Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Draci a podvody

Hloupý Honza bojoval s drakem. Drak je ve všech kulturách hojně rozšířen před dobou globalizace. Obecně draci, hadi jsou jedním z nejužívanějších symbolů včetně symbolu lékařství. Mnoho věcí, které považujeme za samozřejmost, zas tak samozřejmé nejsou.

Nemusí jít přímo o zlo, ale o odlišnou polaritu. Možná jsou jen dost odlišné povahy a jsou něco jako Vulkáni ze Star Treku. Mohou si zakládat na chladné logice a chybět jim vyvinuté city. To to možná je ten základní rozdíl oproti nám lidem, jak stálo v mém minulém ujetém článku o Drakonech ;) . Ale chce to mít otevřenou mysl, protože moc nic není nemožné. Hypoteticky to připustit lze. Ale asi nepoběžím s transparentem s přesvědčením, že by měli okamžitě podat demisi, protože to jak aristokracie si zakládá na křížení pokud možno jen v rodině - "modrá krev" aristokracie (proto je tolik politiků blízkými příbuznými stejných aristokracií), pak si zřejmě opravdu snaží jen udržovat svou pozměněnou DNA v nejčistější podobě a kříží se jen mezi sebou, aby tak uchovali svou genetickou čistotu a mohli praktikovat tak lépe magické rituály.. a být tak vlastně lépe v kontaktu s bytostmi, které možná i obsadily jejich těla, kde lidská duše byla utěsněna někde hluboko v komatu, kdy tito lidé jako Bush, Clinton možná vlastně ani nejsou lidé :) A možná i doslova. Oni prakticky necítí emoce. Nemají žádnou empatii. Proto jsou tak krutí. Jsou to logici, byrokrati a baví je jak se tu mlátíme navzájem, zatímco oni si hrajou své dobyvatelské hry jejich pánů. Mají zřejmě vrozenou dominaci a je možná i nějakou formou jejich cti. 

Každý asi má do určité míry aktivní toto ve své DNA a všichni dnes žijící patříme do této adamické rasy, kterou údajně vytvořili bytosti Annunaki, kteří přišli z hvězd. A člověku pozměnili DNA pomocí své vlastní, aby jim dodali inteligenci, a vytvořili funkční společnost na těžbu zlata.

Popravdě nevíme jistě, co se odehrávalo v dobách Atlantidy ani s mainstream jistotou, zda existovala, ale je možné, že se to týkalo přesně tohoto období. A že tato minulost není v počtech let až tolik vzdálená součastnosti a mohlo k tomu dokonce možná dojít 5000 - 9000 let před naším letočtem v dobách Atlantidy?

Kód cti, doktor Faust

"Draci" rádi zákony a pravidla, protože nemají empatii, tak nemají rádi nečekané a proto tak masivně usilují o všechny možné druhy špehování a sběru dat, aby měli všechno pod kontrolou. To je jejich ideál, ale ten určitě není v našem zájmu.Nebo já teď nevím přesně,jak jsem na to přišel , ale prostě by to tak třeba mohlo být.

Nicméně jde o politický projekt a asi bychom si měli uvědomit, že jen proto, že je někdo kabalista neznamená, že nedělá politiku jen pro nějaké jiné bytosti, které stojí za úplně jinou oponou, a tedy hledat jen chybu v konkrétních lidech může být dost zbytečné, protože pokud tu opravdu jsou nějací Ilumináti a jsou to řekněmě nějací oligarchové (čistokrevní aristokraté či s nimi sympatizující jiní i nepokrevní obětovatelní oportunističtí oligarchové), tak to ještě neznamená, že sami jsou příčinou problému, který může souviset s biblickým chápáním Ďábla, který svedl celé lidstvo, a tedy to může být souboj s démonem uvnitř nás samotných. Pokušitel, který nás zasvětil do svých pokročilých znalostí a dal nám své geny, resp. některým, kteří se stali Dětmi annunaki. A v symbolice je ve všech kulturách zobrazován drak jako výstostný symbol moudrostiHad. Drako bytosti možná, jak kolem nich koluje mnoho historek a plejáda velmi odvážných tvrzení o jejich existenci a aktivitách. Zní to sice jako z nějakého filmu, ale proč by nakonec nemohla být realita podivnější než film? Copak Bůh, ať už je Bůh cokoliv, když stvořil tento dokonale komplikovaně jednoduchý Vesmír, tak proč by i lidstvo nemohlo mít barvitější minulost než osamění s mamuty. Všude se hovoří o milionech let vesmírných dějů a my jako lidstvo si víceméně dokážeme lidskou historii podrobně zkoumat v řadu několika tisíc let nazpátek.. tak max 5 tisíc let do dob Sumeru..z doby předtím nemáme zmínky. Tedy jen proto, že to zní nepravděpodobně, to nemusí být blbost.

