Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ukáže se 14. října 2008 na obloze ohromná mimozemská loď?

Tato zaručená informace tvrdí, že se 14. října objeví minimálně jedna 2000 mil velká loď jistých mimozemšťanů, která už tu ve skutečnosti je, jenže není vidět. Jakmile se stane toho dne viditelnou, obletí celou planetu, aby si jí každý všiml, a zůstane po dobu tří dnů.

Hoax? Nebo jak někdo tvrdí "časové okno možnosti", a ve skutečnosti o tom rozhodne jakési telepatické přečtení vlastně názoru lidí, jestli si to nějak bytostně přejí takové odhalení. A ve výsledku rozhodne celkový součet, jestli lidstvo touží, aby se něco takového stalo. Nic není vytesáno v kameni co se týče budoucnosti.

Nicméně mohla by to být zajímavá událost, která by třeba i pomohla stmelit lidstvo tak, jak to ilumináti chtějí.  Proč se mezi sebou bít, protože máme jinou barvu xichtu ..to se budeme prát i s mimozemšťanama z mimozemský planety? Nebo paralelšťanama? Co vykukujou z jiné dimenze toho našeho toho samého světa jen pro nás kmitočtově neviditelného?

Když se podíváte na série možných rozměrů (ne nutně vždy v tom smyslu prostorových rozměrů) tak se na to můžete podívat z pohledu počítačového programu jakési hry, kde tyto jiné světy nám neviditelné jsou ve skutečnosti velmi podobné tomu našemu ve smyslu pohybu po prostoru, který ale může mít více tekutější formu. V tom smyslu rychlosti reakce na myšlenku. A tyto světy by nám mohli být neviditelné zejména právě proto, že na ně nevěříme. Chybí tam ta upřímná jistota, že to tak je. Ve skutečnosti zřejmě myšlenky vytváři tuto realita a vládnoucí hiearchie si tuto informací nechává pro sebe. Zřejmě protože lidé, kteří věří, že tento svět je skutečný, jsou lépe manipulovatelní strachem. 

Pravda je, že svět, kde se pohybujeme působí velmi reálně a staticky, je to ve skutečnosti jen kouzlo kvantové mechaniky, že je to fyzikálně poskládané nějakým hmotným způsobem a poslušně drží tvar. Ve skutečnosti pouze interpretace přítomných energií úsek z celého spektra elektromagnetického pole pospojována dohromady zejména skrze kolektivní kulturní dědictví a společnou nepsanou dohodu existence určitých archetypů a myšlenkových forem, které ty věci fyzicky zhmotňují v konkrétní tvary a výrobky, nicméně je to kosmické divadlo roje subatomárních částic menších než atom a nikde žádný základní stavební prvek. Od doby, co se zjistilo, že atom není nejmenší částice se již žádná konečná částice stavebního prvku nenašla a ani už nehledala. 

Tedy je to možná poměrně náhoda, že se všechno kolem nás tvaruje každou sekundou stále do toho samého, přestože by mrknutím oka se mohlo všechno změnit nebo zmizet. A objevit se něco úplně jiného případně.

To může být důvod, proč nemusíme vidět nějaké takové lodě na obloze, protože nejsou součástí naší lidské kolektivní dohody o realitě, kterou jsem právě zmiňoval. Ale při zvláštních okolnostech mohou tyto reality mezi sebou pronikat , tím obtížněji, čím více představě takového světa vzdorujeme. 

Stejně tak Zemi údajně obepíná jakýsi energetický mrak/pole čehosi, čemu alchemysté říkali éter, kde údajně pobývají duše zemřelých, takže jsou mnohem blíže než bychom si mysleli? 

Ale možná podobně jako tu loď tento éter nevidíme a možná i údajné město Shambaly (?), které se nachází někde nad povrchem země v oblacích. Je možné, že o našem světě spoustu věcí vůbec nevíme a slovy Donalda Rumsfelda my nevíme, že to nevíme. 

Tedy celá ta věc s tím telepatickým referendem není zas tolik postavená na hlavu, protože tohle všechno podojila věda ty vysvětlení k tomu. Je velmi pravděpodobné, že nám mimozemšťané čtou myšlenky neustále všem, protože pokud jste bytost na vyšší úrovni (levelu), pak jste stejně nepochopitelní a NEVIDITELNÍ jako 3D předmět pro obyvatele dvourozměrného světa - Pana Plochého.

