každý článek odhalující tuhle chobotnici a přesvědčující lidi,že to co vidí na vlastní oči  je lež a to co hlásají "oni" je svatosvatá pravda.11 měsíců před 9/11, OTÁZKA: PROČ to děláte(příprava 9/11, a na vpád do Afghanistanu a Iráku) ,máte všechny peníze světa,můžete si dělat co chcete,tak proč necháte umírat tolik lidí? ODPOVĚĎ:"CO SE STARÁŠ O LIDI?Starej se o sebe  svoji rodinu" N.Rockefeller:-/

0 0
možnosti
MT

tuccy

20. 3. 2008 6:20
Re: Jojo chlapče

Musím říct, že jak Pentagon, tak Mossad, tak spolek Sisyfos mají mizernou platební morálku :-P

0 0
možnosti