Informační válka

25. 06. 2009 1:56:05
Pouze zde píšu informace, které si sami můžete dohledat a skutečně využít té možnosti svobody informací.

Protože pokud si přečtete, co píší elity ve svých vlastních knihách, zjistíte, že se nám otevřeně smějí do tváře a narovinu ve veřejně dostupných knihách popisují svůj plán modifikace člověka v otroka v Novém řádu.

Využijme času a rozšiřme povědomí o skrytých znalostech, které se týkají nejen temné míry korupce tohoto světa, ale celkově našich možnostech v něm. Každý si tím bude muset projít. Jinak může být pozdě a svoboda slova již existovat nebude zjevně. A možná bude i koncept svobody dost cizí a vzdálený našemu světu, kde člověk může vyhodit televizi z okna a pravděpodobně se nic nebude dít. V opačném pečlivém maminkovském světě byste tam měli do 5 minut komando a strávil pak 10 let v léčebném zařízení pro duševně neudržitelné. Lidé nebudou vědět, co je to svoboda. Nebudou chápat ani ten pojem. Jen se jim u slova svoboda vybaví boj za svobodu v Abu Grahib nebo Guantanamo a mučení v boji za svobodu.

Je celkém zřejmé, že se něco děje a že na to mám svůj názor, který zde v článcích vyjadřuji. Nicméně na fakta není možné mít názor. Ta jsou buď pravdivá nebo lživá, ale informace jsou jako takové prosty jakékoliv politiky. A šíření informací nesmí být zločin. V USA není možné v posledních měsících demonstrovat stejně jako v Íránu. Pravda bolí, ale doporučuju každému se pokusit s tim něco udělat.

A věřím, že taková doba přijde. Již dnes se zdá být pravděpodobné, že temné plány nějak nevychází úplně jak měly. Je to ale jen souboj s časem ta snaha nastolit totalitu dřív než dostatečnému počtu lidí dojde, o co tu jde, a naučí se číst mezi řádky a mít odvahu dělat si souvislosti, které média neuvažují,ale ta informace je čistá. A myslím, že pokud by lidé měli k dispozici VŠECHNY informace, pak by pochopili, že jsou oběti psychologické manipulace a jejich uvězněná mysl by otevřela možnosti skutečně si položit otázku, kde to jsme a co tu děláme. A zdá se, že to stále většímu počtu lidí globálně dochází, že je jedno v jaké zemi žijete, protože vlády žádné země nejsou důvěryhodné a vždy jsou pomocí skryté ruky bohatých nepřítelem normálního člověka, který pracuje zatímco oni mají "práci" s tím, jak nás ještě víc oškubat. A o tom to je. Tento totalitní new world order režim přichází zřejmě již celá desetiletí a je založen na pozvolném uškubávání svobod a pomalé centralizaci či centralizované decentralizaci srkrze různá NGO (nevládní přivátní organizace).

Princip je založen na globálním českém principu podepsat a jít (Sign & Play) a nezájmu a také hlavně z toho důvodu, že to dělají všichni ostatní, a tak je to pak normální. Ale tak to zdá se funguje úplně všude ve světě a není to o zkažených jablkách, ale o opravdu centralizaci moci v rukou hodně podivných stále těchtýž lidí. Nevolených filantropů dosazujících si politiky.

Popravdě naši politici a mnozí ani nemusí vědět, o co tady jde, protože ten celkový obrázek vám tu píšu já a politici asi nemají čas a chuť pročítat ty různé teorie a souvislosti a možná tomu ani sami nevěří. Tito oportunisté samozřejmě nejsou těmi stojícími u kormidla naší společnosti a že jsou pěšáky Nového řadu si asi ani neuvědomují. Za kormidlem jsou ti nevolení v pozadí a začíná to bankéři a končí poradci politiků. K tomu se mnoho lidí neodhodlá zpochybnit to, co je dané, a já to docela chápu.

Nechci říct, že říkám vše, co je, ale z dostupných informací se rýsují tyto různé podivné povinné vakcinační programy proti prasečí chřipce atd. jakoby šlo o nějaký hollywoodský scénář, protože pokud se podíváte na tyto filmy, tak v televizním zpravodajství vlastně není vidět moc velký rozdíl v úrovni (hloubce, béčkovosti) oficiálního příběhu, který se objevuje ve zprávách, ale i tak celkově ta mediální kultura televizních programů. Ironií je ,že slovo "program" u televizních stanic je zřejmě jedním z cynismu pánů naší mysli, kdy nám přímo do očí říkají.. na tady máš svuj hypnotický program, užiješ si, nepřepínej, jdi spát. Dobré ránopřejeme vám báječnou snídani a milé vykročení do nového dne. Mimochodem ovládají to tady ex-nácisté s ex-komunisty a postupně se snaží vytvořit tu svou vysněnou 4. říši s Novým člověkem. Proto jsou v řadě jídel a pití různé chemikálie, abysme se nedokázali soustředit a vymanit se z tranzu a mlčení. Využijte internetu dokud je. Je to úžasná věc ten internet. To se opravdu musí nechat, že toto je příležitost, která nemá v historii obdoby. Také mě moc nebaví řešit věci, které se mnou zas tak moc nesouvisí a mým životem, ale věci, co jsem v blogu psal se potvrzují.

FED se rozhodl stíhat blogery, pokud budou o něm špatně hovořit. Doporučuju opravdu se pozastavit na chvíli nad tím, co se to děje, protože pouze tím, že já tady tohle vykládám malou měrou trochu komplikuje možné tahy mocipánů v jejich příštím kroku, protože je celá věc kompromitována a dodali by tomu až podezřele na pravdě. Celý temný vtip té nad námi vysíci totality vězí v tom, že ji lidi přijmou dobrovolně. Skutečně.. ale se zmanipulovanou myslí.

Nekoukejme na Írán, jak tam není svoboda, protože ta tu brzo může být jako v Íránu, když si nedáme pozor. Obzvlášť pokud se necháme ukolébat do víry, že je potřeba v Íránu vojensky zasáhnout, manipulativním zpravodajstvím o volebních sporech, které tam nyní probíhají. Jde jen o psychologický trik, jak nás vmanipulovávat do útoku na Írán. Když u toho zároveň také budeme mlčky přihlížet ke ztrátě svobod v Evropě a USA a nadvládě bankéřů skrze nynější regulační reformy, pak bude zločin dokonán.

Hnutí New World Order Opposition

http://www.nwoo.org/

Podvod s CO2!

Rozhovor se zakladatelem Weather Channel. (české titulky)

http://mika.blog.idnes.cz/c/48089/Stavame-se-obeti-komunistickeho-spiknuti-Cast-1-Pseudoveda.html

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 25.6.2009 1:56 | karma článku: 18.12 | přečteno: 2498x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.22 | Přečteno: 612 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 532 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...