G20: Řešení krize spočívá ve vytvoření světové vlády a v cenzuře

17. 04. 2009 12:11:12
V ČR to sice není moc znát (kvůli obecně mizernému zahraničnímu zpravodajství), ale na summitu G20 bylo dojednáno vytvoření jednotné světové vlády a jednotné celosvětové měny. Nicméně ne ze dne na den, ale bude to dojednáno v průběhu času na dalších jednáních, kde bude tento proces integrace dokončen.
Uspechane sjednoceni lidstva...spasa nebo zhouba?
Uspechane sjednoceni lidstva...spasa nebo zhouba?

Modří patrioti (FOX) proti červeným socialistům (CNN) - mediální kohoutí zápasy posledních týdnů

Každopádně ale byl politiky i v médiích (včetně českých) onoho dne vyhlášen počátek tohoto nového světového řádu. Někteří novináři jsou tím zděšeni, zatímco jiní o tom více nemluví. Zejména v bublině ČR.

V USA se již i v mainstream televizích jako je FOX News (převážně jen pravicových... klasická pravo-levá hra, SOCDEM vs, ODS, znáte to dobře) hovoří o možné občanské revoluci proti tomuto centralizovanému babylonu (a pravicová média jakoby se snažila k tomu veřejnost vyprovokovat - tak zní i kritika liberálních médií) , nicméně česká média to zde lidem doslova tají a z USA ukazují jednostranné zpravodajství oslavující nového prezidenta Obamu a cenzurují, že se přímo v celonárodní americké televizi hovoří o revoluci (!) a kritice Baracka Obamy jakožto nového socialistického diktátora. To není podstatná informace?

Conservative media suggest Obama supporting one-world government http://mediamatters.org/items/200904100023

Vždyť, když už i v televizi tvrdí moderátoři zprávodajství, že JEJICH prezident je podle nich nový diktátor, není to snad podstatná informace, že je existuje až tak těžká kritika Baracka Obamy?

Nejen někteří lidé z médií (jako zejména např. Glenn Beck nyní na Fox News) ale i někteří američtí politici jsou zděšeni kolektivisticko-socialistickou politikou Baracka Obamy spolu s vyvrcholením této vize na summitu G20 vyhlášením tzv. Nového světového řádu. Viz více také o Novém světovém řádu v mém předchozím článku http://mika.blog.idnes.cz/c/79255/Gordon-Brown-Financni-krize-je-prilezitost.html a jiných článcích.

Každopádně to, co je tu kritizováno na Obamovi v USA, je také ono řešení, které touto globalizací chceme (a našich novinách se o tom již i dočítáme) řešit i zde půjčkami od MMF, které si skrze tyto půjčky hodlá světu globálně diktovat regulace, kterými půjčky bude podmiňovat.

Obamofóbie

Obama také umístil do své vlády prakticky pouze jen lidi kolem Wall streetu (zde je také článek The Washington Post o tom, jak byla těmito špatnými lidmi z Wall Street financována i jeho předvolební kampaň ). Ty, kteří jsou příčinou současného stavu americké ekonomiky.

Také hodlá poskytnout "amnestii" všem ilegálním přístěhovalcům v USA . Jakoby se zbláznil. Nicméně toto sleduje čistě logickou internacionalistickou politiku mizení hranic a balkanizace USA. Každá krize se totiž hodí. Každá krize je totiž příležitostí. Jakákoliv krize umožní vytvoření nějakého společného nepřítele pro tmelení do globální komunity, ve které bude vše jednou provždy legislativně podchyceno globálně.

Zároveň toto vyplácení krachujících bank a společností dramaticky zadlužuje USA (a my se máme prý také zadlužit.. .nejlépe do Číny) a mnozí Američané se otevřeně ozývají, že se jim nelíbí jak ty velké biliony dolarů platí vlastně ze svých daní, resp. budou platit jejich děti. A přitom ani není transparentní, jak je s penězi z těchto "záchranných" balíčků opravdu nakládáno.

