Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kde jsou ti mimozemšťani?

Mimozemšťané. Hodně se přemýšlelo nad tím, zda existují, jestli jsou nějaké další civilizace ve vesmíru, ale proč tu nejsou nebo je nikde nevidíme. Mnoho tvrzení ale nikde žádné muzeum, kde se na ně podívat nebo dny otevřených dveří na Area 51 (Groom Lake) v Nevadě. Tam možná je něco k vidění? K osahání. Taková ta domácí realita k osahání, ošmakání nebo i ochutnání. K pozdravení. Vítejte na Zemi, támhle si můžete nechat vytisknout lísteček, počkejte až se zobrazí na displeji, a zatím se posaďte. Máme tu mnoho dalších mimozemských ras v pořadí na setkání s naším Velvyslancem.

Ale to ne. Zatím se neukázal ani jeden veřejně, zdá se. A nebo nám všichni ostatní něco tají. Tváří se, že o ničem neví, ale vědí? A smějou se za rohem? :)

Dokonce jedna z realiních kanceláří v USA spustila před pár lety kampaň, která cílila právě mimozemšťany. Nábízela velkou slevu (snad kompletní bydlení zdarma) pro jejich prvního mimozemského klienta. Kohokoliv, kdo o sobě prokáže, že je z jiné planety. Musel prokázat, že je z jiné planety nějakým zjevně odlišným vzhledem nebo cokoliv, co by bylo prokazatelné, že je odjinud.

Nikdo se zatím, pokud vím, nepřihlásil.

Úhel pohledu?

Ale co když je to jinak kompletně? Přijde mi to docela možné, že řada starých mýtů Země, gnóze a zprávy z kanalizace vesmíru či sítě psychedelických hub konverguje do určitého příběhu, který může situaci dost osvětlovat. Totiž absence důkazů jejich existence je součástí příběhu. To některé ty příběhy říkají. Prý je drama na Zemi něco důležitostí přesahující samu Zemi, a proto jsou velké důvody, proč nechtějí porušit Základní směrnici, nezasahovat do vývoje, který je samotné zajímá.

Totiž jaká může být jejich motivace pro zájem o Zemi? Vesmírní „etnobotanologové“? Nebo jaké? Proč nekontaktují?

Lze do určité míry tvrdit, že většina alternativních příběhů o minulosti Země se v řadě bodech silně shodují. Zkusím výčtem:

 

