Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Britská vláda označila bojkot produktů nadnárodních společností za ilegální

Jedno z občanských práv je vyjádřit bojkotem určitých produktů svůj názor.  Nicméně britská vláda označila aktivismus bojkotu za trestný čin. Konkrétně bojkot produktů z Izraele. Odteď je takový bojkot prý zakázaný.

Šéf Nestlé (z většiny vlastněný izraelskou firmou) např. prohlásil, že korporace by měly vlastnit vodu a určovat tak, kdo k ní bude mít přístup. Tímto vyjádřením pro média pobouřil mnoho lidí. Mně osobně to vedlo k touze firmu Nestlé bojkotovat. Problém je, že Nestlé nyní vlastní celou plejádu produktů včetně pokrmů pro zvířata. Odkoupili totiž stovky firem včetně české čokoládovny Orion. Bojkotovat jejich produkty se tedy skoro rovná nutnosti nakupovat produkty na farmářských trzích či jiných místních výrobcích.

Nicméně předseda britské vlády připravující patřičný zákon zakazují bojkotovat produkty Izraele označil bojkot za "kontraproduktivní" a "polarizující". To je možné, nicméně aby ve svobodné zemi bylo zakázáno vybízet k bojkotu produktů některých nadnárodních společností jako vyjádření názoru na politiku Izraele, je skutečně zarážející - víc zarážející než celá řada jiných autokratických rozhodnutí z poslední doby (např. krok německé vlády, která oznámila záměr vytvořit zásahovou jednotku, která do 24 hodin bude řešit smazání a vězení za "nenávistné komentáře na Facebooku vůči imigrantům" a Mark Zuckenberg se nechal slyšet, že ze strany Facebooku na to dohlédne). Sic toto má prý být ta kapitalistická svoboda, kvůli které "jsme" zvonili klíči v 1989. 

Webová stránka Boycot Israel Today uvádza, že produkty Izraela je spoľahlivo možné identifikovať vďaka tomu, že ich čiarový kód zvyčajne začína trojčíslom 729. Vo svojom zozname ponúka širší prehľad spoločností, ktoré sú predmetom bojkotu. Zo známejších naňom figurujú napríklad potravinárske spoločnosti Danone (ktorá má 20% podiel v izraelskej Strauss Group), Tivall - vedúci svetový dodávateľ mäsových substitútov (s novou výrobňou v ČR), Nestlé - najväčšia potravinárska spoločnosť na svete (s takmer 54% podielom v najväčšej izraelskej potravinárskej firme Osem a 30% podielom v kozmetickej spoločnosti L‘Oréal), Coca-Cola, Starbucks, McDonald’s a mnoho ďalších...Skupina britských ministrov vyhlásila, že akékoľvek verejné združenie, ktoré by v bojkote mienilo pokračovať, bude čeliť „prísnym pokutám“.http://www.infovojna.sk/bojkotovat-izrael-znamena-pachat-trestny-cin

Jak psal Egon Bondy - lidé díky svému nezájmu starat se o věci veřejné za výkřiku Hurá! zvolí novou diktaturu po svržení té předchozí. A to bylo už v jeho knize Invalidní sourozenci z roku 1974. 

Zakázat bojkot produktů Izraele je zákon jak vystřižený z praktik Saudské Arábie. Zřejmě jedna z největších diktatur na této planetě. Sic je to teda náš spojenec. Naopak Sýrie, kde ženy mají stejná práva jako muži, je údajně náš nepřítel. Jakoby úplně naopak, než by to mělo být.

Takže komedie pokračuje. 

Nicméně tyto akce se mohou jevit i jako akce zoufalství. Zakázat bojkot firmy grázla, který by chtěl vlastni vodu Země, jednak ukazuje zoufalou snahu udržet situaci pod kontrolou, ale i dál ukazuje skutečnou podstatu nedemokratických principů v pozadí. 

Mezitím EU vyhrožuje Slovensku, že dostane pokutu, pokud bude nadále podporovat domácí produkty.

Mimochodem této pokutě EU za "nadměrné zásoby" v ČR už má i problém vůbec porozumět: http://www.finance.cz/zpravy/finance/60525-mladek-cr-nadale-hrozi-vysoka-pokuta-od-eu-za-nadmerne-zasoby/

A dost!

Časem nás asi skutečně čeká nová éra decentralizace. Města budou soběstačnější, budou místní měny, a EU a jiní diktátoři ať si prskají. Ono to zotročení je jen v hlavě. Lidé se budou lépe znát, a tak decentralizace moci více do krajů umožní lépe vědět koho volit, a navíc zvolené lidi budou ostatní denně potkávat. Dnešní politici se vyskytují vzdáleně a známe je většinou jen z médií a billboardů. 

Hlasy v Bavorsku volající po odtržení od Německa asi indikují tento směr. Totalita většinou plyne z velkých impérií. Fragmentovanost mají problém zvládnout. To nemusí znamenat návrat k regionálním konfliktům, jak straší zastánci EU a Jednoho Hlasu. To je mentalita úlu.