Návrhy nechat umřít to, co krachuje, se zdají nejrozumější, a navíc i jediné odpovídají zákonům pro takové situace. Nikde se v zákonech nehovoří o znárodňování ani vyplácení dluhů. Nebo ano?

Další podstatná záležitost tohoto rozruchu (a mediální bitvy) v USA s tím asi nejvýznaměji související je také nynější (po jeho inauguraci) implementace "očekávaných" programů prezidenta Obamy pro (nejdříve registraci, pak) odběr všech zbraní americké veřejnosti. A na to má právo právě díky ústavě USA. Mnoho američanů je tím znepokojeno. A dobře si asi pamatujete z Bowling for Columbine, že v tomto směru je mnoho Američanů takto ozbrojených. Ne nutně nijak nebezpeční lidé. Je to výsada dána Ústavou nosit zbraň jako pojistka před útlakem státu.

A dle výše uvedené reportáže si v reakci na tyto programy pořízují Američané zbraně o to více i ti, kteří je předtím nevlastnili a neplánovali vlastnit. Tento scénář velmi odpovídá dlouho diskutovaném plánu vyvolat občanskou revoltu, kde tato celonárodní pravicová média se vysloveně snaží (v mezích) veřejnost jakoby k té revoluci vyprovokovat - opět jako show.

V mých předchozích článcích jste mohli vidět pořad například Glenna Becka. Možná i znáte velmi kontroverzního hlasatele FOX News, pana jestřába Billa O'Reilyho , který také teď překvapivě hovoří o zděšení, že se jeho země ubírá směrem k diktatuře a celosvětové vládě. Už i tito hlasatelé zpráv (věrně vždy chválící a hájící bývalého prezidenta George Bushe) hovoří jako konspirační teoretikové o světové vládě.

O záměru vytvořit světovou vládu a světovou měnu (což jsou v podstatě dvě strany téže mince podobně jako EU vs měna Euro) se již hovoří více než 10 let a dodnes to bylo považováno za konspirační teorii a plán vytvoření světové vlády lidé jako David Rockefeller při dotazu popírali. Nicméně ve své knize o tomto plánu sám hovoří a podobně i jiní státníci a vlivní lobisté. Nicméně novináře to dodnes vůbec nezajímalo. Až nyní po G20 se najednou plán vytvoření světové vlády objevil rovnou jako hotová věc.

Cenzura internetu - vadí nebo nevadí?

Ani o Novém řádu (Nové éře lidstva) neprobíhá v médiích žádná diskuze a je možné si všimnout na různých diskuzních fórech, že jak dříve byla tato myšlenka zesměšňována a vehementně popírána, tak nyní člověk naráží již spíše na oponenturu, že co mi na tom vlastně vadí prý. Nyní je to považováno jakoby za samozřejmost.

Když vezmeme v úvahu, že New world order (neboli v češtině Nový světový řád) byla dodnes konspirační teorie, která byla nyní v dubnu 2009 potvrzena summitem G20, tak se zdá v paranoidním duchu nyní očekávatelné, že brzo začne být internet cenzurován mnohem tvrději. (?)

Protože jinak tu máte přesné proroctví právě probíhajících událostí a ti, kteří můj blog znají déle, to dobře vědí. A nakonec v tomto já nejsem vůbec jedinečný. O tom už si štěbetají i vrabci na střeše. Mnoho lidí podobně bloguje a snaží se na tento plán upozornit ostatní své spoluobčany a kamárady. Včetně některých profesionálních novinářů. A díky té dokumentaci, která tato alternativní média za posledních několik let nasbírala, je to vše doložitelné. (Popírat to začíná být jako popírat měnu Euro nebo to, že je obloha modrá)

