Energetická krize: proč nepoužít ty pokročilé technologie?

4. 11. 2008 13:36:50
Všichni dobře víme, že tu poletují jakési pokusy Američanů a bůhví koho ještě. S různými pro nás nadpozemskými technologiemi zodpovědnými za pozorování UFO. Ať už v tom mají prsty mimozemšťané nebo ne, my dobře víme, že tyto technologie máme teď podobné , jenže veřejnosti pro komerční nasazení a odtajnění pro vědeckou komunitu nedostupné.
UFO v Belgii, 1990
UFO v Belgii, 1990

Sice pořádně nevíme, o co tu přesně jde, ale je tolik důkazů, referencí a záznamů a svědectví od dost zajímavých poměrně normálně věrohodných zdrojů, že tu opravdu něco létá již od 2. světové války. A velitelé armády Belgie dokonce veřejně pro televizi/tisk na tiskové konferenci prohlásili (viz dokument s videozáznamem této tiskové konference), že nevědí co to bylo (vidělo to tisíce lidí včetně policie a armády, která se to UFO pokoušela dostihnout pomocí letadel) a tvrdili, že to nebylo nic, co by odpovídalo známé pozemské technologii, a že to zároveň mělo vzhled nějakého skutečného zařízení. Konkrétně u tohoto případu belgické vlny pozorování šlo o trojúhelníkovitý tvar se třemi světly na stranách a kopulí uprostřed vespodu.

Nedávno jste mohli zaslechnout ve zprávách, jak se zdá se v médiích rozhodli mimozemšťany odtajnit, takže uvidíte postupné odhalování , ale toho se nebojte, dozvíte se jenom to potřebujete vědět. Need to know.

Anebo se tím zabývat teď a předejít vánočnímu shonu. Za tepla si tady říct, že tu tyto technologie jsou, nicméně jsou přísně tajné a tytyty jestli chceš něco takového vyrábět a prodávat.

Následující jsou zprávy z masmédií na toto téma z posledních měsíců

Dlužno zmínit i jednu z nedávných zpráv v ČR, "novinku", která nedávno prolétla světem o názorech dr. Edgara Mitchella, Apollo astronauta, která zřejmě oběhla svět. Z nějakého důvodu to bylo zrovna nyní těmito zprávami medializováno, přestože on toto tvrdí již delší dobu spolu s několika dalšími astronauty jako je Gordon Cooper, který to i dosvědčil před OSN, což je poměrně silné sousto co do odvahy tvrzeného slova.

http://www.ct24.cz/veda-a-technika/23231-mimozemstane-existuji-tvrdi-byvaly-astronaut/

Edgar Dean Mitchell
Edgar Dean Mitchell

Londýn - Mimozemšťané existují a Zemi už několikrát navštívili, ale vlády jejich přítomnost už šest desetiletí tutlají. S tímto šokujícím tvrzením přišel bývalý americký astronaut a šestý člověk na Měsíci Edgar Mitchell.

BBC UFO WARNING

FOX TV

CNN - Larry King , 18. července 2008 převážně o tom jak nějaká "UFO" vyřadila jaderné střely

Energie zdarma, nadbytek energie pro všechny

Přitom tyto technologie by nám mohly vytrhnout trn z tlapy. Realizací utopie nemusí být sociální inženýrství, ale dostatek všeho - zkvalitnění života pomocí technologií. Jak se to třeba řeší ve star treku nejsnadněji? Pomocí replikátorů, když má člověk hlad, chce nějaký předmět atd. Skládat hmotu pomocí nanotechnologie či nějaké trhlé trhliny cokoliv je jistě možné a již se tomu dost blížíme konveční veřejně známou vědou. Není potřeba nikoho vyhlazovat kvůli nedostatku místa na Zemi a surovin.

Vytáhněme ty zaprášené létající talíře a zkusme na něco přijít. Teoreticky víme o zdrojích nekonečné energie - energie bodu nula, Casimir efect [zdroj Calphysics, Scientific American, na stránce NASA, Georgia State University, Pittburgh University, University of California , ...]

To je energie, která byla skutečně změřena - energie kvantových fluktuací - neustálý subatomární tanec , který probíhá i při nula stupních Kelvína, absolutní nuly. Odtud název energie bodu nula, který je odvozen z tohoto paradoxu, protože částice by se při absolutní nule hýbat neměly. Neměla by tam být žádná energie. A přesto tam k nějakým pohybům dochází.

Tedy jeví se jako rozumné využít tyto technologie a neřešit a neplašit z nedostatku ropy? Nebo z finanční krize, protože pokud existují nekonečné rezervoáry energie, pak není nedostatek ničeho.

SKY NEWS - zařízení dodávající 5x více energie než je mu dodáváno? Ale pšššt.

