Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co se vlastně stalo s těmi baráky v New Yorku?

Dříve než se budeme zabývat, kdo "spadl" tři výškové budovy v USA, měli bychom si nejdříve definovat, k čemu vlastně došlo, říká dr. Judy Wood, která by dle svých slov otázky JAK a KDO nechala až jako druhý a třetí krok.

Palačinková teorie

Už nějaký pátek koluje (zejména internetem) určitá pochyba, že je oficiální tzv. palačinková teorie pravdivá. Totiž moderní vědci, které si najala vláda USA, razí tezi, že jak už ty baráky jakože padaly, tak ta váha pater baráku nad místem, kam vrazilo letadlo (tedy ne hologram a výbušniny), už pak čím dál víc narůstala na bořivé energii, když to řeknu hodně lajdácky. Prostě váha pater nad problémovým místem měla způsobit jakousi řetězovou reakci, která vedla k tomu, že se celá budova proměnila na prach. Celá budova zmizela asi za 13 sekund. Nezbylo nic než prach. Chyběly i trosky, jakoby zůstaly jen kusy spodní části budovy.

Na tak velkou budovu z oceli - když porovnáme s troskami po řízené demolici mnohem menší budovy (5 patrového vyklizeného paneláku v Prostějově), kde těch trosek snad zůstalo víc..

Kupodivu v tomhle infernu, kde se vypařilo včetně oceli naprosto všechno, nějak přežily nedotčené pasy teroristů, kteří byli v tom vybuchlém letadle. 

Hodně slušně člověka i dokáže překvapit, že přežily nejen pasy (jak tvrdí policie v nějakém novinovém článku - pak se na pasy raději úplně zapomnělo) ale i tisíce jiných papírů, které během oněch 13 sekund vyletěly z těchto budov. Ta ohromná energie, která proměnila během sekund budovu na doslovný prach, nějak ušetřila celé stohy papíru rozprostřených tak stovky metrů okolo.

Tyto papíry (dle fotodokumentace z onoho dne) obklopovaly desítky až snad stovky hořících aut. Něco způsobilo, že tato auta vzplála a podivně se roztavila, zatímco to nějakým způsobem vynechalo všude okolo přítomný papír, který je znám svou poměrně velkou hořlavostí. Některé papíry dokonce byly vyfoceny neshořelé přímo ve vyhořelých autech. Že by to tam někdo pak pohodil? Celkově tato shořelá auta vypadala velmi zvláštně

Většina zkroucena - některá viditelně do tvaru připomínající vlnu/vlnění.

Pravděpodobně bychom měli předpokládat, že důvod hoření aut byly trosky budovy, které na ně dopadly? Ale na žádné z fotografií nejsou žádné trosky vidět. Auta jsou jen zvláštně prohnuta aniž by na sobě měla předmět, který to způsobil. Některé byly i velmi daleko od spadlých budov (stovky metrů, myslím že více než kilometr). Je namítáno, že je tam odvezli požárnici resp. jiní záchranáři, aby nepřekážela v cestě záchranných prací. Je to možné.

Některá auta jsou navzájem přímo slita do sebe. Možná je záchranáři umístili na to předchozí, a pak se nějak slila svými motory do sebe, jak to popisuje na místě přítomný reportér americké televize. S úžasem prochází kolony takto zmasakrovaných aut a popisuje divákům, jak jsou zkroucena, a že v nich vidí papír. "Ohořelý papír" dodává. Záznam není moc kvalitní, ale vypadá to, že v autě je nějaký papír a taška.

Do toho je pár okolních budov podivně zmasakrováno jakýmisi "dírami". Opět chybí viník - trosky, které by tak ohromné díry mohly v budově způsobit. Okraje u děr jsou zvláštním způsobem zohýbané. Některé předměty naopak působí nedotknuté. 

Další záhadou jsou garáže budovy WTC, které i POTOM, co spadla, zůstaly kompletně nedotčené. Klidně by tam šlo zaparkovat. Jak to sedí na palačinkovou teorii hromadící se energie padající hmoty? 

Když si odmyslím, že to celé spadlo volným pádem, což nedokážu jako laik vypočítat, zda je vůbec fyzicky možné, aby "oslabená ocel" způsobila něco víc klouzavého než je máslo, tak pokud to opravdu způsobila palačinka vyvolaná letadlem, proč to nezbořilo i ty garáže?

Žádná roztavená ocel?