Tedy by se dalo očekávat, že cenzura internetu začne být nyní razantnější až po fatální vyřazení internetu kompletně z provozu, jak je nyní diskutováno jako pojistka před kyberterorismem v případě vyhlášení stavu nouze (od teroristického útoku po připalující se palačinky). V opačném případě totiž realizací této agendy naplňují do písmene "proroctví" těchto blogerů a zvyšují jim kredit věrohodnosti. ( Ale možná to je i součást záměru? Otevřeně vyvolat u veřejnosti hněv vůči vládě a institucím odhalováním svých karet ? )

Protože alternativní média mají výše zmíněné kompromitační materiály ohledně tohoto nového řádu, jehož povaha se opravdu jeví jako totalitní. Nový světový řád je o totalitě, která má teprve přijít v budoucnosti. To, že nyní (skoro) nikoho za projevení názoru nezavřou, neznamená, že je toto navěky zaručeno.

Opravdu se to jeví tak, že tento dříve v privátních klubech (Bilderberg, CFR apod.) diskutovaný nový světový řád je nyní po inauguraci Baracka Obamy otevřeně prezentován veřejnosti. Dříve to bylo tajné. Nyní se to stává samozřejmostí. Stejně jako se stalo samozřejmostí mučení resp. tzv. "rozšířené výslechy".

Tedy využijte času zatím stále relativně svobodného internetu (unikátní věc v historii lidstva) a googlujte si, co chcete vědět. Než bude jen jeden názor a jedna pravda a cokoliv ostatního bude považováno za projevy nenávisti (v angl. "hate speech") a cenzurováno jakoby šlo o projevy rasismu, pedofilie apod., jak bylo již bylo legislativně zajištěné zákonem z minulého roku (link vede na článek ABC News o tomto zákonu cíleném na firmu Google). Explicitně jsou také v tomto novém americkém zákonu z roku 2008 existujícím zákonu zmíněny filmy, které zobrazují násilí nebo jiné formy ponižování nějakých lidí. Zapomeňte tedy i na kompromitující záběry z válek v Iráku a jinde. Stejně tak "nenávistnou" kritiku vlády.

Tento zákon schválil kongres USA v roce 2008 a to je asi ten důvod, proč tolik filmů z Youtube mizí z důvodu "Porušení smluvních podmínek serveru Youtube". Často tam jsou tato videa nahrána znovu po jejich zrušení. Nicméně jak dlouho i toto bude ještě možné? Rok? Dva roky? Měsíc? Nyní se opravdu dokonce diskutuje o legislativě umožňující vypnutí Internetu , pokud bude vyhlášen nouzový stav (při nějaké bezpečnostní krizi). To se sice legislativně má přepokládám týkat jen USA, ale přecejen reálné dopady na evropský internet jsou z mého pohledu těžko odhadutelné (kolik by z internetu zbylo). Zejména, když většina zajímavého obsahu je na amerických serverech jako je Youtube. Zajímavého nejen pro paranoiky ale pro nás všechny.

V této souvislosti ani není možné nezmínit neslavný nový český Náhubkový zákon schválený podivně "humorně" 1. dubna 2009 znemožňující zveřejňovat informace o obětech nějakého trestného činu.

Proto vyzývám:

Zálohujte potenciálně kontroverzní videopříspěvky na Youtube. Tyto video materiály jsou hodně podstatné, protože si myslím, že pomocí audiovizuální propagandy jsme již v mládí byli zpracováni televizí, a tedy jen to je skutečně efektivní zážitkový způsob (komprimované informace vyžadující jinak dlouhá čtení textů), jak se deprogramovat - vymanit z tranzu, chcete-li.

A posílejte e-maily médiím (do České televize zejména ale stejně tak i jiných televizí a novin), aby se vyjádřili k této i vnitrostátní zděšené kritice prezidenta Baracka Obamy. Aby se také vyjádřil k zákonu vyhlašující nezávislost (suverenitu), který přes 10 států USA podepsalo, jako součást tohoto zděšení z nového prezidenta. Představte si to jako více než 10 Václav Klausů! Neboli státníků hovořících o velkém ohrožení svobody a suverenity. Viz dále níže.

