Diskuse

Tabu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

XXX

8. 3. 2008 19:47
... nechte autora byt

Konspiracni theorie existovaly vzdycky. Nebudu "laterit" na autora, protoze je dokazane (vyzkum lekarsko-vedeckeho tymu Kalifornske university, r.2004), ze lide jako autor maji stejnou zivotni filosofii jako lide "absolutne" verici v nejake nabozenstvi. Jde jim o "princip" a ne "mechaniku" overovani fakt a tak diskuze s nimi nemuze probihat v ramci spolecenskeho kodexu. Je DOBRE, ze tito lide existuji, protoze pomahaji upoutat pozornost spolecnosti na mnohe nedostatky (i kdyz naprosto mimo jejich konspiracni theorie). Pouze kdyz jejich nemoc prekroci ramec spolecenske tolerance - vnucovani sve "pravdy" nasilim, falsovani "dukazu" za ucelem podporeni svych tvrzeni, "obtezovani" lidi postizenych nestestim,  a podobne - potom je nutne jim poskytnout lekarskou peci.

H.H., MD

San Francisco, USA

0 0
možnosti

David

7. 3. 2008 21:06
Kazdym clankem...

jste oznacovan za blazna a kazdym clankem potrvzujete, ze spravne...

0 0
možnosti

Seeker

7. 3. 2008 14:48
Konspirační teorie

Zkusím se nad Vaším tvrzením, že 11. září probíhalo cvičení simulující únos letadel současně s útoky na WTC, trochu zamyslet:

1) Znamená to, že za cvičením i útokem stála vláda USA? Podle mého to mluví spíš proti tomuto závěru. Cvičení by mělo smysl, pokud by se konalo s předstihem - jinak z průběhu cvičení již nelze získat informace k lepšímu provedení oněch útoků. Jako zastírací manévr to taky není moc vhodné - místo odvedení pozornosti to naopak upozorní na možnou souvislost.

2) Pokud by se takové cvičení skutečně konalo, dalo by se očekávat, že ve vzduchu bude mnohem více než oněch 14 neozbrojených stíhaček. V armádě nejsou jen samí blbci a mnozí by se mohli ptát, proč se nacvičování reakcí na únos letadla k němu nevypraví stíhačky, což už tehdy bylo obvyklé.

3) Jaká je výsledná bilance provedení útoků vládou USA? Bilion dolarů na zpackanou válku v Iráku, přes 4000 mrtvých vojáků a kdovíkolik zraněných a ropa za 100 dolarů za barel. Úžasný výsledek...

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

7. 3. 2008 15:02
Re: Konspirační teorie

Všechny konspirace počítají s tím, že nějaké omezené množství lidí neprozradí ani jedinou maličkost z prováděných akcí. Mnohdy ani lidi v té omezené skupině nevědí každý všechno - zároveň vědí, že jejich informace jsou omezené a proto nemůžou prozradit ani to, že "mají pihu na pr*eli", protože si nejsou jisti, která z věcí, co znají je ta důležitá. No a tady prostě ta omezená skupina lidí čítala několik set jedinců. To je prostě neuvěřitelné, že takovéhle teorie dokáže někdo kontsruovat a ještě jim věřit. A nebo možná někdo, kdo umí česky v USA vypustil tuhle hloupost a teď se při čtení blogu iDnes dobře baví...

0 0
možnosti

deno

7. 3. 2008 14:04
takže

ještě pořád existujou lidi, kterejm nedošlo, že bush se usadil na střednim východě kvůli ropě? A útoky na dvojčata : co je levnější? Zbourat nosník po nosníku stavební firmou (kvůli nevyhovujícímu azbestu a jinejm toxickejm svnstvům použitejch při výstavbě) nebo do toho poslat letadlo a zamaskovat tim serii detonací? hmm?

0 0
možnosti

pavel 99

7. 3. 2008 14:08
Re: takže

a v USA bourá baráky osobně prezident? Nebo to mají v popisech práce tajné služby?

0 0
možnosti

tomík

7. 3. 2008 14:00
Jste pro mě důkazem,

že obecné referendum je hovadina.

0 0
možnosti

pavel 99

7. 3. 2008 14:01
Re: Jste pro mě důkazem,

R^

0 0
možnosti

Martin

7. 3. 2008 13:37
Hozena rukavice

Je videt, ze Jiri Mika vzal vyzvu G-Locka a Johana zcela vazne. (Viz blog V. Smida o 11. zari o kus hloubeji v historii, diskusni prispevek "Top 4").

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

7. 3. 2008 13:35
Autore, naučte se formulovat myšlenky

No tak za tohle by Vám autore naše profesorka češtiny dala úplně s přehledem pětku. A nemusela by se zabývat gramatickými chybami. Jen za stylizaci. To je něco tak otřesného...

A jak reagovat na ty bludy? Umím si představit jakéhkoli politika, který na otázku: "Říkal jste tohle někdy?" odpoví: "Neříkal." prostě proto, že žádný člověk si není schopen pamatovat, co říkal za posledních několik let. Z toho vyvozovat nějaké spiknutologie je opravdu úsměvné. Nejste schopen něco vyvrátit, ani dokázat a to je pro Vás důkazem existence takové skutečnosti. Príma...

0 0
možnosti

Autor

7. 3. 2008 14:22
Re: Autore, naučte se formulovat myšlenky

uklizite lejna po politicich? vsichni si prece pamatujeme, kdyz tvrdili,ze s jakou jistotou vedi, ze ty ZHN maji, a pan Rumsfeld dokonce rekl, ze vi KDE ty ZHN jsou. jestli si nejsou schopni pamatovat co tvrdili a my poslusni pionyri mame take delat ze jsme na to jakoby zapomneli (navzdory videozaznamum kde je videt, jak to rikal), pak k tomu dodam jen Heil Hitler.

osoba A rekne "pan Jan Ocasek je nacista a mame dukazy, ktere to potvrzuji, ale nemuzeme ty dukazy zverejnit",po dvou letech Moderator: "Vy jste tvrdil, ze J. Ocasek je terorista a mate pro to dukazy" A: "Ne to jsem nikdy netvrdil."

ALe my vas tu mame na videozaznamu jak to rikate .

Tomas Fiala: "Nechte ho na pokoji, on si prece nemuze pamatovat, co kdy rekl."

to je to co mi tu ted rikate. prece si nemuzou pamatovat co nam tvrdili jako argument pro valku, cemu jsme tehdy museli jen duverovat.vzdyt to je uplne absurdni. co muze byt dulezitejsiho?

0 0
možnosti

pavel 99

7. 3. 2008 13:34
no teda nevím - jen tak namátkou

"...Ale dnes v dobe internetu uz vime ze Irak nemel zbrane hromadneho niceni,..." - ti Kurdové tam umírali na žloutenku, nebo na co? A ohledně Íráku - vy jste ho celý prokopal metr po metru, že to tak hezky víte?

0 0
možnosti

Wopi

7. 3. 2008 13:26
já bych to nepodceňoval

a zašel bych k doktoru

0 0
možnosti