Jasné je, že z toho všeho plyne více otázek než bylo odpovědí. A i pokud nic z toho, co jsem tu napsal není pravda, tak minimálně to může poskytovat příklady jak nečekaně jiná zamotaná vysvětlení život může poskytovat. Že to ani není tak o dogmatech, ale o neustálém tvoření, a ty se pouští do nevyšlapaných cest.

Myslím, že se nedá pohlížet na současnost jako nějaký vrchol evoluce, ale považovat evoluci za proces nikoliv jako něco, co se odehrálo někdy v minulosti a už skončilo. Nakonec evoluce bude zřejmě souviset s těmito Novými světovými řády, což může být onen hypotetický nový singulární řád s novými pravidly možná i novými pravidly přímo reality jako takové, jinými fyzikálními zákony, což možná jakási rada Starších (draků) považuje jako svůj velký tisíce let starý projekt pro kompletní nadvládu nad lidmi v příštím Věku Vodnáře. Je ale dost možné, že se přepočítali.... Plány iluminátů mám pocit nevycházejí, jak asi měly, a veřejnost už to moc nebaští, všude unikají informace........logicky by při zdá se zrychlujícím procesu tohoto hroucení plánů očekávat, že bude následovat singulární bod masového povědomí o všech tajemstvích při vzrůstajícím zájmu lidí. A ti lidé nebudou agresivní... budou hledat společné řešení , jak celou věc ukončit. Protože to jako lidstvo zdá se děláme dobrovolně. Sám to znám na sobě. Být zásadový, tak asi nebudu financovat celou věc z daní a odletim někam stranou všemu si žít po svym, když si myslim, že je to tak jednoduchý .. ulovit nebo vypěstovat si jídlo, vyřešit si případně nějaký zdroj energie... a já přitom svými daněmi jsem tím spoluviným kolečkem z těch všech ostatních zúčastněných v tom ohromném systému, který existuje více v myšlenkách a představách stojících za obdobami právnických osob, korporativního principu apod. jakási group-mind (skupinová mysl v Jungově kolektivním nevědomí), jakási memetická továrna, kde vlastně jedinec nemá za nic moc zas zodpovědnost a dělá svou malou věc. I zřejmě pokud má ta malá věc jednoho života velké dopady na svět.

Rada Starších (draků) nebo kdo považuje jako svůj velký tisíce let starý projekt pro kompletní nadvládu nad lidmi v příštím Věku Vodnáře 

Ale možné je všechno a i případně temné plány s lidstvem nemusí být realizovány, protože plán zdá se vůbec nevychází tak jak měl, přestože pokračuje rychle dopředu. S velkou pravděpodobností ale ne tak, jak měl. Pomaleji. Ale jistě.

Kupříkladu teroristické útoky na WTC v roce 2001 zřejmě měly v kompletní verzi obsahovat i dopadající letadlo přímo na Bílý dům. To letadlo ale jak známo údajně havarovalo na nějakém poli.I když nějaké jeho drobné trosky byly rozeseté na několik kilometrů vzdáleném místě. Ale budiž. Cílem měl být údajně Bílý dům a pokud by k tomu došlo, bylo by poměrně dost logické očekávat, že veřejnost jednoznačně akceptuje vyhlášení stanného práva, a tak celá tato záležitost stále nad amerikou visí stále tato hrozba vyhlášení stanného práva s mezitím vyšperkovanými (a z velké i politikům tajených) zákonů pro případy stanného práva. A tedy pokud bude v USA vyhlášeno dnes stanné právo (v případě, že tyto četné bushovy zákony Obama nezruší), tak by měl prezident doslova diktátorské pravomoce, větší než je u demokracií v době stavů ohrožení zvykem. Nicméně to se nestalo, stanné právo vyhlášeno nebylo, a tak tedy budoucnost je a bude asi až do konce stále otevřená . Rozhodně to je příklad běhu událostí, ze kterého čiší naděje. A lépe to pomáhá pochopit to, s čím máme myslím tu čest.

Zlatý úsvit / Golden Dawn 

Tento velký projekt je symbolikou zdokumentován na mnoha stavbách, na jednodolarové bankovce, ve filmech, a stejně tak show IllumiNations níže od Walt Disney. Tuto rituální podstatu symbolického odhalování plánu podceňujeme jako nepodstatné divadlo, ale to samo může patřit k vyšším znalostem, že symbolika a rituály mají svou moc. Stejně jako mají moc i naše malé každodenní rituály,ke kterým často člověk dospěje do různých opakujících se činností, i pokud si to neuvědomuje. Rituály a jejich spojení se symboly zřejmě svou moc skutečně mají a dávají černým mágům moc. Uvažuje totiž sílu Castanedova Záměru.

