Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nový hororový film Uprchlíci

Uprchlická krize může být vnímána z různých úhlů pohledu. Jeden z nich je velmi strašidelný a youtube videa a jiné dokumenty připomínají hororový film. Efekt umocňují rychlé střihy a dramatická hudba. 

Mnoho lidí - obzvláště starších - zažívá silnou deziluzi a strach, když sledují záběry, kde uprchlíci napadají Evropany. Někdy jsou velmi krutí. Vlastně většina takových záběrů ukazuje naprostou krutost. Zažili jsme tu druhou světovou válku a jiné tragédie, ale krutost a obecné pohrdání životem a základními lidskými hodnotami nás Evropany naprosto zaráží. 

Faktem je, že je obtížné takové záběry generalizovat. I zde v Evropě nebo Americe jsme zvyklí na případy násilných psychopatů, všelijakých deviací a masových střelců ve školách. Je tedy obtížné posoudit do jaké míry jde o úchylky mezi uprchlíky. Na druhou stranu existují záběry řádění uprchlíků, kde vidíme masové napadání lidí od mnoha uprchlíků/přistěhovalců zároveň a agresivní přechody zábran připomínající filmy typu Hvězdná pěchota. Vhodně sesbírané záběry a dramatická hudba rozhodně vytvoří dojem nájezdu tisíců kobylek s prominutím, že to tak musím říct.

Viz. toto video:

Do toho všeho existují zaznamenaná vyjádření některých muslimů resp. jejich vůdců, tzv. imánů, kde i otevřeně hovoří o svém záměrů nás zaplavit svým počtem a pozvolna vyhubit nebo překonvertovat na muslimy. V zákonu Šaría totiž není dovoleno mít jiné náboženství než islám. Není ani možný být ex-muslim. Takového člověka prostě zabijí.

Kontroverzní krutý zákon Šaría má celou řadu dalších pro nás nepřijatelných hodnot, které asi už dobře řada lidí zná. Trest smrti či usekávání končetin je tam za i sebemenší delikty. V Saudské arábii je takto trestán v podstatě jakýkoliv nepohodlný názor, který ani nemusí souvist s hodnotami Šária. Prostě krutá diktatura, kde jsou lidé zabíjení i na základě nepsaných zákonů.

Evidentně situace není tak růžová, jak ji černobíle často popisovali v masmédiích. Řada starších lidí, co zde zažili komunistickou totalitu, nabyla přesvědčení, že jsou média zkorumpovaná a podléhají tvrdé cenzuře. A to nejsou žádní konspirační teoretici, ale normální lidé, kteří už s cenzurou a státním útlakem mají svou zkušenost. Ptají se proč v médiích prakticky snad nikdy neukazují záběry podobné, jak jsou na video linkované výše.

Toto černobílé pojetí v médiích, že kdo je proti je xenofob až rasista či extrémista, vytváří přehnaný rozkol a půdu pro polarizaci veřejnosti. 

Nebezpečím je tedy taktéž opravdu vzestup nějaké extrémistické politiky v dalších volbách. Těch kteří opravdu xenofobové a rasisté jsou.

Nutno uvážit fakta - řada muslimů otevřeně deklaruje, že nás chtějí udolat počtem svých dětí. A zarážející je i krutost viděná u chování se k vlastním dětem (přehazovat dítě přes žiletkový plot?!). V každé cítící bytosti podobné chování a přešlapování politiků musí vyvolávat hněv. Většina z nás nejsme buddhisté, kteří jsou schopni odpustit i mučitelům z čínského vězení. 

Tedy pro uklidnění by pomohlo, aby šla Česká televize příkladem (jako státní televize to má hlavně ze zákona jako povinnost a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání by to měla hlídat a ne řešit, jestli nějaký spot neobsahoval náhodou neplacenou reklamu apod.) a ukazovat i názory lidí, kteří to nevidí až tak růžově.

Například rozhovor s Benjaminem Kurasem (který často i píše články na svůj blog nebo do parlamentnilisty.cz), je krok správným směrem. Pan Kuras není žádný extrémista nebo xenofob. Popisuje myslím věci v klidu a jasně, v čem vidí problém. 