Židé nejsou Židé

A Izrael by se také mohl vrátit zpět do rukou Židům a ne jak je tomu dnes, kdy tam zjevně vládne jakási sekta židovských konvertitů z Chazarska (resp. https://cs.wikipedia.org/wiki/Aškenázové). Někteří "Židé" o sobě prohlašují, že jsou nadrasou, a že my ne-židé tzv. gójové jsme jejich otroci. Na youtube je řada těchto prohlášení. Médiím ho dokonce sdělil jeden izraelský duchovní. Ostatní národy jsou cituji "otroci Židů". To je myslím oprávněný důvod k bojkotu takové politiky. 

Této politice se říká sionismus a nemá vůbec nic společného s Židy ani tórou. Různá antisemitistická hnutí neoprávněně spojují kritiku současné izraelské politiky (sionismu) s antisemitismem (rasismem). Ve stejném duchu česká média útočila na Adama B. Bartoše (bývalého redaktora iDNES.cz) za jeho údajný antisemitismus, ačkoliv sám na blogu napsal jasné vyjádření, že proti Židům jako takovým nic nemá (naopak dokonce prý i pár přátel), ale že mu vadí sionismus. 

Podobně jsme mohli vidět video íránského prezidenta Ahmadineřáda, jak stoluje a objímá se skupinou Židů, kteří se mu omlouvali se slzami v očích za sionistickou politiku Izraele. Média také šířila lež o "vymazání Izraele z mapy". Nikdo nic takového neřekl. Hovořil pouze o tom, že sionistický režim v Izraeli skončí jako skončil Sovětský svaz. Nazývat to vyhrožováním vyhlazení Izraele byla tragikomická manipulace, za kterou se média dodnes neomluvila.

Pošahaní lidé by neměli řídit instituce

Právě tito Aškenázové (konvertité k židovství) jsou v Izraeli u moci a patří mezi ně i rodiny Rothchildů a Rockefellerů - klika bankéřů co vládne současnému Západu, a proto zjevně cesta ke svobodě nepovede tak snadno jen pouhou konverzí ke kapitalismu. Problém není ani tak v systému jako v některých konkrétních lidech (např. premiér Izraele). 

"Gójové se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst," vysvětlil rabínZdroj:http://zpravy.idnes.cz/gojove-jsou-na-svete-proto-aby-slouzili-zidum-tvrdi-izraelsky-rabin-1ie-/zahranicni.aspx?c=A101020_145802_zahranicni_aha

Bývali Chazaři tedy v Izraeli bojují za obranu území, které s nimi nemá nic společného. To je skoro komické. Není to žádný jejich "homeland" zaslíbený Bohem, nýbrž jde dokonce jen o "pouhé" konvertity k Židovství, kteří jim vytváří kompletně špatný obrázek vůči světu, a mají domov někdo úplně jinde. 

Tento sionismus je podobně pošahaný jako saudsko-arabský islámismus (wahábismus) a jak svého času bylo militantní křesťanství. Jak může někdo uvěřit, že by milosrdný Bůh chtěl zabíjet nevěřící? Nebo že jsou někteří lidé nadřazeni jiným. Tyhle trable s náboženstvím jsou tu už nepaměti. Dokáže se to zvrhnout v instituce získávající tím pouze moc a páchající zlo.

Dokument "Where on Earth is Osama Bin Laden?" Morgana Spurlocka (autora i filmu "Supersize me", kde zkoušel jíst měsíc pouze jídlo z McDonaldu) rovněž při své návštěvě Izraele umožnil vidět pár ujetých "Židů", kteří na něj útočili na ulici, když se jich chtěl něco zeptat. Podobně při návštěvě Saudské Arábie poskytl obrázek tuhé diktatury a atmosféry strachu. Obojí jsou naši největší "spojenci". :-)

Když o sobě přední představitelé Izraele tvrdí, že jsou jako rasa nadřazeni ostatním lidským rasám, které cituji "jsou otroci", pak je legálním právem bojkot. Případně i dvojitý a trojitý bojkot.

Nemělo by být trestné koupit si místní mrkev a odmítat koupit mrkev z Izraele. 

ČR jako jeden z největších spojenců Izraele by si to měl uvědomit obzvláště. 

Mezi obránce práv Izraele patřili ti, kteří plánovali už na počátku vzniku Izraele bombový útok na britský parlament. To je čirý terorismus. 

Nicméně jde o velmi mazanou hru - vše otočili na ruby. Kritika sionismu se stala trestnou, protože jim prý všichni jen ubližují, a rasisticky je ustrkují. 

A za 2. světové války Aškenázi Židé zaútočili sami na "sebe" skrze Hitlera ("Žida") a vyhlazovali pravděpodobně právě jen skutečné etnické Židy. Původní obyvatele místa, kde leží současný Izrael. A teď se o nich nesmí říct nic špatného, protože holokaust. Jinak samotné slovo "holocaust" je z etymologie slova termín pro "obětování rituálním upálení zvířete". Proč používáme toto slovo pro popis hrůz genocidy? Podstrčili nám ho. 

Ve výsledku jde ale skutečně jen o pár dědků, kteří chtějí vládnout světu. 

Zákaz bojkotu produktů Izraele nám dává úžasnou příležitost si uvědomit skutečnou povahu současné korupce. 

Autor: Jiří Míka | středa 17.2.2016 15:25 | karma článku: 23,94 | přečteno: 1332x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...