Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Doktoři apelovali na lidi, aby se scházeli na protestech pokud možno ve velkých počtech

V době covidové to zní trochu zvláštně, ale tisíce doktorů apelovalo na lidi, aby šli do ulic a protestovali. Kam se ale poděl sociální distancing? Všechna ta hrozba šíření viru? Omezení počtu lidí, kteří můžou někam jít?

Podstatný rozdíl byl ale v tom, co to bylo za protest. 

Tak předně... nebyly to protesty nezodpovědných odmítačů opatření. Byly to protesty Black lives matter a jiných protestujících proti rasismu po smrti George Floyda. 

Mimochodem George Floyd s kumpány přepadl doma s pistolí těhotnou ženu, kterou tam okradl. Ne zrovna hrdina, jak se mu na počest teď staví i sochy.

No ale když se v Evropě a USA rozjely masové protirasové protesty, násilné i poklidné, ozvali se zdravotníci s poselstvím. S poselstvím podpory a výzvami protestovat.

Namátkou z médii:

https://www.wsj.com/articles/health-care-workers-say-protests-are-vital-despite-coronavirus-risks-11591790600

https://edition.cnn.com/2020/06/05/health/health-care-open-letter-protests-coronavirus-trnd/index.html

https://time.com/5848212/doctors-supporting-protests/

https://time.com/5849991/protests-covid-19-essential-work/

Jeden doktor řekl, že rasismus je v porovnání mnohem větší problém než koronavirus, takže důležitost boje proti rasismu převyšuje rizika rozšíření infekce na těhle velkých protestech.

Jiný doktor označil protesty za zdravotní akt, protože bojují proti nerovnostem zdraví ohrožující.

Tisíce zdravotníků i sepsalo výzvu k témuž - podpoře protestů.

Ty probíhaly zejména v červnu 2020. Mě to ujistilo v jednom. Že tihle tzv. odborníci nejsou nic seriozního. 

Jedny protesty jim vadí a odsuzují jako nezodpovědné a protesty na jiné téma naopak chválí a povzbuzují.

Pak si ještě udělali studii, kde prokázali, že ty protesty nijak zvlášť COVID nerozšířily.

Pravděpodobný důvod viděli v tom, že většina prý měla roušky. Jasně. Já ty záběry viděl. Pravda je, že tam často lidi ty roušky měli. Možná tak polovina. Lidi co pokřikují přes tu roušku, někteří si ji na pokřikování i stáhli na bradu, tzv. plýnku na bradu. 

Co jsme si vyslechli ale o pražské náplavce nebo o protestech na Staroměstkém náměstí kolem opatření? To bylo zaklínání se údajným ohrožováním ostatních šířením covidu.

No ale když se podíváte na čísla/graf těch jejich "covid případů" po protestu na Staromáku, od té doby začala ta čísla rapidně padat a padala přes měsíc až ke konci listopadu, 

Či-li nás krmili a krmí naprostými žvásty. Ale umí je říkat tak sebejistě, že to působí tím tlakem věrohodně.

Nebo Techtle Mechtle? Na grafu ale po tomhle šíleném incidentu covidu z jednoho brčka žádné stoupání případů nebylo. Přitom odborníci tvrdili, že tento jediný incident změnil epidemii v celé zemi. Tehdy naopak následoval mírný pokles. Prostě opět žvásty a žvástají doteď. Teď je ale populární delta a delta plus. A média už děsí i lambdou, o které prý ještě nic nevíme, a to je děsivé.

Přitom o Techtle Mechtle se mluví doteď. 

Pokud chcete být odborník, nesmíte mít páteř. Musíte mít dostatek egoismu, abyste byli schopni věrohodně zvástat, co si myslíte. Lidi obecně rádi říkají, co si myslí, takže to pak už není tak těžké. Nesmíte mít pokoru k limitům poznání a rozhodně nepochybovat o sobě. 

Dnes například jeden takový odborník z Ameriky řekl, že skupinová imunita proti variantě delta je cituji "nemožná". A šíření delty prý nezabráníme ani očkováním. Prostě prý není možné jeho šíření nijak zabránit. Jak to zjistil, páni novináři neřekli, ani je to nezajímalo. Nějaký odborník jim zase něco nažvástal.

Vzpomínáte, jak ti samí odborníci původně žvástali, že svět se vrátí do normálu, až bude vakcína? Jak teď už prokazatelně víme, že to byly žvásty? 