Interview ČT24 a Hydepark

Host: Benjamin Kuras; spisovatel a publicista; Moderuje: Světlana Witowská

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/215411058040824/

Benjamin Kuras

spisovatel, publicista

Mění se Evropa v totalitní superstát? Je evropská demokracie prohraná? Směřujeme k zániku západní civilizace? Spisovatel, dramatik, publicista a Čech, který po srpnové emigraci žije ve Velké Británii Benjamin Kuras ve své nejnovější knize tvrdí, že ano. Ostrý kritik Evropské uniemultikulturalismuislamismu imalých českých poměrů a host, o kterého si mnozí z vás psali, bude dnes večer v Hyde Parku. Ptejte se už teď.

http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/4.5.2011/

Tímto způsobem se vyhneme polarizaci na "vítače/sluníčkáře" a "xenofoby".

Ukazuje to i to, že není až tak pravda, že by v České televizi panovala až tak tvrdá cenzura. Podobné dojmy z médií myslím opět polarizují lidi na pocit zrady od systému. Takové situace vždy nakonec vedly k občanským válkám a revolucím spolu i s posilováním represe a utužování totality. Osobně mi není blízké řešit něco násilím. A demokracii skutečně máme. Je to paradox - skutečně svoboda (zatím) existuje, a není to až tak zlé, jak by člověk mohl mít dojem.

Podobně bychom neměli ztrácet důvěru v politiky a systém. Realita často plní naše očekávání.

Spoléhat na politiky?

Osobně doporučuji ale nespoléhat se na to, že by politici či evropské instituce nedopustily nějaký katastrofický scénář. Je to přece i jejich země a jejich budoucnost?

Z mého pohledu je určitá část populace vždy dostatečně ochráněná i během války, takže někteří běžně netrpí nikdy. Jsou i tací, kteří si budují v podzemí luxusní kryty. 

Nejděsivější ale poměrně realistická varianta je, že tady se odehrává něco mnohem závažnějšího než že by EU resp. evropské státy dělaly nějaké chyby v imigrační politice.

Lze to vnímat i z pohledu, že nic z toho nebyla chyba nýbrž dlouhodobý záměr. Mám dojem, že přibývá hlasů, kteří o tom hovoří. Je to i názor Benjamina Kurase. 

Důvodů si toho myslet je někdy tolik, že by z toho člověku skoro praskla hlava.

Já tu o tom ostatně píšu na blogu už řadu let. Upozorňoval jsem na to i svého času ohledně migrace Mexičanů do USA, kde někdo zjevně vnukával Mexičanům, že mají ovládnout USA pomocí násilné revoluce. Podobně se mi to zdálo teď u migrace do Evropy z jihu.

Procesu se někdy říká balkanizace. Jsou promíchány skupiny a etnika, kde to vzájemně jiskří.

Totiž někteří politici jsou krátkozrací a závažnost své zkorumpované nebo hloupé politiky jím může dojít, až když už bude pozdě. A jiní mají ty luxusní kryty. To si případně vygooglujte na internetu. Je o tom i pár televizních reportáží. Tyto kryty jsou obrovské a plné luxusního zabavení. Kryty evidentně počítají s dlouhodobým obýváním v příkladu například atomové války.

Alzák by možná měl na Vánoce nadělovat atomové kryty? Berme to raději s humorem.

Na druhou stranu ta důvěra v politiky a "to by si nikdo nedovolil" nebo "to by se provalilo a řekli nám o tom v médiích" mi přijde značně naivní. Ono se to skutečně provalilo. A mluvilo o tom mnoho insiderů i přímo v médiích. Nebývá to tam často. Rozhodně méně často než zvířátka a porody panďátek na uklidnění. Ale provalilo. Jak jinak bych se to dozvěděl?

Fénix - pták vynořující se z popela

Tohle nejde říct nějak delikátně. Jsou tu drby o tom, že tím master plánem je, že se ponoří většina planety do nějakého typu problému, který zabije prakticky skoro celou populaci planety. Zejména Evropa a USA. Austrálie by snad dokonce měla být tou zemí, kterou si nechají pro vytvoření nové civilizace - povstávající z popela - na troskách zničeného světa. Ale to už je vedlejší.