A protože my na druhou stranu se svými ateistickými rituály popíjení piva a práce asi nemůžeme moc konkurovat Ta jejich moc se může projevovat v síle lákadel, kterým se had snaží člověka svést (včetně krmení samotné touhy po poznání), ale obecně dopady na kolektivní povědomí se dají těžko odhadnout. Nicméně se říká, že každá myšlenka je schopna ovlivňovat děje kdekoliv ve vesmíru, tedy rituálně projevený záměr symbolikou může mít svou čarovnou moc té mlhy mýtů, do které jsme zahalováni a nenechme se oklamat, kde v dnešní moderní době jsou toho prostředkem filmy. A stavba nebo každoroční ohňostroj v dlouhodobém horizontu věku stromů a jiných dlouhotrvajících dějů je i zároveň viditelně vidět. Obzvlášť, když je z kamene nebo jiného nerostu. Kameny jsou svou prakticky nevědomou substancí nejblíže bohu (šílenství) z druhé strany nevědomosti a čisté existence.  Tedy socha postavená z kamene může být mocným symbolem, který svou strukturou musí mít moc už z principu , když sama hmota je projekcí informace. Symboly jsou reference. A perverzí symbolů (jejich zneužívání drobným pozměňováním) je možné zakamuflovat černou magii. Černý mág nemůže použít kouzlo bílé magie (např. pentagram), protože by na sebe strhnul dopady pozitivního zaměření, a tedy pozmění symbol, aby dal najevo, že vymyslel něco ve smyslu nového řádu, ve kterém tento symbol poslouží  pro "dobro" (otočí pentagram vzhůrunohama, převrátí swastiku, kříž... něco jako říkat pravdu, ale křížit u toho prsty).

Musíte si je dobrovolně pozvat do domu. A tedy uvádí své plány také i ve filmech a mimochodem nedávný film o tajemném knihovníkovi dvou tváří, který bojoval s jakousi hadí sektou, která pak na konci filmu umístila zlatý vrcholek pyramidy...., ten film byl plný okultní symboliky z reálného světa. Plán je nám předkládán přímo na očích. Jako dohoda. Říkají nám pravdu na očích a tak se možná cítí "draci" v právu, když nic nenamítáme.

Walt Disney ohňostroj Illumi Nations v EPCOT s glóbem země a "dosažením jednoty a míru skrze chaos" - Nového světového řádu, velmi iluminátské opravdu, zřejmě jde o jakousi rituální oslavu tohoto velkého projektu Nového člověka . Otroka nebo lepšího člověka?

http://en.wikipedia.org/wiki/IllumiNations:_Reflections_of_Earth

The lights dim, and torches are lit around the lagoon. The beginning of the show is narrated by Jim Cummings, who says: 

 "Good evening, on behalf of Walt Disney World, the place where dreams come true, we welcome all of you to Epcot and World Showcase. We've gathered here tonight, around the fire, as people of all lands have gathered for thousands and thousands of years before us; to share the light and to share a story. An amazing story, as old as time itself but still being written. And though each of us has our own individual stories to tell, a true adventure emerges when we bring them all together as one. We hope you enjoy our story tonight; Reflections of Earth."

První dějství ("CHAOS!") a druhé dějství ("Řád") = "Všichni jsme Obama"

3.dějství ("Smysl") = New World Order, Nový světový řád celosvětové vlády. Planeta Země se otevře a zažehne se uvnitř ní pochodeň, následuje 1000 bílých rachejtlí pro Světlonoše

Kundalini (hadí síla) na obrázku - náš úhlavní osudový nepřítel je tedy zřejmě uvnitř nás samotných v DNA (se všemi schopnostmi i neduhy?):

Oficiální popis představení od Walt Disney World 

IllumiNations: Reflections of Earth is split into three acts:

* Act I: Chaos. Chaos represents the creation of the planet Earth from a cosmic event. (This part uses the Inferno Barge.)
* Act II: Order. The Earth Globe appears. As the Earth cools, it changes from hot white to red to blue. Images appear on the Globe of countries, famous places, objects, and people. Chaos turns to Order.
* Act III: Meaning. The Earth Globe opens revealing a torch and 1,000 white fireworks are ignited. The final loud fireworks explode with a white flash and end with a loud crackle.

http://en.wikipedia.org/wiki/IllumiNations:_Reflections_of_Earth

Obama's Unconstitutional Agenda - Plan For A New World Order - the finale - the only way

We badly need a NEW WORLD ORDER!

Celosvětovou vládu (světový bankovní systém s drakonickými regulacemi)!

Autor: Jiří Míka | neděle 8.2.2009 20:19 | karma článku: 16,69 | přečteno: 2166x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

„Islamisté si v Německu dělají, co chtějí.“ V Hamburku žádali zřízení chalífátu

29. dubna 2024  9:54

Víkendová demonstrace radikálních muslimů v severoněmeckém Hamburku, při které účastníci požadovali...

Královéhradecký kraj opět očekává těsný souboj ODS s hnutím ANO

29. dubna 2024  9:50

Billboardy a plakáty už několik dnů patří kandidátům červnových voleb do Evropského parlamentu. A...

Žena, kterou ve žďárském útulku surově pokousal pes, v nemocnici zemřela

29. dubna 2024  9:48

Svým velmi vážným zraněním podlehla dvaašedesátiletá žena, kterou v půlce dubna napadl v psím...