Pěkná snaha přiblížit 4D je v této prezentaci Carla Sagana:

Nějaká ufa:

The 2012 Enigma by David Wilcock - 96 min - 10.3.2008DivineCosmos.com - www.divinecosmos.com

http://video.google.com/videoplay?docid=-4951448613711060908

Šišinka (epifýza, corpus pineale) je malý nepárový orgán, součást mezimozku. Je to endokrinní žláza produkující hormon melatonin a pravděpodobně i trofický hormon (glomerulotrofin)

Na povrchu je kryta vazivovým pouzdrem, uvnitř je tvořena nemyelizovanými nervovými vlákny, neurogliovými buňkami a hlavními buňkami, zvanými pinealocyty, opředenými sítí krevních kapilár. S přibývajícím věkem se začínají objevovat kulovitá tělíska tvořená hydroxyapatitem a uhličitanem vápenatým, zvaná mozkový písek (acervulus cerebri)

U savců a vyšších živočichů je melatonin důležitým hormonem ovlivňujícím cirkadiánní a cirkanuální biorytmy, spánek a bdění a činnost pohlavních žláz. Trofický hormon epifýzy stimuluje produkci aldosteronu v nadledvině.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0i%C5%A1inka

 

 

Říkáte si WTF?  Tadyten pán v té prezentaci dostupné na google video tvrdí, že šišinka, tato část mozku, je naše třetí oko. Je to také místo mozku, kde dochází k aktivitě psychedelických látek. Je to tedy možná i doslovná brána reality. Přímo v naší hlavě. 

Je zdrojem našich vizí. Typicky to známe také jako spánek. To je situace, kdy hraje šišinka údajně ústřední úlohu. Také umí vytvářet DMT, které bývá v určitých fázách spánku uvolňováno. DMT je považováno za nejsilnější halucinogen, kde jako následky jsou popisovány zejména cestování časem, kontakty s bytostmi..doslova jako hvězdná brána jak naznačuje pan Wilcock ve své prezentaci. Je to také velmi podobné účinkům šalvěje divotvorné. Je také součástí nápoje ayahuasca, kterou popíjejí a podávají někteří šamani v amazonii a jinde. Používá se také na léčení závislosti na drogách, zejména heroinu. 

Neberte to snad jako propagaci drog. Ale tato tabu, která zde panují, mě naprosto nezajímají. A absurdita zaslepené démonizace zakázaných látek se ukazuje jasně ve faktu, že sám mozek generuje DMT. Vzít boj proti drogám do důsledku by nám musela být šišinka/epifýza vyříznuta, abysme byli opradu čistí. Pravdou je, že tyto látky opravdu takové typy zážitků vyvolávají a je tedy otázkou, jestli naprosto podrobně vypadající mimozemská planeta, kde dotyčný má pocit, že je fyzicky přítomen, jestli je to jen fantazie mozku nebo se tam opravdu přemístil? Uvažte naprosto podrobnou scenérii světa, který jakoby si žil vlastním životem. Ale nedá se odhadnout, co se stane.

O těchto látkách se říká, že jsou zkratkou, která umožňuje zažít stupně osvícení dosahované například tibetskými mnichy. Tato látka vás donutí se zbavit ega velmi rázně a často tím člověka zpočátku potrápí, protože člověk pak nezaujatě kouká na své ego a buď začně zmatkovat, dostane chuť chodit nebo dělat něco, co dělává normálně, aby se cítil normálnější a v mezích svého ega, své osobnosti, anebo mu začne na něm řada věcí, co by mu jinak mohla spíš na sobě vadit, spíš jako humorné vysmát se sám sobě a některým svým podivným "rituálům" apod. , kterých si člověk normálně tak nevšimne, protože je považuje už za tak normální, a i pokud si všimne, nepocítí je asi až do takových důsledků jako nezaujatý pozorovatel v plné kráse a šíři. DMT údajně tento proces provádí velmi rychle v řádech sekund a vyloženě vás cpe rovnou do (červí) díry.

Tohle se dá samozřejmě všechno otestovat. To funguje zaručeně, ale ti nahoře nechtějí, abyste věděli, že jsou nějaké jiné světy a záležitosti o povaze samotné reality (Svatý grál?), a že všechno co potřebujeme máme zřejmě ve své hlavě. 

Na druhou stranu tyto zájmy jsou v podstatě ty okultní zájmy, před kterými tu tak často varuji. Ta touha po poznání a uvědomění si vlastních schopností , odkrývání tajemství byla možná křesťany viděna tak černě proto, že tyto jiné světy obsahují všelicos a je to vlastně vzpoura Lucifera, který se chtěl dostat na stejnou úroven jako je Bůh. Odtud pramení i různé údajné komunikace s bytostmi a tyto bytosti mohou být výborní manipulátoři, mistry propagandy. Jejich uvažování může být velmi podobné nějaké osoby pouze nemající tělo typu naší hmoty, ale mohou mít velmi racionální intelekt velmi schopný manipulace.  A tato zpráva o údajné show na obloze, je právě z tohoto zdroje.

UPDATE:

V článku jsem pouze zkorigoval ono číslo 20 tisíc mil na 2 tisíce mil. Omylem jsem tam přidal nulu. I těch 2000 mil vzbuzuje dojem, že bychom spíše byli my na Zemi na oběžné dráze té lodi :-) , ale zdá se, že i ten údaj 2000 mil se vzal bůhvíkde. Moc to nemám vyzkoumané, ale zřejmě z jiného zdroje, než je zdroj té původní zprávy, kde velikost nebyla číselně specifikována.

Autor: Jiří Míka | pondělí 29.9.2008 10:00 | karma článku: 16,30 | přečteno: 4045x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  17:53

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...