Podstatný je údajný záměr zredukovat populaci planety na maximálně 1 miliardu. Některá čísla hovoří o 500 milionech lidí jako maximum populace planety. Nástroji k dosažení tohoto cíle mají být různé - války, nemoci, chudoba, násilí, sterilizace.

Každopádně v kontextu této skutečně konspirace je řízená uprchlická zcela logickým krokem a ne chybou.

Kde jsou proboha vzal takové tvrzení? Poměrně obšírně už jsem to rozebíral v některých svých článcích před lety. Z nich je i zjevné, že nejsem žádný islamofob. Naopak vlna negativity vůči Blízkému východu a muslimům mě v roce 2001 zmobilizovala a vyděsila. Ta míra xenofobie a strachu. Na druhou stranu v průběhu let mi v určitých ohledech zjevně růžové brýle spadávaly.

Ostatně jsem pak začal spolupracovat s Adamem B. Bartošem co se týče blogu a mého webu. A to je, pokud se nepletu, zakladatel silně protiislámisticky zaměřeného portálu eurabia.cz apod. (tj. svého času protipól mých postojů)  Jednou jsem ho i potkal a jako nějaký xenofobní extrémista mi nepřišel, jak ho popisují naše média.  On, jak jsem pochopil, byl také zděšen tvrzením o spiknutí s cílem vyhladit populaci planety často spadající pod pojem Nový světový řád. 

Jakože EU může být skutečně pouze hloupá a nekompetentní. Na druhou stranu možné spiknutí tomu dává celkem pochopitelný obrázek, který má lidský mozek nejraději. Když věci dávají smysl. Může to být i zrádné na druhou stranu. Tak často psychologové vysvětlují příklon ke konspiračnímu vnímání světa. Je to i svým způsobem cool a zajímavé. Přímo žít v jakémsi šíleném komediálním thilleru.

Mnoho "nekonspiračních" lidí má skutečně pocit, že těm uprchlíkům to museli zaplatit Američané. Kde by vzali tolik peněz? Konspirace často umožňují vysvětlit podobné záhady. Vše do sebe pak nebezpečně zapadá.

Nechci tu teď přímo nějak obšírně vysvětlovat, kde se bere ten dojem, že někdo kuje pikle, jak zredukovat populaci, protože je to ostatně ve starších článcích i na mnoha jiných místech  na internetu. Stačí si vygooglovat termín nový světový řád a máte co na čtení na mnoho zimních večerů. Oficiální potvrzená informace je dokonce, že elita včetně Bushe se každý rok v červenci schází ve starých sekvojových(?) lesích u San Francisca. Oblékají se tam do kápí a hrají jakousi hru o rituálním upálení člověka (The Cremation of Care) pod obrovskou kamennou sochou sovy. Není to ani tajné.

Každopádně to působí velmi podivně, i když to nic nedokazuje. Člověka by ale pak tolik nepřekvapilo, že by někdo měl nějaké až přímo okultní plány s planetou. 

A důvod? Údajně nepotřebují tolik otroků. Připadáte si při trávení většiny času v  práci občas jako otroci, když nám stát z platu strhává až 70% na daň z příjmů, DPH, superhrubou daň, daň z alkoholu, převodu nemovitostí, atd.atd.? No někteří říkají, že tomu tak není bezdůvodně, a že opravdu jako otroci vnímání jsme už od samotné Velké francouzské revoluce, která předznamenala nástup svobody a pád feudalismu. Je i prvním okamžikem, kdy vznikly pojmy levice a pravice.

A to má být právě součástí onoho spiknutí. Velice rafinované užívání konceptu syntézy protikladů. Pro řešení složitých problémů a cílů je často uváděna účinná metoda tzv. rozděluj a panuj. Fungují na tomto principu počítače (komplexní stroj je sloučením mnoha podčástí, které už řešitelné jsou - zásobník, fronta, procesor, monitor, LCD,...) a podobně zjevně i v politice. Zatímco se lidé hádají, jestli je lepší komunismus nebo kapitalismus, jestli být vítač nebo xenofob, tak je údajně realizován velmi dlouhodobý plán, jehož realizace by musela zjevně být plánovaná na celé generace.

Velký plán už od Francouzské revoluce v 18.století?