Tesla The Race to Zero Point Free Energy ( Documentary ZPE ) alternative science

http://video.google.com/videoplay?docid=-7365305906535911834

Tisková konference v National Press Club, Washington D.C.,květen 2001, kde byla představena svědectví zúčastněných lidí na těchto tajných projektech a představena technologie na bázi energie ZPE

Útoky 11. září 2001 pár měsíců později velmi rychle odvrátily pozornost a měli jsme tu válku k bojování. Ale tehdy se v National Press Club před kamerami všech světových televizí sešly dobré tucty svědků přímo z armády a služeb a obecně těch, kterým normálně důvěřujeme. Tito lidé (zasvěcenci) tvrdili velmi zajímavé věci a každý slovně vyjádřil svou ochotu toto své svědectví dosvědčit pod přísahou am. kongresu, a zároveň tak nějak potvrzovali většinu těch konspiračních teorií a z toho i plynoucí možná řešení a využití oněch technologií rychlostí větších než světlo a nekonečné energie (ZPE, energie vakua, Casimir efekt a všechny jiné názvy, pod kterými je tento princip znám).

Nedostatek = poroba

Nicméně nebýt těchto krizí, stát (resp. určité feudalistické kliky operující ve státních institucích) by nás nemohl ovládat a manipulovat s námi kvůli nedostatku ropy a přebytku teroristů a pedofilů, a lidí, co jim hrábne, a vystřílí celou školu. Svět, kde je dostatek všeho včetně jídla. Koho by zajímalo krást, když si to sám může ukrást zadarmo v obchodě? Samozřejmě s tím, že by ta cena byla nulová, protože by lidé tvořili pro své vlastní potěšení a ne kvůli tomu, aby měli na jídlo a nájem a na to dýchat. Lze pochopit, že tzv. "vojensko-průmyslová" klika (jak ji nazval ve svém varovném projevu prezident Eisenhower) netouží po tom veřejnosti odhalovat svá skrytá esa, pomocí kterých můžeme být manipulování v nedostatku, nemocech a strachu.

Opravdu se zdá, že utopistická společnost, kde je dostatek pro každého, může být realná, a jen příběh této hry nám prozatím neumožňuje hromadně tyto "zázračné" technologie využívat resp. na ně vůbec věřit (i tváří tvář důkazům a seriozní vědě), protože by to postavilo na hlavu náš svět plný nedostatku a omezených zdroju. Asi každého včetně mě pak napadne: "A o čem by byl život pak, když by bylo všeho dostatek? Co bysme dělali?". Ale možná jsme jen navyklí na paradigma soutěživosti a filozofie "vyhraje silnější", že si takový utopistický svět ani představovat nechceme? Přitom utopistické rajské světy mohou ve vesmíru existovat a může to spíše souviset s konkrétním planetárním politickým zřízením než s limity možností technologií a možnostmi samotné skutečnosti, která tu možná není od toho, aby někoho trestala. Říká se, že cennost planety Země je právě v těch konfliktech, které mají nějaký dopředu (duši) posunující náboj (výzvy), který je mnohem slabší na planetách, kde je všechno v pohodě a není potřeba dělat nic.

Nové vědecké paradigma

Nicméně my náhodou dost vážně můžeme hovořit o existenci těchto technologií a nejen o těch tajných výzkumech, tak i o soukromých výzkumech, které nemají státní podporu a mají slabé výsledky (ne vždy 100% zreplikovatelné - někdy to funguje, někdy ne), ale perpetum mobile zatím z nebe ještě sama od sebe nespadlo. Zřejmě stačí zájem, protože jinak jsou to dost seriozní koncepty. Jen pro ty vědce, kteří se chtějí zubynehty držet starých světonázorů, může být obtížné připustit praktickou a hmatatelnou možnost čerpat nekonečnou energií. Stejně jako mít kosmické lodě schopné nadsvětelné rychlosti. A přesto například během belgickou armádou zkoumaných pozorování bylo radarem změřeno takové zrychlení, které by nutně muselo spustit ohromnou sonickou (zvukovou) vlnu, která měla rozbít všechna okna v okolí a rozmasakrovat pilota tohoto UFO vzhledem k nepředstavitelným tlakům, kterým by musel být uvnitř vystaven. A přesto se toto evidentně odehrálo a tedy zřejmě opravdu jsou možnosti a cesty, jak zrealizovat možná naprosto vše, co si dokáže lidská mysl představit.

Tedy my sice opravdu navíme jistě, kdo má nasvědomí tato pozorování nějakých futuristických plavidel na obloze, ale jen si stačí připustit známou věc, že oficiálně zveřejněné technologie (např. "neviditelná" letadla Stealth) jsou zveřejněny desítky let po jejich skutečném vytvoření armádou v tajných projektech, aby si člověk mohl alespoň připustit tu možnost. Tedy jaké jiné technologie jsou nám zatím neznámé a je korporátními tlaky bráněn jejich vývoj? Pokud můžeme prokázat, že je něčemu bráněn vývoj, pak se zdá, že to je skutečně správná stopa. Navíc tu evidentně něco opravdu takového létá. Tedy o důvod víc to řešit.

Autor: Jiří Míka | úterý 4.11.2008 13:36 | karma článku: 22.11 | přečteno: 4300x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.13 | Přečteno: 127 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 24.46 | Přečteno: 516 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.12 | Přečteno: 293 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...