Letošní deklarativní vyhlášení nezávislosti některých států USA vůči federální vládě

Tyto země USA vydaly zákon, kterým (spíše symbolicky) stvrzují to, co je psáno v Ústavě USA, o které právě tito globalizátoři/internacionalisti nikdy nehovoří (snad pouze někdy populisticky, ale snad ani to ne). Stejně tak zde v ČR máme svou Ústavu a měli bychom si ji chránit, protože se píší ústavy nové, globální. Stejně jako Stalin vytvořil novou sovětskou ústavu. V řadě věcí se sice podobají těm ústavám původním, ale jde přitom o novou ústavu měnící něco, co nikdy nebylo potřeba měnit a stálo u počátku samotné zdější moderní svobody. Byly našimi předky vybojováné výsady. V dobách, kdy svoboda nebyla samozřejmostí.

Co je na této ústavě potřeba měnit? Na co potřebujeme teď mezinárodní ústavy a jiné nové zákony odporující té původní? O tom se vůbec zde v ČR nehovoří. O zákonech, které podepsalo přes 10 států USA, deklarující nezávislost těchto států vůči federální vládě (na základě 10. dodatku Ústavy USA). Situace se velmi podobá evropskému zděšení z Evropské unie. To je také opomíjené zdějšími sdělovacími prostředky, když sami američtí zákonodárci vydávají takovéto zákony o suverenitě. Kompletně zcenzurováno (i zahraničními médii popravdě). Ale protože můžeme hovořit přímo s těmi samotnými americkými politiky těchto států, tak o tom vůbec víme. A díky alternativním zpravodajstvím. Můžeme se dokonce na znění toho zákona podívat (mě teď tak napadá.. googligoogli) :

Washington

New Hampshire

Arizona

Montana

Michigan

Missouri

Oklahoma

California

Georgia

Neangličtináři samozřejmě mohou být ošizeni o význam obsahu , ale proto o zahraničních událostech česká média nehovoří? :) Protože vymezením přístupu informací v nějakém jazyce se dají informace dost dobře odfiltrovat. Neuhlídá se vše, ale ty rybky, co proplují sítí stejně nezmůžou nic proti mocnému bubnování masmédií, která si zajistí pozornost každého. Co se píše na blogískách nikoho nezajímá.

Média - hlídací psi demokracie

Americká liberální média (zejména CNN) si jakoby prohodilo strany s FOX News a zastupuje teď roli teď nejoddanějších prezidentových médií. Soudruha Baracka Obamy. Velmi vyostřená přestřelka názorů z obou stran. Vařící kotel jakoby přímo zinscenovaný na revoluci. Možná opravdu někdo doufá, že lidé v sobě probudí agresivní vášeň nějaké velmi neposlušné občanskosti ve formě občanské války? Mně se to tak jeví.

Zatímco v Evropě se ale zdá jakoby Barack Obama a jeho pes pro média podstatnější. I teď několik měsíců po jeho inauguraci. Jeho děti. Manželka. Její nohy. Její pleť a volba šatů. Zaujala mě poznámka reportérky, když byla Michel Obama, při návštěvě Prahy spolu s naším (všichni jsme Obama) Barackem, trochu zkritizována za volbu punčoch, protože prý k té její černé pleti je obtížné najít vhodné punčochy a tyto prý nedobře ladily k jejím nohám. Humorná poznámka. Zdá se mi, že se hledají detaily na špatných místech - zbytečně zde v českých médiích až jakoby oslavovali Baracka Obamu jako nového Lenina, přestože toto je víceméně trend celkový zde v ČR - nikoliv pouze u Baracka Obamy ale i o zdejším zpravodajství o ostatních prezidentech světa. Kromě těch vůdců z nepřátelských zemí, kteří jsou klidně podezíráni i z obchodování s mimozemšťany, pokud tuto informaci odhalila v telefonátu byť jen anonymní vědma.