V konspiračním revíru hodně koluje vysvětlení, že šlo o řízené demolice pomocí výbušniny zvané termit. Tím prý byla budova celá natřena. 

"Zopakuj si základku"

Zastánci tradičního výkladu zboření baráku pomocí letadel namítají, že problém je absenci základního vzdělání těch, kteří k vaporizaci budov WTC pokládají hloupé otázky.

Nechápou, že ocel nemusí dojít teploty tavení, aby do určité míry ztratila stabilitu + antikorozní nátěr = vaporizace budovy.

Nevzpomínám si, že bychom ve fyzice něco podobného počítali.

Vzpomínám si na volný pád. Nevybavuji si výpočet volného pádu předmětu, který je na něčem položen.

To se setkalo s nedůvěrou co do technické možnosti nastěhovat do budovy takové množství termitu, aby si toho nikdo nevšiml. Údajně by to trvalo několik měsíců týmu desítek lidí. A co mě trochu překvapilo (jestli v téhle story je možné být víc a víc ještě překvapovaný nebo být překvapený, že je člověk překvapen), že za to prý může antikorozivní nátěr. Moc nejsem obeznámen s antikorozivními nátěry, ale údajně jsou sice hodně nehořlavé, ale když chytí, tak jsou prý schopné hořet extrémní teplotou 2000 až 3000 stupňů Celsia. 

Nevím, zda je to možné. To už jsou velice technické věci, se kterými nejsem obeznámen. Nicméně bych potom architektům doporučil shlédnout filmy jako Hořící peklo, aby už příště nenatírali budovy něčím, co blafne, kdykoliv v okolí chytne benzín. Nepřijde mi jako extra dobrý nápad natírat budovy něčím tak hořlavým.

Ale zpět k té roztavené oceli. V troskách WTC byly údajně nalezeny "lávová pole" roztavené oceli. Na fotkách vidím hmotu se světle žlutou až bílou barvou.

Byla to ale opravdu roztavená ocel?

Energetické zbraně

Dr. Judy Wood vyslovila teorii, že abychom vysvětlili, jak přesně došlo ke "zřícení" budov, je nutné vysvětlit ohořelá auta, podivné díry a celou řadu jiných nesrovnalostí (tj. ujasnit si, co se stalo, než začeme řešit, jak se to stalo). A s tím může i souviset, že může být nutné zavrhnout úvahy o výbušninách. "Nanotermit" s tím oficiálně schváleným příběhem už přes 10 let tancuje jakýsi dichotomní taneček.

Snažit se zuby nehty pracovat s teorií palačinek (jak tvrdí oficiální vládní komise) může být podobné i případné fanatické obhajobě teorie "udělaly to výbušniny".

Pokud se hromadí důvody, proč by tomu tak být nemuselo, nutno asi držet se skepticismu. Bohužel nedovedu posoudit hlouběji fyzikální stránku celého tématu, ale začalo mi připadat podezřelé chování některých stoupenců teorie výbušnin včetně prof. Stevena Jonese či architekta Richarda Gage. 

Jejich posměšná reakce na myšlenku, že došlo k použití nějakého typu energetické zbraně, mi nepřišla vůbec profesionální ani ukázka otevřeného přístupu. Přitom když tvrdíte, že ve skutečnosti zřejmě někdo s vlivem na americkou vládu přímo tyto útoky způsobil pomocí výbušnin, tak otevřenou mysl potřebujete! :-)

Steven Johnes na dotaz z publika reagoval ironickými pochyby, kde by někdo vzal tolik energie pro laser ve vesmíru. Nikdo žádný laser z vesmíru přitom ani nezmiňoval. Ani že nutně muselo jít o laser. Ale to není podstatné. Myšlenka takto vybaveného satelitu nicméně není zas až tak zvláštní sci-fi. Ostatně USA ve svém projektu Hvězdných válek na různých typech laseru pracují už desítky let.

Takový satelit by ale zjevně potřeboval opravdu velké množství energie.A to mě vede zpět k myšlence, proč se k těm "popadaným" barákům v USA znovu vracím. Pokud jako lidé máme k dispozici takový zdroj energie, pak je vhodné si to uvědomit v souvislosti s naší energetikou a zejména tématy, které velké množství energie vyžadují, a dosud je proto nemůže prakticky realizovat.

Možnosti jiných využití zdroje velkého množství energie

např.

