Obama řekl, že to tu řídí mimozemšťané a má zakázáno o tom mluvit

15. 10. 2015 16:40:44
Zvláštní je, že Obamovu odpověď na dotaz, co jako prezident USA zjistil o mimozemšťanech a UFO, řada médií přeložila jako popření, že by se dostal k nějakým utajovaným informacím. Přitom za celou dobu rozhovoru nic nepopřel.

OK, byl to pořad typu "Uvolněte se, prosím" a mohl jen celou dobu žertovat, ale

1) Téma není rozhodně nějak přímo žertovné nebo nepodstatné (NASA ostatně vynakládá miliardy na potvrzení existence mimozemského života resp. podmínek pro nám známý život), aby si otázka nezasloužila odpověď

2) Analýza řeči těla Obamy u této otázky ukázala dle experta na vysoké známky stresu

3) Nic nepopřel, jak tvrdí některé novinové titulky. Ve skutečnosti po žertech(?) "Mimozemšťané tu vše řídí" vše zakončil "Nemám dovoleno nic říkat" s nervózním úsměvem.

Konec uculování

Zhlehčovat otázku mimozemského života nebo UFO je asi podobné jako by někdo zlehčoval existenci černochů nebo indiánů v éře před rozvojem mezikontinentální dopravy. Právě černoši nebo indiáni jsou zásadní součástí moderní historie, lidských práv, genocidy. Ano, kdyby tyto jiné rasy nám nyní nebyly dosud známé, mohly by být součástí zesměšňování "Člověk s černou barvou kůže?", ale co nám jejich existence přinesla - vývoz otroků z Afriky, zásadní složku historie občanské války v USA, emancipace ve společnosti a nyní silné téma multikulturalismu.

To není k smíchu nýbrž vážná témata. A podobně a vážnější by bylo, kdybychom se jako lidstvo museli konkrétně a prakticky vyrovnat s fyzickou (či jinou) přítomností nějaké mimozemské rasy. Není asi moudré k tomu přistupovat jako děti žertující nad tím, že kluci mají pindíka a holky fifinku. Tyto pohlavní orgány jsou taky dost zásadní a popravdě stojí velkou měrou také za velkými událostmi dějin včetně typu vlády (patriarchát, matriarchát) nebo emancimace žen, feminismus. A v neposlední řadě samotného vzniku života! :-)

Přitom k UFO a mimozemským návštěvníkům se často přistupuje právě tím dětinským posměšným způsobem jakoby to byl ekvivalent židovských anekdot. Ale v řadě případů se snažili apelovat i piloti a jiní pracovníci v letectví, že fenomén UFO párkrát málem způsobil střet s dopravním letadlem - či-li potenciální ztráty na životech. To už by vůbec nemělo být bráno s lehkostí jako "holky mají fifinku, a proto se s nima nebudeme bavit" nebo snad pubertálním uculováním nad sexem, které často sahá i do pozdního života a dokonce manželé často ani nejsou schopni konzultovat sex.

Možná nebyl sex dobrá analogie, protože někteří dospělí lidé nadále projevují velice dětinský a pubertální přístup i k sexu, což je jedna z primárních biologických funkcí člověka ,a zjevně má i duchovní rozměr. Takže téma sexu by se možná mělo také dočkat emancipace k dospělému a hlubšímu přístupu podobně jako téma mimozemšťanů, které bývá bráno mnohem méně vážně než institut náboženství.

Zájem amerických prezidentů a jiných insiderů o UFO a mimozemský život

Například Bill Clinton byl údajně velký nadšenec do tématu UFO. Prezident Jimmy Carter je také známý, že sám podal svědectví o svém vlastním pozorování UFO, a jako součást prezidentské kampaně sliboval, že odtajní všechny informace o UFO.

Zajímavé je tedy sledovat, jak jim tyto snahy vyšly. A zkráceně řečeno po bližším zkoumání výsledků těchto snah se ukazuje, že tito insideři naráží na jakousi zeď.

Steven Greer, který se snaží tato svědectví sbírat v jeho projektu disclosureproject.org, dokonce tvrdí, že i ředitel CIA mu řekl, že k informacím o UFO nemá přístup, a že by rád měl.

Někteří namítají - kdyby bylo spiknutí to vše ututlat, pak by o tom přece někdo musel promluvit. Jenže spousta insiderů z armády, vlády, tajných služeb, policie i vědecké komunity opravdu promluvilo. Mimo jiné i několik astronautů NASA, ze kterých jeden o svém osobním zážitku pozorování přistání mimozemské lodě svědčil i na zasedání OSN. Jiný astronaut výslovně před pár lety řekl novinářům, že měli instrukce mimozemšťany tutlat.

Tedy, co je tu furt k smíchu? :-)

  1. Mají zjevně pokročilé technologie zatímco my tu údajně ještě ani neumíme vyrobit pořádnou baterku
  2. Má to kulturní a společenské dopady

Mohli bychom rozebírat do podrobností jak pan John Podesta, poradce Billa Clintona (nyní Hillary Clintonové) jako své největší selhání roku 2014 označil neúspěch odtajnit záležitosti UFO (The Washington Post).

Dlouhodobě Podesta projevoval zájem se dopátrat pravdy. Ale americké úřady jsou tak komplexní a je jich tolik, že pořádně má zjevně přehled jen pár lidí.

Některé státy (např. Peru) údajně naopak berou záležitost mimozemšťanů a jejich přítomnost na Zemi jako hotovou věc. A jejich výzkum plně spolupracuje s veřejností.

Barack Obama o UFO

"Nemohu nic říct." říká Obama zatímco mu zamrzá úsměv a roste tep.

Na dotaz "Opravdu?" okamžitě pokývá souhlasně ano.

Doporučuji zhlédnout linkovanou analýzu vyjádření Baracka Obamy a Billa Clintona, když byli na téma mimozemšťanů dotázáni. Řeč těla je obtížně ohlídat a na tomto principu pracují detektory lži. Vyjádření obou těchto prezidentů ukazuje chování, jakoby je otázka velmi rozrušila. Posuďte sami.

Podobně bylo analyzováno i vyjádření Clintona k aféře Moniky Lewinské. Zjevně projevoval stejné znaky, jako když lhal o jeho slavném poměru. Zřejmě to funguje, ačkoliv politici jsou myslím mnohem lépe cvičeni pro svou práci své pocity maskovat. Politik nevycvičený maskovat své pocity, bývá často nepopulární. Nemusí jít jen o lhaní, ale lidi prostě moc netouží ani po nervózních politicích. Přesto kamera umí zachytit situace, kdy to nezvládají.

Scénář utajení mimozemšťanů je možný a má mnoho možných motivů. Nejznámější jsou asi:

  1. Finanční (fosilní paliva a více zisku na méně efektivních technologiích než po zveřejnění nových potlačovaných sci-fi technologií)
  2. Obezřetnost, aby nedošlo k panice veřejnosti

Před časem jsem k tématu zpracoval trochu mé propagandy na Youtube (zejména o možných souvisejících technologiích):

https://www.youtube.com/watch?v=7_-ZVswxXgE

Autor: Jiří Míka | čtvrtek 15.10.2015 16:40 | karma článku: 24.77 | přečteno: 5612x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 26 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 9.91 | Přečteno: 93 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 88 |

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 37.42 | Přečteno: 871 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 33.55 | Přečteno: 3278 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...