Povětšinou je holt víceméně zájem spíše o různé kuriozitky a záležitosti z osobního života prezidenta, protože na víc není prostor v tak malé zemi jako je ČR. A určitě není mediální prostor na řeči o tajných spolcích, ve kterých je členem. To samozřejmě není vhodná otázka pro veřejnou diskuzi debatovat o privátních klubech, kde složili někteří státníci přísahu mlčenlivosti, takže je stejně zbytečné se jich na to ptát.

Novináři dokáží mít někdy velké pochopení pro intimitu, která k té trestní imunitě nutně musí patřit. Nakonec státníci jen betatestují zákony, takže kdo by je za to mohl trestat nebo kritizovat, že? Nebo zveřejňovat odposlechy. A pokud nedojde k nouzovému stavu, tak se každé 4 roky mění vláda, takže každý může demokraticky potrestat ty zlobivé politiky tím, že u voleb dá hlas raději někomu jinému z pestré nabídky politických stran. Jedině že by se to všechno zvrhlo, ale od tohu je tu paní Demokracie a ta vše ohlídá sama. Autopilot ukrytý přímo v dokonalém systému demokratického principu a transparenci.

Záruky svobody

Dříve se říkalo, že záruky svobody jsou zejména v ústavě. Ale nyní se vytváří nové ústavy jim se nadřazující ("vylepšují" je, harmonizují...) a zákony, které jsou s ní v rozporu. S tím vysvětlením, že ultimátní cíl globalizace - sjednocení lidstva - je nakonec stejně náš osud, tak proč bránit elitním spolkům být těmi arbitry, kteří nalajnují celý svět, kde mnoho podléhá utajení stejně jako zátěžový test amerických bank Federálními rezervami (FED), což je americká obdoba naší centrální banky s tím, že je ale narozdíl od české spíše pouze privátní firmou - "je federální stejně jako doručovací služba Federal Express a jiné firmy, které naleznete ve Zlatých stránkách."

Zákon tam pouze stanovuje jakési formy spolupráce a dohledu, ale je v privátních rukou. I dohled nad zátěžovým testem má mít přecejen jakýsi zasvěcený dohled některými lidmi ze státních institucí, ale vzhledem k tomu, že jde o Obamovy kamarády v tom dohledu ze strany státu...? Tedy ti, kteří jsou v krizi sami už pěkně namočení, a tedy jsou důvody zpochybňovat objektivitu tohoto "dohledu".

Všechny tyto nadstandartní výsady americké centrální banky (FED) a další podobná nová omezení jsou považována za jakési nutné zlo demokracie ve jménu dobré věci - globalizace a oné jednoty. To je ale utopický cíl. Brát ho jako politickou platformu je a bylo vždy nebezpečné.

FED je jinak zejména kritizován (a dáván do souvislosti s příčinou finanční krize) pro jeho svévolnou možnost tisknout si peníze dle vlastního uvážení, a být zároveň zvláštním typem soukromé firmy mající ale ohromné pravomoce od státu. Kritici obviňují FED ze znehodnocování dolaru "tisknutím" tolika nových peněz, jak se děje zejména poslední měsíce. Riskuje se tak kompletní položení měny hyperinflací. Což je ovšem příležitost pro řešení chudoby a jiných z toho plynoucích problémů a také vytvoření nové celosvětové měny.

Je tedy možné, že se jistá banda internacionalistů snaží vytvářet každou možnou krizi hodící se k následnému populistickému zachraňování předpřipravenými řešeními?

To vše, aby veřejnost vyděšena krizemi v touze po bezpečí a jistotách (i před revoltujícím davem v zincenované občanské vzpouře) akceptovala omezení postupně všech svobod danými Ústavou?

