Diskuse

Predsudky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

ovoce.zelenina

16. 3. 2008 16:04
Děkuji

autorovi Štursovi, výborně, plný souhlas na základě desetiletí prožitých v těsné blízkosti různých kreatur. Nechápu politiku EU a jakési Džamily, tito lidé žijí v jiném světě a od těchto problémových lidí odděleni 4 metrovou zdí a když jdou k nim blížeji, pak se obklopí osobní stráží. A my si je za ty herecké výkony jen přeplácíme !!!

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

16. 3. 2008 19:04
Re: Děkuji

ted jsem tam omylem zahlidl, ze dekujete Astaru Seranovi :) omlouvam se . jinak samozrejme na vase nazory mate pravo, at si kazdy at dela co chce, a samozrejme trest smrti pro ty, co si nebudou delat, co chteji. ?obhajci prav by mohli trochu nadavat, ze tu puvodne byla ta ustava o nesebratelnych pravech cloveka a jak jako poznat, jestli si ten clovek dela to co chce nebo to co chce nekdo jiny, enbo ten co to chtel puvodne, aby bylo takhle zarizeny, ale kdo by veril na povery;-D ustava je prece rostlina a co jitrocel a petrzel? to jsou take nejake dokumenty o pravech cloveka?

Nikdy prava cloveka nebyly v zadnem dokumentu definovany a jestli ma clovek nejake pravo tak je to pravo nemit zadna prava. tzv. homo-animalus, ktere tvori 87% populace. to je nas dobytek,kam patrite vy i ja

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

16. 3. 2008 15:59
Netuším

proč jste líný psát česky s interpunkcí, a opakujete se, celý článek lze zhustit do jednoho odstavce, doporučuji si to napřed řádně promyslet a až potom psát. Děkuji.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

16. 3. 2008 16:13
Re: Netuším

s diakritikou nepisu z technickych duvodu

0 0
možnosti
LH

Libor Havlík

16. 3. 2008 15:48
Aboriginálci? Kdo nebo co to je?

"Překládat" slovo aborigine (domorodec, původní obyvatel), jímž jsou australští domorodci označování v angličtině, slovem Aboriginálec, tak to by mě nenapadlo ;-D;-D;-D

Ale jinak se to nečetlo špatně :-)

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

16. 3. 2008 15:17
Trochu zmatek

V australii nemuzete legalne vrazdit (v Yorku zase smite v nedeli strilet po skotech jen z luku - abyste nerusil okoli - udelejte to a pujdete sedet). S Aboriginci (existuje vubec tento cesky preklad?) je jiny problem - jejich genova vybava nezvlada alkohol (silna deficience alkoholdehydrogenazy) a vetsina z nich jsou tezci zavislaci, cimz maji pomerne blizko ke kriminalite.

Na Guantanamo se nezaviraji lidi, protoze by nosili turban na hlave, ale pro duvodne podezreni z teroristicke cinnosti (najaci dva si stezovali, ze ten konvoj jen stopli, kdyz jeli na svatbu a vubec nevedeli, ze se tam prevazi zbrane a hledani zlocinci).

Kdyz si chytnete penezenku ve chvili, kdy proti vam jde cikan/arab/cernoch/zid/stursa, to je ciste vase vec, patrne to vychazi z vasi zkusenosti, bohuzel asi jen posledni dva si z toho nic delat nebudou.

Malokdo vyznava princip "nenavidim vsechny cmoudy", vetsine vadi jen pozitivni diskriminace a to, ze jsou kvuli tomu oznaceni za nacky

0 0
možnosti