  • tzv. warpový pohon - jinak známý jako Alcubierrův pohon podle jména autora - teoretického fyzika Michaela Alcubierra. Ten je postaven na principu "koule" časoprostorové trhliny - určitého typu prohnutí prostoru, kde prostor vpředu je ohýbáním prostoru vesmíru přibližován a prostor vzadu je oddalován. Na tomto typu pohonu pracuje americká NASA a experimentálně i někteří jiní vědci. Nicméně z toho oficiálního pohledu údajně chybí dostatečný zdroj energie. 
  • "nevyčerpatelný" zdroj čisté neznečišťující energie - tím by celé summity o globálním oteplování a regulacích EU byly vyřešeny velice promptně naprosto novými zdroji energie, která předpokládám není znečišťující. K úvaze přichází tzv. ZPE (zero-point energy), která má být realizací Kasimirova jevu. Jde o sběr energie vznikající z všudypřítomných kvantových fluktuacích na subatomární rovině. Energie při tepelné absolutní nule, kdy by dle Newtonovské fyziky k žádnému pohybu částic docházet nemělo.
  • přímá přeměna hmoty na energii a zpět (star trekové replikátory a "koše") - zabýváme se recyklací plastů a papíru, ale nejefektivnější se mi jeví přeměnit jakýkoliv materiál na energii. Tak lze zacházet i s jaderným a jiným odpadem. Skutečná řešení mohou být přímo za rohem a umožňovat velice rychlé změny. Ostatně ignorace i byť jen pokročilejších jaderných elektráren včetně thoriového reaktoru mi přijde sama o sobě dost zarážející. 
  • teleport
  • a mraky jiných možností (namísto ničení)

Takže proč se hrabat, jak kdo proč shodil nějaké baráky, může mít svůj i pozitivní rozměr. 

Dr. Judy Wood tvrdí, že v budově žádná roztavená ocel nebyla, a že ony plameny byly jiný typ ohně, než je nám znám. Nebo lépe řečeno - nezná oheň, který by se choval takto.

Do případu byl posléze zatažen i pan Hutchinson, který je znám pro jeho objev po něm pojmenovaného Hutchinsonova efektu. Ten využívá používání přístrojů obdobných, které měl v laboratoři Nikola Tesla, kam patří využívání vysokého napětí. Záznamy jeho pokusů ukazují levitující ocelovou kouli a jiných i nekovových předmětů (vody). Ale i, a to je podstatné, zvláštní typy deformací, lámání a fúze kovových i nekovových předmětů (slití oceli a dřeva). Ocelové tyče vykazují zvláštní typy zkroucení.

Nemusí jít o laser, ale můžeme zvážit, že nešlo jen o letadla, a může to souviset v vlnami/frekvencí (rezonancí).

V jednom z pokusů Hitchinsona je vidět hořící kovový model lodě ponořené v lavoru s vodou. Pan Hutchinson tvrdí, že někdy docházelo k podobným vzplanutí (i po vypnutí přístroje - generátoru pole).

Záběry této hořící lodě velice připomínají záběry hořících aut. Některá auta byla zachycena videokamerou resp. televizními kamerami přímo při hoření i záběr, kde auto jakoby spontánně vzplane - náhle se objevuje a mizí velký či náhle malý oheň, který jakoby tancuje kolem auta (podobně jako na videu výše s lodí). Není ani zjevné, co na těch autech vlastně hořelo a proč. Zbytky letadla?

Nebo to způsobil horký prach z dematerializované budovy, jak by bylo možné nabídnout? 

No já skutečně nejsem profesionální fyzik, ale snažím se představit si, co by přesně jak způsobilo, aby bylo tolik energie, že budova se promění doslova na prach během "pádu", a ten prach je tak strašně horký, že sice roztaví auta na kilometr daleko, ale nemá stejný výhřev i pro vylétající štosy papírů nebo lidi!

Pokud vím, nejsou z toho dne známy žádné případy popálení osob s výjimkou těch, kterým se podařilo z budov včas uniknout. Ani žádná uhořelá zkamenělá těla, které za sebou zanechává láva po výbuchu sopky. Ale mnoho aut jedno za druhým roztavené nebo stále hořící bez známek příčiny.

Či-li prach tak horký, že způsobuje vzplanutí aut, ale nechytne z něj papír a nespálí žádného člověka? Na mnoha fotografiích a záběrech vidíme lidi obsypané tímto prachem (tj. co zbylo z oceli, mramorů, skla, a prakticky celého obsahu budovy - kromě zmíněného papíru samozřejmě).