Určitý pohled události počátku 19. století, kdy došlo k nástupu svobody a států po pádu feudálního režimu, který byl defakto otroctvím (nevolnictví), jízlivě řečeno vznikl režim, kdy si otroci sami musí platit stravu a ubytování. Dává to smysl z pozice nutnosti mít vzdělané otroky, kteří budou schopni vynalézat a obshluhovat moderní stroje během nastupující průmyslové revoluce, která byla i důvodem reforem Marie Terezie a vytvoření sítě škol. 

Na druhou stranu bylo od počátku vzdělávání bráno jako politikum nikoliv pedagogikum. Politikum jako vzdělání nástrojem státní moci, aby vzdělaní lidé neohrozili celý plán. Ten samozřejmě potřebuje, aby o něm nikdo nevěděl resp. aby tomu nevěřil. Predispozicí je schopnost si to všechno pospojovat dohromady. A hlavně uvědomění, že někdo používá slabostí člověka a lidské psychiky k jeho manipulaci

Psychologie a sociologie v praxi

Proto nikdo přímo nemusí příliš řídit vlnu uprchlíků. Ne stačí jako humanitární neziskovka jim dát peníze na cestu. A vykalkulovat si, co se asi pak bude s Evropou dít. 

Podobně s ostatními spiknutími. Například autocenzura novinářů. Nikdo jim většinou přímo nezakazuje nebo nepřikazuje co psát.

Blízký východ je kompletně jiná kultura, a když vznikají ghetta, nikdy nedochází k žádné integraci. Tento problém známe velmi dobře s komunitou cikánů (ano ,tak se jmenují, a není to urážka). Tady není problém v rase nebo genech, ale když vznikají ghetta, kde jsou děti vychovávány návyky toxické komunity. A například slovanská Ukrajinská komunita je nám velmi blízká, a tedy ač s přistěhovalci z Ukrajiny jsme tu měli problémy (zločinnost, já byl například Ukrajinci přepaden), tak jsou relativně malé. 

V případě Arabů a jiných národnostní Blízkého východu je situace navíc komplikována ještě odlišnější kulturou, a to i když pominu Šaría, což není nutně jediný výklad Islámu.

Tedy vykalkulovat si, že toto může rozvrátit celou Evropu do trosek podobných jako jsou díky USA nyní v Iráku nebo Libyi. Boje v ulicích, automatické zbraně na každém kroku. Všudypřítomný strach a stanné právo či jiný restriktivní režim státu. Případně konflikt mezi státy Evropy. 

Můžeme si všimnout snah omezovat svobodu slova. Učinit trestným kritizovat uprchlíky. To jsou indicie, jak může vypadat nový režim vzniklý na popelu trosek současného světa. Některé hovoří i o tom, že bude velmi podobný světu v románu Konec civilizace od Aldouse Huxleyho, kde se lidé nerodí ale jsou cíleně a řízeně šlechtěni do několika typů jakési "utopistické" dystopie, kde hiearchie společnosti bude dána genetickým šlechtěním několika typů (kast) lidí. 

Na tak velké změny by logicky nějaká rozbuška byla nutná. Než dopadne prach narýsuje se nová společnost. Většina politiků, kteří plánu slouží, bude zřejmě zabita, když už svou roli užitečných krátkozrakých idiotů dohrají, a nebudou potřeba. Politici jsou často herci a je to logické. Je to podobné zaměstnání jako tiskový mluvčí - jde o lidi schopné mluvit - jednat s veřejností. Na to co dělat mají své poradce, náměstky atd. Většinou na věci sami moc hluboký názor nemají.

Scénář tragického prodání vlastní země do otroctví není žádné sci-fi ale realitou řady tzv. rozvojových zemí jako je Indonésie, kde diktátor prodal svou zemi nadnárodním společnostem a zadlužil, takže má nesplatitelný dluh vůči Mezinárodnímu měnovému fondu. Plán ale údajně chce do podobné situace zatáhnout i Evropu a USA. USA v tomto příběhu nikdy neměl být ten vítěz, co všechno shrábne. Naopak. A je jasně vidět, jak jsou USA naprosto zadluženy s kolabující ekonomikou navíc vysilovanou i četnými válečnými výpravami. Jedna bomba stojí 1 milion dolarů. Každý den války je strašně drahý. 

