Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Spoluzakladatelka BLM - "beloši jsou podlidé/genetický defekt černosti"

Švandovo divadlo na podporu BLM dalo na vstup nápis "Black lives matter". Přemýšlím, proč si vedení Švandova divadla myslí, že jsou běloši podřadná rasa. Pokud podporují BLM, musí s tímhle souhlasit. 

Před pár týdny byl na České televizi rozhovor s profesorkou z Univerzity Karlovy. Tam tvrdila, že se bílí Češi, Moraváci a Slezané podílejí nepřímo na zisku bílých lidí z otrokářství.

Přitom si jde snadno najít informace, že otroctví bylo ve světě svého času velice rozšířené a není žádným způsobem specifické pro bělochy. Jak upozornil jiný historiik, tak mimochodem z oblasti Uherského Hradiště, Valašských Klobouk se například v minulosti unášeli lidé do otroctví do Turecka.

MIMOCHODEM! Jak upozornil francouzský filozof v článku Echo24, anglické slovo "slave" (otrok) pochází od slova Slav - v češtině "Slovan". Slované byli zjevně oblíbenými otroky, že i samo slovo jejich slovo otrok vychází ze slova Slovan. To jsem si ani neuvědomil a přitom je to jasný kořen onoho slova slave. Zajímavé.

Jak jsem si ověřil v etymologii slova "Slave" https://www.etymonline.com/word/slave

Evidentně je otroctví více o historické obdobě společenské stratistifikace, od kterého jsme se (narozdíl od některých zemích) po letech díky humanismu posunuli. Stěží můžeme zpětně vyvozovat nějaké viny a odplaty... nakonec právě odklonem od této snahy tu máme mír. Ony ty hranice zemí asi taky nevyrostly na základě nějaké win-win dohody, ale byly často psány krví. Válkami a jinými tlaky. 

Nebo máme jako ČR požadovat, aby EU zaručila, že budou všechny členské země stejně velké? Aby Španělsko, Neměcko, Francie a další větší země přenechaly část svého území ČR, abychom nebyli diskriminováni, že je naše země menší?

A neměla by ČR po všech ne-slovanech chtít reparace za to, že jsme byli obětí otrokářství? Ono to dokonce vypadá, že zrovna Slované byli spíše na té kratší straně otroctví. Ne příjemců výhod ale těch kteří byli zneužívaní. Pokud se v tom už chceme hrabat, možná bychom se jako ČR měli v EU dožadovat reparací. Od Němců, Británie a spol.

A oni jsou tak zblbnutí, že by nám ty reparace dali! 

Nicméně to by asi nebyl dobrý postup. Všechny tyhle Sudety a jiné kontroverze jsou potenciální rozbuška, protože o území a jiné nároky se tu válčilo stovky let. Asi není dobré se k tomu vracet a chtít dělat nějakou nápravu - ať už za skutečné nebo domnělé viny v historii. Možná bychom si taky mohli vzpomenout, co udělalo Německo České republice za 2. světové války nebo řešit bombardování Prahy Američany.

Jinak (ne)slavné otroctví v USA ve skutečnosti v řadě případech byla domluvo s místními vladaři v Africe, kteří jim prodali jejich vlastní otroky. V Africe už existovalo otroctví dávno předtím a o čem se ani nemluví - v některých zemích Afriky existuje otroctví dodnes.

Neměli by se bojovníci proti otroctví zaměřit nejdříve na Afriku, kde otroctví existuje dodnes? V Nigérii Afroamerice zrušili otroctví až v roce 2005 ale v pár afrických zemích existuje otroctví i dnes. Nikomu to nevadí?

Poslední láska pochází v oslavě pana Floyda, kde policista zjevně překročil přiměřené prostředky při zadržení. Nicméně pan Floyd je recidivista a asi hrozná osoba. Odporný a odsouzeníhodný člověk. Nezaslouží si za to smrt, ale nedělejme z něj hrdinu. Tenhle člověk seděl za to, že spolu s bandičkou s namířenou pistolí doma přepadl těhotnou ženu, aby ji mohli vykrást. To je hrdina Švandova divadla. 

Nebo si ve Švanďáku myslí, že přepadnout těhotnou ženu se zbraní je v pořádku a zasluhuje si respekt? Jedna věc je odsoudit vraždu policajta, druhá je glorifikace někoho, kdo je zjevně zločinec... a tou dobou byl zadržen kvůli údajnému placení padělanou bankovkou a zřejmě i jízdě pod vlivem alkoholu/drog. 

A tahle paní Yosra Ghogali, která na facebooku napsala, že jsou běloši podřadná rasa - "podlidé", abych citoval přesněji, to je skutečný skvost nadčlověka. Dále se rozepsala, že černá kůže je údajně přirozený lidský stav a bílá kůže je genetickým defektem. Také napsala, že právě černá kůže umí přeměnit sluneční světlo na znalost "light into knowledge". Věda!

Člověk by čekal, že za takové věty musí nutně následovat trestní stíhání. Namísto toho ji město dalo cenu za nejlepší ženskou leaderku. 

Každý návštěvník Švandova divadla tedy souhlasí s tím, že jsou běloši pod-lidé. Skvělé PR. 

Jo ještě napsala "Alláhu, pomoz mi, abych tady ty bělochy všechny nezabila. Prosím. Prosím. Prosím".

Švanďák má hodně zvláštní hodnoty, které chce dát najevo. Divadlo vhodné pro rasisty. Skoro se stydím, že jsem tam párkrát byl.

Black Lives Matter bychom měli odsoudit jako něco nelidského. Obvzlášť po zkušenostech nacismu. Nejsem nutně pro trestní stíhání za svobodu projevu, i když mě zaráží ten dvojí metr. Nicméně BLM si zaslouží pouze odsouzení. A to pomíjím celou tu kauzu anarchie, která vznikla nedávno v Seattlu. Jak tohle může příčetný člověk podporovat? Zrušení policie? I v ČR tu pobíhali aktivisti, ať zrušíme policii. Jo ten nápad je úplně geniální! Ještěže jsou lidi, kteří mají ještě rozum. Už se začalo asi moc hulit.

https://www.mediaite.com/online/black-lives-matter-leader-white-people-are-sub-human-genetic-defects/

https://www.thestar.com/news/gta/2018/03/09/we-are-still-living-in-an-anti-black-city-leadership-award-winner-yusra-khogali-demands-government-action.html

https://www.lifezette.com/2020/06/blm-co-founder-begged-allah-for-strength-to-not-kill-white-people/

https://echo24.cz/a/wsdcf/zapad-otroctvi-nevymyslel-ale-zrusil-francouzsky-filosof-o-sebemrskacstvi-evropy

Autor: Jiří Míka | neděle 5.7.2020 23:19 | karma článku: 43,03 | přečteno: 2537x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...