Jeden z přítomných svědků ze scény 11: září popisuje reportérovi, jak cítil teplý poryv, který s ním mrštil o stěnu. To není zrovna , co bych čekal od horkého prachu, i kdyby byl součástí tlakové vlny.

Možná zde máme pokračování film 11. září 2001 2 - Fakta vrací úder?

Každopádně mě letos velmi pobavilo, když jsem v televizi zahlédl úryvek z dokumentu o terorismu, který při zmínce o incidentu 11. září jako protireakci úřadů uvedl zákaz nožů na řezání krabic na palubě letadel. Možná bych neměl být překvapen, pokud by takové nože byly schopné vyvolat výbuch, kde by spolu s Dvojčaty a WTC 7 popadaly i všechny ostatní domy a vzápětí celý stát New York skončil obrovským jaderným výbuchem. Uf, to eskalovalo rychle! 

Vysvětlení "nehořícího papíru" je prý zcela normální - totiž ty trosky (které nebyly na žádné fotce vidět) dopadly jen na ta auta a minuly oblasti s papírem, či-li že šlo o náhodu - byly to prostě lokalizované kouře..Nevím. Nejsem fyzik. Ale na tak selektivní ohně mám problém věřit. Do imunity od ohně byly započítány i stromy a vlajky. Stromy MAJÍ tendenci hořet a podobně i vlajky.

Takže tak.

Nemám úplně záměr s těmi padlými baráky furt někoho otravovat.

Ale je prostě možné, že onoho dne došlo k testu použití nějaké exotické zbraně (dle dr. Judy Wood mohlo jít o tzv. studený laser) a to zjevně spolu s cílem experimentu ohromné masové manipulace. 

Proč by si to někdo komplikoval a riskoval, že se na to přijde? Proč vůbec ty baráky musely spadnout? Pokud se podařilo použít nějaký laser či jinou exotickou energetickou zbraň, aniž by si toho někdo všiml, a přesvědčit velkou část veřejnosti, že to všechno způsobil náraz letadel a chyby v architektuře, pak tato událost nemusí až tak nutně souviset jen s "oprávněním" roztočit velkou válku proti terorismu, ale i samotným experimentem, jak moc lze s lidmi manipulovat

Prostě dokonalý zločin.

V troskách (zejména vodě) bylo nalezeno ve větším množství tritium (prvek běžně přítomný u jaderných reakcí)

https://e-reports-ext.llnl.gov/pdf/241096.pdf

Study of Traces of Tritium at the World Trade Center

T.M. Semkow, R.S. Hafner, P.P Parekh, G.J. Wozniak, D.K. Haines, L. Husain, R.L. Rabun, P.G. WilliamsThis article was submitted to 23rd American Chemical Society National Meeting, Orlando, FL, April 7-11, 2002

October 1, 2002 

...

Considering the jet fuel explosion and high-temperature fires at the WTC, T2 was efficiently oxidized to HTO, based on weapons-testing data (37), as well as laser heating experiments (38). This oxide immediately vaporized due to the intense heat. Most of the HTO would be transported in the vapor phase with the wind, since the weather was dry on 9/11/01 (18)...There is evidence that weapons belonging to federal and law-enforcement agencies were present and destroyed at the WTC. Such weapons contain tritium sights by design. 

Ve výše uvedené vládní zprávě se píše, že dle výpočtů cedule na letadle a jiné předměty nevysvětlují tak vysokou přítomnost tritia. Nicméně zpráva hovoří o tom, že "existují důkazy", že v budově měly federální úřady a policie zbraně, které v sobě záměrně tritium ve větším množství obsahují, čímž vysvětlují tak velké množství tritia. Dle zprávy tam muselo být takových zbraní celkem 120.

Záznam prezentace Dr. Judy Wood

Více informací o analýze Dr. Judy Wood zde: http://www.drjudywood.com/

Autor: Jiří Míka | neděle 20.12.2015 10:00 | karma článku: 26,43 | přečteno: 1899x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

Státní úřad pro kontrolu léčiv nedoporučil očkovat děti 12 až 16 let booster vakcínou. Ministr Válek se rozhodl ministerstvem zdravotnictví vakcínu schválit a jít tak proti rozhodnutí státního úřadu na kontrolu léčiv.

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

Odborníci, politici i novináří začali používat nové významy českých slov. Nejznáměji "nemocný" = "zdravý" (čti "má pozitivní test"). Nově byl změněno význam slova "neočkovaný". Tím je člověk neočkovaný a lidé s 2. dávkami.