V dualitě protikladů metodou rozděluj a panuj jsem se setkal s obviňováním, že jsem anti-američan a kdesi cosi, ale to vůbec není tak. Sice mi nad některými záležitostmi USA zůstává rozum stát, ale já bých naopak rád viděl zdravou Ameriku. USA je údajně vojenským ramenem tohoto spiknutí - jakési světové stínové vlády, která je internacionalistická. Pravděpodobně jde o více skupin, které si v tom spiknutí i trochu konkurují, což je naše výhoda. Že se položí sami zevnitř. 

Každopádně je možné si všimnout při "vyšetřování" korupce, že se většinou pořádně nic nevyšetří - maximálně jde opravdu nějaký politik do vězení, ale to jen ve výjimečných případech. Nemyslím, že by většina politiků měla potuchy, že jsme jako Evropa hnáni do jakési pasti, ale ona i ta běžná korupce a státní zločiny jsou jako chobotnice. Kdyby se prakticky jakýkoliv trestní čin vyšetřoval zevrubně odhalilo by to postupně celou chobotnici mafie. Nakonec i celou stínovou vládu. Tak to u zločinu a mafie chodí - vše je propletené. CIA je "omylem" přistižena, že převáží do USA drogy. To nebylo selhání ale modus operandi. Drogy jsou velkým zdrojem zisků na černé projekty, které mohou jít zcela mimo vládní dohled. Či-li kromě tajných projektů jsou zde ještě černé projekty, které nejdou z oficiálního rozpočtu. 

Tak nebo tak mi příměr mafiánské chobotnice připadá trefný. A můžeme si kdykoliv všimnout u medializace jakékoliv korupce, jak celá věc upadne do ztracena a navíc se to vleče celé roky, než vůbec se stejně nic nestane. Vypadá to, že se něco řeší, ale jsou to jen jakési zřejmě souboje více sub-mafií mezi sebou. Každopádně i oni vědí, že na druhého nemůžou vytáhnout všechno nebo něco až moc silného, aby se nezkompromitovali navzájem. Proto se korupce vyšetřuje jen na oko a občas padne vězení na obětního beránka.

Osobně moc nechápu popularitu akčních filmu, detektivek, krimi a hororů, protože v reálném světě zde máme zjevně také silný akční příběh.

A teď trochu optimismu do toho umírání

Mezitím věda se pozvolna dostává velmi daleko a máme tedy jako lidstvo šanci opravdu vytvořit ráj na Zemi. Situace se velmi posouvá při získání obnovitelného silného zdroji energie a schopnosti volně přeměňovat energii na hmotu a naopak. To je myslím cesta.

Dále lepší organizace zdrojů. Třetina potravin se vyhazuje do koše zatímco třetina planety hladoví. Efektivní práce s energií může též získat energii navíc. 

A ohledně toho spiknutí? Někteří sami strůjci otáčejí a vystupují na veřejnost a odkrývají některá tajemství. A znáte Benjamina Fulforda? Někdo tvrdí,

že je to dezinformační agent, ale co povídá je možné. Je možné si ověřit, že skutečně byl redaktorem japonské pobočky prestižního finančního magazínu Forbes. Je to zajímavé v kontextu kredibility.

A co tvrdí? Existuje protispiknutí jiných tajných skupin. Něco jako další ilumináti. Existuje ohromná tajná organizace v Číně s názvem Bílý drak (White Dragon), který má po celém světě miliony ninjů vycvičených v bojových uměních. Nejsou součástí oficiální čínské vlády ale pokračování prastarého klanu, na kterých Čína vznikala. Zřejmě souvisí s japonskou mafií (Yakuza) či jde o obdobu. Všimli jste si, že japonská mafie zajišťovala bezpečnost ve spolupráci s policií při návštěvě Baraka Obamy v Japonsku a pomáhala při povodních tsunami? Zřejmě si jiné tajné spolky a mafie prošli svým vývojem a odvrací se i od zločinu.

Ben Fulford tvrdí, že se stal jakýmsi mluvčím  Bílého draka, a že mu bylo řečeno, že jsou odhodláni nedopustit realizaci tohoto plánu, znečišťování, zabránit pokračování válek a za oponou dochází k schůzkám některých politiků a jiných vůdců desítek států světa, kde koordinují plán, jak celý scénář zvrátit. Fulford tvrdí, že ho kontaktovali, protože jeho článek ve Forbesu kompromitoval člena jejich mafie v souvislosti s případem korupce. 