Můj názor je ano a jsou to z mé strany spíše řečnické otázky k tématu, o kterém se běžně moc nemluví. Ale měly by tyto otázky být pokládány. Ukazují totiž na doložitelný vzorec událostí posledních desetiletí - daleko za hranicemi období Obamovy vlády. Už ke starším slovům Davida Rockefellera,nejvýznamějšího bankéře této zločinecké bankovní kliky, o celoplanetárním bankovním řádu. Říká se, že rodina Rockefellerů vládne svým bohatým vlivem USA a Rothchildi v Evropě. A tento vliv je možné i přesně popsat. To je nicméně na delší povídání za hranicemi míněného záběru tohoto článku.

Laická expertiza

Podobně jako s výše zmíněnými zákony více než 10 států USA o vyhlášení suverenity si můžete dohledat reference i na ostatní má tvrzení, kde tvrdím nějaké konkrétní údaje. Nejužitečnější pro vyhledávání je použít nějaké slovo z textu, které to konkrétněji vystihuje. Ne vždy najdete okamžitě vše důležité na prvním místě ve vyhledávači. většinou je spíše problém ve formulaci dotazu, pokud nemůžete najít to, co hledáte, než že by bylo potřeba listovat někam hodně daleko, což může být velmi zdlouhavé.

Přiznávám, že to lovím při psaní článku z hlavy a nemám ty věci přímo před sebou. Mohu být i v něčem nepřesný, i když se snažím, co nejvíce mohu, být přesný. Na druhou stranu nejsem chodící databáze. :) Mohu se splést. Ani studovaný v historii, politických nebo ekonomických vědách. Toto je můj pohled laika a myslím, že na něj má právo každý z nás.

Nenechme si namluvit, že vyšší rozhodnutí a chápání "velkých témat" je něco, co je schopen pochopit jen politik se stavební průmyslovou školou nebo politik, který lhal o své vysoké škole. Obzvláště také oblast práva a legislativy je asi nejzamotanější, ale to se zdá být spíše jeho vada v neeleganci než jako opravdová nutnost exaktně vymezovat každý jev lidského života až nezbyde žádná stránka života nevymezena zákonem.

Míra regulací

Myslím, že by zde měla platit mez zdravého rozumu v míře regulací. Mez povoleného hluku je poměrně rozumný způsob, že si soused nebude pouštět na zahradě tryskové letadlo každou sobotu. Ale kdo mi zabrání udělat potřebu sousedovi před domem? Zákon? To by také šlo definovat zákonem, že není možné se vykálet nikde na veřejném prostranství a postihovat to. Jednoho dne ale můžete mít nějaké zdravotní problémy nebo mít nějakou příhodu v opilosti a být považování za nějakého záškodníka ala Lord Hoven, který řádil na Vysoké škole ekonomické před pár měsíci. Navěsit na to trest zavrženíhodné občanské neposlušnosti formou vandalismu a jít do vězení. Anebo jít po chodníku , hledět si svého, když za vámi přijde policista a falešně vás i tak z něčeho obviní. A bude mít z čeho vybírat. Ale i pokud by to byla (nyní) řekněme 500 Kč pokuta, tak je to zcela zbytečné, když celou věc postihují již existující zákony.

Stejně tak není potřeba psát novou ústavu k již existující, ke které již není co dodat. Ani žádný dodatek, že všechno předchozí neplatí. Tyto dokumenty byly vybojovány našimi předky bojujícími před různými formami útlaku. Nepodceňujme jejich hodnotu.

Doporučené odkazy

http://www.google.cz/

http://www.tvina.sk/

http://www.czechfp.cz/

Just say kNOw!

Autor: Jiří Míka | pátek 17.4.2009 12:11 | karma článku: 24.17 | přečteno: 4252x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.12 | Přečteno: 588 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.31 | Přečteno: 2057 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.78 | Přečteno: 291 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.32 | Přečteno: 210 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 276 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...