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

Hrozné jak se změnila mluva lidí. Válek válí: "Chronici půjdou do kytek. Ovšem, ano, nebudou tolik umírat lidi na covid,” ... "Půjdou do kytek".. jak to může takhle vyslovit?

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17 | Přečteno: 1340x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Proč byla přenesena povinnost prokazovat se na provozovatele?

Záměr je jasný. Donutit provozovatele přisvoji si pravomoce správního úřadu. Nelze kontrolovat vše, tak vytvoří situaci, kdy přitlačí provozovatele ke zdi, aby za ně dělali práci.

2.11.2021 v 22:37 | Karma: 24,08 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Novozélandská policie odhalila pašeráka KFC

Nový Zéland je v lockdownu a někteří se rozhodli pořídit si fastfood potraviny. Policie odhalila v podezřelém voze 3 kyblíky kuřat, 10 salátů coleslaw a nespecifikované množství hranolků. Hrozí jim 6 měsíců vězení a pokuta 4000$.

27.9.2021 v 19:45 | Karma: 19,28 | Přečteno: 596x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Australská policie začala cíleně útočit na novináře

Česká masmédia systematicky cenzurují dění v Austrálii. Možná si při intenzivní nelegální reklamní kampani na produkty firem Moderna a Pfizer nevšimli, že se opatření a jejich vynucování dostalo na zcela novou úroveň?

19.9.2021 v 18:48 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1311x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Matka vyjádřila potěšení nad tím, že se vakcinované dítě cítilo nadřazené

Přečetl jsem si příspěvek, kde žena napsala, jak ji potěšilo, když byla se svým dítětem u doktora, a zaslechla v čekárně jiné dítě říkat mamince, že chce vakcínu, protože nechce být lůzr jako nevakcinovaní spolužáci.

5.9.2021 v 11:29 | Karma: 26,64 | Přečteno: 868x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

Experti furt něco říkají. Ale od začátku to přece byl ohromně nebezpečný virus, ne? Nezavíraly se kvůli němu celá města? Co se "mutacemi" změnilo? Proč furt měnit pravidla.

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62 | Přečteno: 266x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vláda aplikovala do lidí včetně dětí radioaktivní látku

Když uvažujeme, že když vláda tvrdí, co je bezpečné, jak to může znamenat, že unesou vaši dceru, vloží ji do žíly LSD, na její tělo připevní zdroje elektrického proudu, a doslova přeprogramují její osobnost pomocí elektrošoků.

18.8.2021 v 12:15 | Karma: 18,42 | Přečteno: 853x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Idoti idotům... věci věcem a lidi lidem

Popravdě nevidím důvod vymýšlet ani název článku. Jebe vám? Fakt věříte tomu, co "říkaj", protože to "není konspirační teorie". Tím jste se právě nachytali.

18.8.2021 v 4:08 | Karma: 18,45 | Přečteno: 455x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Doktoři apelovali na lidi, aby se scházeli na protestech pokud možno ve velkých počtech

V době covidové to zní trochu zvláštně, ale tisíce doktorů apelovalo na lidi, aby šli do ulic a protestovali. Kam se ale poděl sociální distancing? Všechna ta hrozba šíření viru? Omezení počtu lidí, kteří můžou někam jít?

11.8.2021 v 22:02 | Karma: 17,07 | Přečteno: 538x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hlavní sestra IKEMu šíří konspirační teorie o nebezpečí vakcín

Hlavní sestru IKEMu okamžitě propustit a hanit na sociálních sítích a v médiiích, protože zpochybnila covidového Boha. V rozhovoru řekla " U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět, a tam se očkování nedoporučuje." .

3.8.2021 v 20:35 | Karma: 17,97 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

Malé pozastavení nad voodoo současné koronavědy. Spekulace co se příliš často neliší od chytře znějících žvástů. V konečném důsledku ale prostě neměli pravdu.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52 | Přečteno: 1411x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08 | Přečteno: 205x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vzdávám to. Logiku už nebudu očekávat. Ať žije Covid! Ať žije vůdce!

Svého času jsem hloupě zkoušel polemizovat s lidmi na bázi argumentů a faktů. To se ukázalo jako nesmysl, protože většina z vás asi ví, co se děje okolo. Argumenty jsou fajn možná u soudu, ale teď už jsou asi k ničemu.

21.7.2021 v 4:26 | Karma: 27,68 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost