Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč mluvím teď před jarem o singularitách?

Zdá se, že se v příštích letech do jedné právě řítíme jako lidstvo a zřejmě celá galaxie. A už to začalo nástupem Baracka Obamy.

Mesias promluvil. Prijmete cip svaty.

Když už tady hovořím o novém řádu v singulárním bodě mi to nedá nezmínit , jak se to nápadně podobá myšlence Nového světového řádu, protože New Age je zřejmě nějak programován, rituálně, s ohledem na cykly času, s nekonečnou trpělivostí stovky a tisíce let , aby využili tohoto v čase opakujícího se přerodu a pokusili se ho využít k nastolení zejména nových zákonů, možná i fyziky, ale zejména regulačních zákonů. Dokonalá společnost vyžaduje dokonalé šlechtění řízením porodnosti počínaje. Když si vzpomenete na Nadlidi v ideologii nacistů nebo komunistické pokusy u nás, tak to bylo zřejmě pokusy nastolit ten samý řad, o kterým jsem tu hovořil. Nový světový pořádek vyznačující se naprostým ovládáním mysli a implantací čipu do chovného těla člověkovlastníka. Nadčlověk a člověk sovětský byl myšlen jako nový lidský druh (*) . Je docela možné, že genetická výbava (DNA) se může velmi rychle měnit během těchto singulárních období? Vytoužené vlastnosti nového lidského druhu ale nebyly nijak zajímavé pro ty, kterých by se to týkalo v takovém světě žít, protože všichni by byli tak zdrogovaní státem předepsanými léky v duchu Aspartamu, že bynebyli schopni vůbec chápat pojem svobody. V podstatě by ani neměli duši, ale mohli by vypadat šťastní... dopujte někoho extází a šťastný bude zaručeně. Tohle jistě není problém zařídit a jemně regulovat v čemkoliv si světová vláda usmyslí, protože lidé byli po všech těch válkách a bankovních krizích ochotní podepsat cokoliv, od člověka, který jim slíbí, že bude líp. A tím spíš i utopii nebo sliby nového poznání reality... nového vnímání vědomí a zodpovědnosti k planetě. Nepřipomíná vám to něco? Tento nový lidský druh by mohl nakonec být velmi snadno sveden do uctívání Matky Země , pohanské bytosti známé jako Gaia. Zpopularizovaná velmi animovaným seriálem Teda Turnera s ekologickým zaměřením s názvem Captain Planet, který byl parafrází na supermana.  (Ale to bych předbíhal událostem, ale toto i pohanské směřování tu skutečně je znát. Duchovní rozměr OSN by byl ale odhalen nejspíš až v pozdější fázi jakožto oficiální globální duchovní spása.. co všechno ty korporace nechtějí podchytit. I duchovno chtějí arbitrovat.)

Není a nikdy to nebude konec světa, ale zřejmě to vysvětluje, proč se tu tolik let hovoří o jakémsi New World Order (Novém světovém řádu). Tento NWO je zřejmě touto opakující se singularitou, která se stává bezohledu na cokoliv v pravidelných intervalech, kterým se říká Věky, cykly, kde některé cykly jsou důležitější než jiné. Nejmenší cykly jsou hodiny, minuty, sekundy,mesice, 12/24ti hodinový cyklus,60 minuty,sekundy, dny, týdny, ale i každý den takový proces probíhá při svítání, poledni (Slunce je přímo nad hlavou) a setmění - každý den je novým znovuzrození při svítání. S tím ale že některé větší cykly (26 tisíc let) mají svou konečnou nejvíc bující fázi s největšími dopady. Ne nutně negativní.

Nyní by měl nastoupit věk Vodnáře, i když ta přesna data jsou samozřejmě vzhledem k nedostatku informací dost nejasná, kdy není ani zřejmá přesnost našeho roku 0, který je odvozován historicky na základě nemnoha informací. Hovoří se tedy sice velmi o prosinci 2012, ale popravdě ten datum sám o sobě nemá význam (obzvlášť pokud může být o jednotky, desítky nebo i sto let posunutý, ale nejsem expert tak nevím) ale stejně jako datum naší smrti není něco, co se stane jen tak samo od sebe bez nějakého předchozího vývoje. Tím chci říct, že je beztak asi důležitějí zpracovat to, co přichází, protože to s tím nutně bude souviset, protože i každodenní událost s tím bude mít souvislost. Singularita je bod, kdy černá díra polkne samu sebe v podivné implozi, to už je trochu pozdě něco řešit. 

Každý je vyměnitelný. Možná jsme opravdu uvnitř nějaké projektu zmíněných a koncem nemusí být nic temného, ale pouze zlo, které přeceňuje své síly. No myslím, že víc blábolů už ze sebe nedostanu :)))))

Nový lidský druh

http://en.wikipedia.org/wiki/New_Soviet_man

"The human species, the sluggish Homo sapiens, will once again enter the stage of radical reconstruction and become in his own hands the object of the most complex methods of artificial selection and psychophysical training... Man will make it his goal...to create a higher sociobiological type, a superman, if you will"

See also

The Übermensch (German; English: Overman, Superman) is a concept in the Philosophy of Friedrich Nietzsche. Nietzsche posited the Übermensch as a goal for humanity to set for itself in his 1883 book Thus Spoke Zarathustra (German: Also Sprach Zarathustra). The book's protagonist, Zarathustra, contends that "man is something which ought to be overcome:"   Ovládání mysli = princip Nového lidského druhu :

Can we still torture? Yes we can!

Can we still carry out extraordinary rendition? Yes we can!

“Two senior British judges have expressed their anger and surprise that President Barack Obama’s Government has put pressure on Britain to suppress evidence of torture in US custody,” reports the London Times.

zdroj: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5661291.ece

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 5.2.2009 17:56 | karma článku: 12,23 | přečteno: 1723x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Vyšetřování Vrbětic končí. Nemůžeme očekávat spolupráci Ruska, řekl Rakušan

29. dubna 2024  12:20,  aktualizováno  13:13

Přímý přenos „Je prokázáno, že oba výbuchy provedli příslušníci ruské zpravodajské služby GRU. Jejich motivem...

Neodstoupím, řekl Sánchez po kauze manželky. Zlepšeme politickou kulturu, vyzval

29. dubna 2024  12:41

Španělský premiér Pedro Sánchez oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je...

Za výbuchy ve Vrběticích stojí Rusko. NCOZ kvůli nespolupráci kauzu odložila

29. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  12:31

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

Většina práv jako u manželů a přiosvojení dětí. Pavel podepsal zákon o svazcích LGBT+

29. dubna 2024  12:07

Stejnopohlavní páry budou moci od příštího roku uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají v...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!