Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Smysl jakékoliv krize je, aby internacionalisté nabídli své řešení

Lidé chtějí věřit, že naše elita chce svět zachraňovat a že jim není jedno, že vše jen zhoršují, aby tím spíše na troskách starého světa mohli budovat multikulturní novou trvale udržitelnou společnost. Faktem je, že myšlenky trvale udržitelného rozvoje bývají na druhou stranu někdy dost zajímavé. 

Clovek s vlivnymi NGO a vztahy s OSN i vlastni televizni siti, zakladatel CNN.

To ale nic nemění na věci, pokud nový svět chceme budovat na troskách a krvi světa starého rozdmíchaného záměrně do konfliktů a chudoby, aby lidé přijali cokoliv, i bezprecedentní posílení moci OSN. Úplné odzbrojení, kde zbraně bude mít pouze OSN a jeho vojenské a policejní jednotky. Nikdo jiný.

Na tom bude postavena ona harmonie. Na druhou stranu tento plán nepočítá s korupcí a vlastně dává potenciální diktátorovi bezprecedentní moc nemající v známých lidských dějinách obdoby. Nad celou planetou. 

Záměr možná počítající s tím až Černé bratrstvo udělá svou černou práci v malé celosvětové genocidě, ohromném podvodu a zradě. Oni budou řádem nořícím se z chaosu. Ale ani Bílé bratrstvo nevidí problém v záměrné kontaminaci pitné vody sterilizanty apod. Členamerické akademie věd o tomto záměru napsal před lety ve své knize Population bomb.

Lidi tato sféra moc nezajímá, protože nám touhu po poznání ve školách záměrně znechutili, abychom úplně míjeli uvědomění, že jsme zotročeni a že nás pomocí ovčáckých psů ženou na porážku a mají u toho dobrý pocit, že těm, kteří kvůli tomu budou muset zemřít, tím vlastně dostanou šanci pokračovat ve svém cyklu zkušeností jinde, protože pro Zemi jsou již jiné plány. A tito lidé pokud nejsou ochotni akceptovat možnost existence jiných světů a kontemplace, tak by přesun do vyšší dimenze nezvládli.

To je v kostce pohled elity, která je do new age zanořena ze všech lidí nejvíc a plány zřejmě sahají už do dob alchymie magistra Kellyho, Johna Dee a jiných právě například kdysi v Praze.

Možná si až tak úplně neuvědomujeme do důsledku, že náš Orloj na Staroměstském náměstí jsou vlastně astrologické hodiny. Tyto nauky ale nevymizely. A to je asi přirozené. Protože jsme odpojeni od Zdroje a tak je pro nás mnoho tajemství. 

Elita nicméně okultno velmi provozuje a je to možné ukázat na příkladech. Ordo Lumen Templi založené Danielem Landou je typickou ukázkou jakéhosi pohanského spiknutí.. spiknutí vodnářů by se možná dalo říct. 

Nový svět možná přichází tak nebo tak, tak se možná "ti, kteří vědí" snaží se do tvorby nového světa zapojit , aby to využili pro své sobecké zájmy a nový svět byl po jejich. Jejich nauka bývá v mnoha či všech ohledech pravdivá, ale pravdou bysme nikoho neměli snad vydírat? Pasovat se do rolí nějakých guru a mít třeba i nějaké skryté plány s jinými bratry, o kterých se řadový člen nemusí dozvědět. Vidíte, že tyto bratrstva přetrvávají i u českých politiků. 

Popravdě ale nevidím ani tak problém v té elitě, která svůj záměr otevřeně děklarovala, jako spíš ve veřejnosti, která se do těch připravovaných jatek dobrovolně žene. 

Možná je to nějaký vesmírný test, který určitě špatně dopadnout nemůže, protože se lidé probudí včas a uvědomí si, že žádným autoritám nesmí důvěřovat. A také si uvědomí naše skryté schopnosti. To, že myšlenka ovlivňuje realitu. Stejně jako ve snu, ale pomaleji.  Vesmír je generovaný uvnitř naší hlavy. Tuto informaci se elita vždy snažila udržovat v utajení, aby mohli lidi strašit různými věcmi. 

A jak to můžu vědět, že je to zrovna takhle? Třeba se pletu, ale není na tom něco? 

Čistě hypoteticky by možná stačilo jen, aby dostatečný počet lidí našel v sobě sílu na překonání vlastních hranic. Lidem nyní říct, ať si dělají, co chtějí, asi by to také nebylo to pravé najednou přijít o všechny jistoty ochrany státem. Ale já nejsem ten, který tu chce bořit instituce, jak mi někteří i dokonce podsouvají, nýbrž upozorňuju na neuvážené dobrovolné vzdávání se svobod zatímco bují a neřeší se korupce. A spiknutí není nic zvláštního. To se děje běžně a je to normální trestní čin. Ve filmech se nás ale snažili přesvědčit, že to se právě děje jen ve filmech. 

"Někteří dokonce věří, že jsme částí tajného spolku směřujícího proti zájmům Spojených států, a charakterízují mojí rodinu jako 'internacionalisty' konspirující s ostatními po světě ve snaze vytvořit více integrovanou globální politickou a ekonomickou strukturu - takříkajíc jeden svět, chcete-li. Pokud je toto obvinění, pak říkám, že jsem vinen a jsem na to hrdý." - David Rockefeller v "Pamětech", autobiografie (2002), strana 405 

Autor: Jiří Míka | úterý 7.7.2009 12:43 | karma článku: 14,53 | přečteno: 1514x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 654x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024,  aktualizováno  20:25

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení koně. Zkrvavení vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.