Nejsou to asi žádní přímo hodní hoši, ale evidentně ne takoví blázni, aby jeli v nějakém šíleném okultním plánu redukce populace či usilovali o nějakou totalitu.

Jako planeta máme teď skutečně příležitost více cest. Stát se harmonickou planetou nebo ten temný plný zkázy. 

A pak lidé jako Luke Rudovski:

Jestli někoho nepřesvědčilo zatím uvedené výše, tak možná neznáte Georgian Guidestones, kde je přímo vytesáno v několika jazycích několik přikázání včetně maximální populace planety - je tam číslo 500 milionů. Je možné, že si tvůrci plánu myslí, že dělají dobro. Že je to vše jakési nutné zlo. Onehdá mě někdo v mailu přesvědčoval, že s Ilumináty souhlasí. A že to bude totalita jen zpočátku. Ano, jsou to sluníčkáři! :-) Hodně se mi rozvinul černý humor.

Každopádně vztyčení těchto bizarních kamenů muselo stát hodně peněz:

Sliboval jsem horor, ne? Je na nás, jestli svět z tragikomedie přejde do komedie nebo tragédie.

Pozvolna mnoha lidem dochází, že EU není důvěryhodná. Celý obrázek pozvolna vyplouvá na povrch.

Rasistické nápady kvót na uprchlíky přesně ukazuje pravou tvář EU - rasismus, eugenika. Je to jen rasismus na ruby. Kdo normální bude lidem diktovat, kolik má být kde Vietnamců, Čechů, Slováků, Arabů. Podobně pozitivní diskriminace. Nepotřebujeme znát žádné spiknutí. Stačí se řídit tím očividným. Baroso je přece bývalý komunistický revolucionář, který byl vyznavač politiky diktátora Mao. Proč nás to už dávno netrklo? Saudská Arábie předsedá radě pro lidská práva OSN. Mezi zakladatele Evropského společenství patří bývalý důstojník nacistického SS. Prokazatelně. Nakonec to vyplulo na povrch i do těch médií. Popíral to, a pak se objevily i fotky v SS uniformě. A dokumenty, že osobně podepsal rozkaz o vyhlazování cikánů.

Paradoxně média jsou pro mě velkým zdrojem informací. Ačkoliv jsou řízená, nic se zjevně nedá řídit až tak dokonale. Navíc musí reagovat na změnu veřejného názoru. Svým způsobem jsou v tom i prachy na zveřejňování dokonce vydělat, když je poptávka po konspiracích. Všimli jste si občas na Prima Cool nebo Spektrum všelijakých dokumentů o konspiracích a jak Playtvák.cz má také mnoho pořadů se tím zabývající?

Většina lidí je normálních. Skuteční architekti zlého plánů jsou v minoritě. V pozadí. Nejsou to politici ani nikdo jiný, kdo je veřejně známý. Pár bohatých dědků prostě. Dokonce jsou zvěsti, že dostávají i kulky z vlastních řad. Ale zneužívají celý ten civilizační aparát k psychologické manipulaci s lidmi. Oni osobně pravděpodobně nikoho nikdy nezabili. V tom je ta tragikomedie. Lidi si to dělají sami a oni si myslí, že je to tak spravedlivé.

Uprchlíci jsou jako my jen loutky.

P.S. Omlouvám se za délku. Asi mám trochu trable se vyjadřovat stručně. Pracuji na tom.

OPRAVA - Důstojník SS, o kterém jsem mluvil o vyhlazování cikánů, byl 10 let šéfem OSN. Spoluzakladatel Evropského společenství (předchůdce EU) byl bývalý ministr financí nacistického Německa. Trochu lepší :-)

+ pro vyváženost světla a tmy přiložím ještě odkaz na videa od Igora Chauna, kterého prý vyděsilo, jak přestal být sluníčkářem vůči migrantům, a rozjel se osobně s kamerou do míst přechodu uprchlíků. Taky bych varoval před generalizací v obou směrech. A hlavně strach není moc konstruktivní emoce.

Autor: Jiří Míka | úterý 10.11.2015 20:49 | karma článku: 23,40 | přečteno: 1649x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.