Problém je, že tyhle lidi žvástaj nonstop, každou chvíli mají nový žvást. Občas mikrožvástaj, někdy vytasí megažvást. Každopádně je to nekonečný proud žvástů už přes 1,5 roku. Původní žvást byl samozřejmě, že to tu jen na 14 dní vypnem. Teď více než po roce opět víme, že to byl jen žvást.

Ale tehdy to ještě aspoň dávalo trochu smysl. Virus, o kterém se tvrdí, že je nebezpečný, tak to raději trochu vypnout a jít štěstíčku naproti, ať není v nemocnicích narváno ve stejnou chvíli. Místo toho ale nemocnice zely prázdnotou. 

Žvást za žvástem. 

Změnou stupnice krásně docílíte po pár dnech zčervenání koronavirové mapy

Těch žvástů byly mraky, ale myslím, že ten žvást o tom, že jeden typ demonstrací je v pořádku a jiný typ není, je žvást ukázkový. Jasně na tom vidíte tu zaujatost. Ohýbání všeho do potřebného obrázku.

A není divu, že se jim líbili právě protesty Black lives matter a spol., protože ty vycházely taky ze žvástů (akorát na jiné téma).

Protože tzv. antirasismus, klimatické změny a covidismus mají společného jmenovatele. Manipulaci, sociální inženýrství a kolektivistické ideologie sociálního inženýrství. Není tedy asi náhoda, že se lidé většinou polarizují v těch tématech stejným způsobem. 

Protesty proti rasismu jsou ve skutečnosti rasistické. Účastníci se často vůbec netají svým rasismem k bělochům. Někteří běloši jim ale na přání lízali boty. Bez nadsázky. Černoch požádal a náhodný kolemjdoucí postarší běloch kleknul a lízal mu boty. Jiná aktivistka oslovila bělošku a požádala ji, aby si před ní poklekla a omluvila se za to, že je bílá. A ona to opravdu udělala.

Covid je v tomhle podobný - lidé dobrovolně akceptují ponižování od vlády ve formě různých nařízení a zákazů. Obojí každopádně stojí na žvástech. Žvástech, že běloši nesou jakousi historickou vinu. I prý Češi. Češi, kteří byli v průběhu staletí opakovaně srážení do chomoutu. V Rakousku-Uhersku, nacisty, Mnichovská zrada, komunisti. A vzhledem k tomu, že Blaničtí rytíři ještě z hory nevyjeli, tak ještě opravdu není nejhůř?

Všimli jste si, že slovo slovan (slav) je kořenem anglického slova otrok (slave)? V historii byli totiž Slovani oblíbení otroci. I z Blízkého východu podnikali muslimové nájezdy na Moravu, kde unášeli lidi do otroctví. Zrovna Češi nikomu nic nedluží a možná spíš naopak. Německo nás rádo poučuje o rasismu. Že zrovna Německo, že? No jasně. Oni jsou na rasismus odborníci.

V Africe je v některých zemích otroctví dodnes, ale to jim nevadí. Přetočili historii v bílou vinu, škrtají učivo z matematiky, které je moc těžké, protože náročnost látky je prý rasistická. Stejně jako u COVIDu to nemá žádnou logiku ani intelektuální poctivost. 

Opatření nemají řešit vir ale ponížit a zotročit člověka. Zbavit ho vůle. Naučit ho poslouchat. 

Po nějaké době (dle mého tak za pár let) ten COVID řešit přestanou ale volně to přejde k lockdownům kvůli klimatu. A lidé už budou nacvičení na povel sedět, plazit se. Budeme zachraňovat planetu, ale do té doby se musíme naučit poslušnosti. V Austrálii jsou už napřed. Tam v těchto dnech chodí armáda po domech a kontroluje, jestli jsou všichni v pohodě.

Naději vidím v tom, že tyhle svině cítí, jak mají omezený čas, než se provalí všechny jejich podvody a korupce, nás musí zásobovat strašením pro odvádění pozornosti, a musí přitvrzovat. Přitvrzováním se stále jasněji odhaluje totalitní charakter určité mocenské skupiny, která postupem na Zemi přebírá vládu. Ale tímto přitvrzováním otvírají oči mnohým. 

V některých státech na Zemi byste o COVIDu ani nevěděli. Žijí tam bez jakýchkoliv opatření. Někde je to zas naopak mnohem tvrdší než v ČR. Je to podle mě dost rozdílností aktuální hladiny akceptace nemyslitelného. Většina jim to nemusí přestat žrát, ale když je dostatek lidí proti, politici na tlak přecejen reagují. A možná se i někteří sami zamýšlí nad smysluplností toho všeho.

Na podzim nás zřejmě čeká nový lockdown. Tentokrát asi ve formě lockdownu pro neočkované. Lidé jsou poštváni proti sobě. Rozděluj a panuj. Pořádají se mediální hony na neočkované doktory v olympijském letadle jako u každé správné totality. Každá potřebuje veřejného nepřítele. Dehumanizace nějaké skupiny obyvatel byla vždy základem pro následné brutální zločiny.

Dobová výhláška

Protesty za svobodu jsou samozřejmě démonizovány také. Ale nově tu máme narativ, který už tolik neobviňuje za cokoliv špatného samotný COVID. Teď jsou na vině neočkovaní. Za čísla ale i za lockdowny, a náhubky. Kvůli neočkovaným je tu prý i delta. Nehledejte v tom opět logiku - delta tu byla v době, kdy se očkování teprve rozjíždělo, takže by řada z nich na vakcínu stejně neměla nárok. 

Dalo by se o těch jejich argumentech popsat tísíce stran a na jeden za druhý si posvítit kritickým okem, ale šly by shrnout jedním slovem: žvásty.

A jak na tom vzniklá opatření způsobují plošné zhoršení zdraví lidí, mohou se ty jejich žvásty stát sebenaplňujícím proroctvím

Co nás čeká v dlouhodobém horizontu, si můžete přečíst i třeba ze stránek ministerstva, ale to už více raději v jiném článku. Jde o naprosté dystopické sci-fi. Umělá inteligence, čipové implantáty/augmentace, genetické modifikace lidí, VR/AR, inteligentní továrny, internet věcí, práce z domova, rušení osobního vlastnictví (znárodnění 2.0), sociální kredit a tokenizace našeho chování, čtení myšlenek a emocí.

A převládající technokracie (vláda odborníků), která začala už opatřeními proti covidu. Ale později budou hlídat i teplotu vody, kterou vám dovolí pustit si ve sprše, aby se tím šetřila energie.

Covid Pass je první aplikace takového typu s později bude rozšířena o další funkce sociálního inženýrství rozdělující lidi na validní a invalidní. Možná víte, že v Číně už takovou aplikaci ve smartphonu měli ještě před Covidem.

V ČR tomu říkají Průmysl 4.0. WEF tomu říká 4. industry revolution a s příchodem Covidu začali používat termín Great Reset (Velký reset). Každopádně o TOHLE tu jde ve skutečnosti celou dobu. Sami zastánci Průmyslu 4.0 se netají tím, že dojde ke změně povahy lidství a sloučení biologického, technického a genetického.

Dehumanizace COVIDovými opatřeními lidi připravuje na akceptaci vzniku nového typu člověka v duchu transhumanismu.

https://www.mpo.cz/cz/rozcestnik/ministerstvo/aplikace-zakona-c-106-1999-sb/informace-zverejnovane-podle-paragrafu-5-odstavec-3-zakona/-iniciativa-prumysl-4-0--230485/

Vystihuje to asi věta ze souhrnu, která je i v původním dokumentu napsána tučným písmem:

" Vzhledem k šíři dopadu, musí tato filosofie proniknout do myšlení celé společnosti. Bez větší nadsázky lze říci, že iniciativa Průmysl 4.0 je především o odpovědné podpoře změny způsobu myšlení celé společnosti, než o konkrétních technologiích.https://www.spcr.cz/images/2015_02_03_Prumysl_4_0_FINAL.PDF

"Lidé již nebudou schopni rozeznat rozdíl mezi skutečností a umělým (simulací)"
Světové ekonomické fórum

Myslíte, že je náhoda, když Evropská únie rozjela program vytvoření Covid Passu už v roce 2018?

Autor: Jiří Míka | středa 11.8.2021 22:02 | karma článku: 17,07 | přečteno: 538x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

Státní úřad pro kontrolu léčiv nedoporučil očkovat děti 12 až 16 let booster vakcínou. Ministr Válek se rozhodl ministerstvem zdravotnictví vakcínu schválit a jít tak proti rozhodnutí státního úřadu na kontrolu léčiv.

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

Odborníci, politici i novináří začali používat nové významy českých slov. Nejznáměji "nemocný" = "zdravý" (čti "má pozitivní test"). Nově byl změněno význam slova "neočkovaný". Tím je člověk neočkovaný a lidé s 2. dávkami.

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

Hrozné jak se změnila mluva lidí. Válek válí: "Chronici půjdou do kytek. Ovšem, ano, nebudou tolik umírat lidi na covid,” ... "Půjdou do kytek".. jak to může takhle vyslovit?

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17 | Přečteno: 1340x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Proč byla přenesena povinnost prokazovat se na provozovatele?

Záměr je jasný. Donutit provozovatele přisvoji si pravomoce správního úřadu. Nelze kontrolovat vše, tak vytvoří situaci, kdy přitlačí provozovatele ke zdi, aby za ně dělali práci.

2.11.2021 v 22:37 | Karma: 24,08 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Novozélandská policie odhalila pašeráka KFC

Nový Zéland je v lockdownu a někteří se rozhodli pořídit si fastfood potraviny. Policie odhalila v podezřelém voze 3 kyblíky kuřat, 10 salátů coleslaw a nespecifikované množství hranolků. Hrozí jim 6 měsíců vězení a pokuta 4000$.

27.9.2021 v 19:45 | Karma: 19,28 | Přečteno: 596x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Australská policie začala cíleně útočit na novináře

Česká masmédia systematicky cenzurují dění v Austrálii. Možná si při intenzivní nelegální reklamní kampani na produkty firem Moderna a Pfizer nevšimli, že se opatření a jejich vynucování dostalo na zcela novou úroveň?

19.9.2021 v 18:48 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1311x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Matka vyjádřila potěšení nad tím, že se vakcinované dítě cítilo nadřazené

Přečetl jsem si příspěvek, kde žena napsala, jak ji potěšilo, když byla se svým dítětem u doktora, a zaslechla v čekárně jiné dítě říkat mamince, že chce vakcínu, protože nechce být lůzr jako nevakcinovaní spolužáci.

5.9.2021 v 11:29 | Karma: 26,64 | Přečteno: 868x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

Experti furt něco říkají. Ale od začátku to přece byl ohromně nebezpečný virus, ne? Nezavíraly se kvůli němu celá města? Co se "mutacemi" změnilo? Proč furt měnit pravidla.

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62 | Přečteno: 266x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vláda aplikovala do lidí včetně dětí radioaktivní látku

Když uvažujeme, že když vláda tvrdí, co je bezpečné, jak to může znamenat, že unesou vaši dceru, vloží ji do žíly LSD, na její tělo připevní zdroje elektrického proudu, a doslova přeprogramují její osobnost pomocí elektrošoků.

18.8.2021 v 12:15 | Karma: 18,42 | Přečteno: 853x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Idoti idotům... věci věcem a lidi lidem

Popravdě nevidím důvod vymýšlet ani název článku. Jebe vám? Fakt věříte tomu, co "říkaj", protože to "není konspirační teorie". Tím jste se právě nachytali.

18.8.2021 v 4:08 | Karma: 18,45 | Přečteno: 455x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hlavní sestra IKEMu šíří konspirační teorie o nebezpečí vakcín

Hlavní sestru IKEMu okamžitě propustit a hanit na sociálních sítích a v médiiích, protože zpochybnila covidového Boha. V rozhovoru řekla " U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět, a tam se očkování nedoporučuje." .

3.8.2021 v 20:35 | Karma: 17,97 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

Malé pozastavení nad voodoo současné koronavědy. Spekulace co se příliš často neliší od chytře znějících žvástů. V konečném důsledku ale prostě neměli pravdu.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52 | Přečteno: 1411x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08 | Přečteno: 205x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vzdávám to. Logiku už nebudu očekávat. Ať žije Covid! Ať žije vůdce!

Svého času jsem hloupě zkoušel polemizovat s lidmi na bázi argumentů a faktů. To se ukázalo jako nesmysl, protože většina z vás asi ví, co se děje okolo. Argumenty jsou fajn možná u soudu, ale teď už jsou asi k ničemu.

21.7.2021 v 4:26 | Karma: 27,68 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Česká školní inspekce nutí děti cvičit v respirátorech

Už jsem to napsal mnohokrát a napíšu to znovu. Podle Světové zdravotnické organizace by lidé rozhodně neměli cvičit v roušce nebo respirátoru. Co je na tom k nepochopení? To potvrdí i selský rozum, který fanatismus vytlačil.

16.4.2021 v 16:51 | Karma: 20,48 | Přečteno: 504x | Diskuse| Společnost