  1. Planeta Země je obdivovaná za to, jak je tu těžké žít v tak velkém kotli protikladů dobra a zla, a přesto se povznést do Světla, jak se říká té univerzální „polaritě“. Viz Hvězdné války. Netřeba asi příliš vysvětlovat polaritu dobra a zla. „Užij sílu, Luku“. , „Pozor na temnou stranu síly“- Nikde to prý není tak vyhrocené jako na Zemi.
  2. Na jiných planetách jsou také války i planety v míru a pohodě až místy nudě, ale nikde tak vyhrocené do takových extrémů.jako na Zemi
  3. Neviděli, nezažili tolik emocí jako lidé. Zajímají je lidské emoce, protože jich nemají takový rozsah, motivaci odvrhnout konflikty. Země je velkým experimentem, mikrokosmem celého kofliktu.. skutečné hvězdné války.
  4. Mimozemšťané z různých kouktů spirálových ramen naší galaxie Mléčné dráhy se inkarnují obzvláště v posledních desetiletích na Zemi, aby si zde odehráli tuto extrémní verzi jejich konfliktu. Nebo ve snaze připomenout ztraceným bratrům a sestrám na Zemi, nám lidem, že vše je jen projekce. Že je vše hra se hmotou, kterou jsme se jali v tělech objevovat skrze zážitky.
  5. Paradox situace – MY je motivujeme, aby překonali své vlastní obavy a nedostatek víry, že oni se můžou vyhrabat z jejich vlastních s**ek takříkajíc expresivně. Protože viděli, že jsme to zvládli. Už před pár lety jsme zvolili konec konfliktu. A vše se už jen odehrává tím směrem skrze všelijaké porodní bolesti.
  6. Příběhy ze Země se cení jinde jako povzbudivé, že zvládáme tak velkou míru temnoty.
  7. Země je v jakési „karanténě“. Schválně je všechno schované. Celý vesmír je spolčením v náš prospěch. Na utvoření našeho vývoje. Částečně i poker. Vypadá to, že tak trochu bohové jsou taky jen lidi a dělají chyby.
  8. Původně zlo vzniklo jako součást hry hlouběji do duality. Čistě pro zážitek. Nejdříve těla, mít kolem sebe pevnou realitu, méně fluidní, pak i zážitek sexu v těchto tělech. Někdo tvrdí, že to byl ten počátek života na Zemi. Počátek úpadku do Zapomnění. Závoj, který zakryl původní podstatu, která je propojením s podstatou všeho. Vzpomínkou, že je to jen hra v tělech. Něco jako vesmírný hologram.
  9. Před pár lety skutečná měření fyziků vedla k hypotéze resp. potvrzení starší teorie, že vesmír je hologramové povahy. Jedním z nich byl Karl Pribram, který obecně hologram ( holonomické rovnice matematicky) pojal jako popis lidské mysli, kde také vše jakoby vystupuje nebo se vytrácí, vzpomínky, pocity, zážitky.. vše jakoby vyvstává a mizí bez přesně jasného středu, kromě bodu pozorovatele, nás. Který se posouvá různě po hologramu a z různých perspektiv kouká na zbytek hologramu.
  10. Potvrzením mělo být změření něčeho na způsob pixelů reality. Totiž v něco údajně podobného bodům na obrazovce z počítačových her. Pixel je nejmenší jednotka na monitoru. Stejně jako fragment papíru je část listu, na který je malován obsah. Při blízkém pohledu jsou na papíru vidět drobné částečky dřeva., ze kterého se list papíru/novin skládá. Obzvláště u toho novinového.jsou vidět fragmenty papíru stejně jako pixely na monitoru (ten má např. rozlišení 1024x768 pixelů). No a svět kolem nás má údajně mít podobně jako papír a monitor také určitou granulovitost (zrnitost). Ta měla být změřená experimentem, který původně měl měřit něco úplně jiného – gravitační vlny. Byl to tedy velmi citlivý měřící přístroj. To co mělo být potvrzením hologramové teorie vesmíru, bylo původně vnímáno jako chyba měření. Nějaký šum z místnosti, rušení elektromagnetickým smogem. Nakonec ale tito vědci ve snaze lokální rušení eliminovat došli k myšlence, že to může být porvzením jedné již existující teorie. Pokud šlo totiž o skutečný jev, tak viděli něco jako základní prostorovou částečku hmoty, „pixelu“ reality, bodu, kde dochází k zaostření do něčeho konkrétního a pak dál zpět do rozmazání. Pravidelné hranice „zaostřeného“ a „rozmazaného“. Tak nebo tak jejich teorie byla velice provokativní. Naše realita je projekcí z 2D plochy horizontu události černé díry ve středu Mléčné dráhy. Z této 2D plochy vzniká projekce do 3D prostoru jako u promítačky. (Více v angličtině zde http://www.newscientist.com/article/mg20126911.300-our-world-may-be-a-giant-hologram.html )
  11. Existují spekulace, že Slunce stejně jako všechny hvězdy jsou jakousi čočkou této černé díry ve středu galaxie. U každé galaxie. Že sovy nejsou to, co se tváří být, a je možné cestovat mezi hvězdami vlétnutím do Slunce.. Údajně to je vidět na jednom ze záznamů Slunce. Jak něco jako UFO vlétá do sluneční korony poblíž probíhající erupce. Jsou poměrně odvážné alternativní teorie k povaze Slunce. Nabízí vysvětlení na některé ne příliš dobře vysvětleny záhady o Slunci a jeho slunečních skvrnách. A zvláštní povaze teploty na povrchu Slunce. Roste totiž směrem od povrchu od Slunce. Čím dál od hrany korony, tím se zvedá teplota. A sluneční skvrny vykazují vyšší  teplotu ale přitom černou bavu, tmu. Alternativní vysvětlení nabízí Slunce/hvězdu jakožto typ černé díry (singularity). Korona je v této teorii definována horizontem události slunce.

 

Skutečně se často opakuje tvrzení, že lidé jsou v podstatě ve vesmíru jedineční. A proto i ochraňováni.

Proč by to nemohlo být realitou?

Pokud by totiž mimozemšťané existovali, a byli opravdu všude ve vesmíru, pak za tím nějaký příběh být musí tak nebo tak. Může být klidně takový. O mýtické knihovně Zemi, velkého experiementu sjednocení polarit.

Někdo namítá, že pokud jsou důvody věřit, že jsou další bytosti ve vesmíru spíše pravidlem než raritou a ona tvrzení o havarovaných kosmických lodích skutečnou historií Země, jak by se to podařilo utajit? Články jako tento můžou být toho důkazem, že nepodařilo. I desítky až stovky politiků, generálů, zpravodajců a někteří astronauté přísahají, že přítomnost těchto bytostí na Zemi je skutečnost. Bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer letos v ruské televizi Russia Today mluvil i o konkrétních mimozemských rasách, kde některé jsou prý vzhledem skoro identické k lidem, takže byste je na ulici nepoznali.

Pokud je toto pravda, je to podstatné zejména vzhledem k pokročilé technologii, které jejich lodě předvádí. Naše ekonomika je postavená na omezených zdrojích. Hodně by se životní úroveň zejména chudých zemí mohla zlepšit pomocí odklonění od drahé, neekologické a nákladné na údržbu technologie fosilních paliv.  Celý koncept užívání ropy je i dost nedomyšlený, protože ani nevíme, zda Země ropu v půdě pro nějaké účely nepotřebuje?

Ale i akceptace a tolerance k mimozemšťanům může celkově vést k posunu mezilidských vztahů jako takových. Některé vzkazy od mimozemšťanů tvrdí, že jen čekají až budeme připraveni, protože jinak bysme prý útrpěli psychický šok a skončili možná s nějakým druhem psychózy u přímého kontaktu. Vedlo by to údajně k vynesení na světlo všech našich zasunutých traumat. Svět iluzí a dogmat, ve kterém jsme žili už tisíce let, nám asi umožňuje mít řadu věcí bezpečně zasunutých v podvědomí.

Autor: Jiří Míka | sobota 25.1.2014 12:43 | karma článku: 14,52 | přečteno: 1466x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

Státní úřad pro kontrolu léčiv nedoporučil očkovat děti 12 až 16 let booster vakcínou. Ministr Válek se rozhodl ministerstvem zdravotnictví vakcínu schválit a jít tak proti rozhodnutí státního úřadu na kontrolu léčiv.

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

Odborníci, politici i novináří začali používat nové významy českých slov. Nejznáměji "nemocný" = "zdravý" (čti "má pozitivní test"). Nově byl změněno význam slova "neočkovaný". Tím je člověk neočkovaný a lidé s 2. dávkami.

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

Hrozné jak se změnila mluva lidí. Válek válí: "Chronici půjdou do kytek. Ovšem, ano, nebudou tolik umírat lidi na covid,” ... "Půjdou do kytek".. jak to může takhle vyslovit?

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17 | Přečteno: 1340x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Proč byla přenesena povinnost prokazovat se na provozovatele?

Záměr je jasný. Donutit provozovatele přisvoji si pravomoce správního úřadu. Nelze kontrolovat vše, tak vytvoří situaci, kdy přitlačí provozovatele ke zdi, aby za ně dělali práci.

2.11.2021 v 22:37 | Karma: 24,08 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Novozélandská policie odhalila pašeráka KFC

Nový Zéland je v lockdownu a někteří se rozhodli pořídit si fastfood potraviny. Policie odhalila v podezřelém voze 3 kyblíky kuřat, 10 salátů coleslaw a nespecifikované množství hranolků. Hrozí jim 6 měsíců vězení a pokuta 4000$.

27.9.2021 v 19:45 | Karma: 19,28 | Přečteno: 596x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Australská policie začala cíleně útočit na novináře

Česká masmédia systematicky cenzurují dění v Austrálii. Možná si při intenzivní nelegální reklamní kampani na produkty firem Moderna a Pfizer nevšimli, že se opatření a jejich vynucování dostalo na zcela novou úroveň?

19.9.2021 v 18:48 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1311x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Matka vyjádřila potěšení nad tím, že se vakcinované dítě cítilo nadřazené

Přečetl jsem si příspěvek, kde žena napsala, jak ji potěšilo, když byla se svým dítětem u doktora, a zaslechla v čekárně jiné dítě říkat mamince, že chce vakcínu, protože nechce být lůzr jako nevakcinovaní spolužáci.

5.9.2021 v 11:29 | Karma: 26,64 | Přečteno: 868x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

Experti furt něco říkají. Ale od začátku to přece byl ohromně nebezpečný virus, ne? Nezavíraly se kvůli němu celá města? Co se "mutacemi" změnilo? Proč furt měnit pravidla.

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62 | Přečteno: 266x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vláda aplikovala do lidí včetně dětí radioaktivní látku

Když uvažujeme, že když vláda tvrdí, co je bezpečné, jak to může znamenat, že unesou vaši dceru, vloží ji do žíly LSD, na její tělo připevní zdroje elektrického proudu, a doslova přeprogramují její osobnost pomocí elektrošoků.

18.8.2021 v 12:15 | Karma: 18,42 | Přečteno: 853x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Idoti idotům... věci věcem a lidi lidem

Popravdě nevidím důvod vymýšlet ani název článku. Jebe vám? Fakt věříte tomu, co "říkaj", protože to "není konspirační teorie". Tím jste se právě nachytali.

18.8.2021 v 4:08 | Karma: 18,45 | Přečteno: 455x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Doktoři apelovali na lidi, aby se scházeli na protestech pokud možno ve velkých počtech

V době covidové to zní trochu zvláštně, ale tisíce doktorů apelovalo na lidi, aby šli do ulic a protestovali. Kam se ale poděl sociální distancing? Všechna ta hrozba šíření viru? Omezení počtu lidí, kteří můžou někam jít?

11.8.2021 v 22:02 | Karma: 17,07 | Přečteno: 538x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hlavní sestra IKEMu šíří konspirační teorie o nebezpečí vakcín

Hlavní sestru IKEMu okamžitě propustit a hanit na sociálních sítích a v médiiích, protože zpochybnila covidového Boha. V rozhovoru řekla " U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět, a tam se očkování nedoporučuje." .

3.8.2021 v 20:35 | Karma: 17,97 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

Malé pozastavení nad voodoo současné koronavědy. Spekulace co se příliš často neliší od chytře znějících žvástů. V konečném důsledku ale prostě neměli pravdu.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52 | Přečteno: 1411x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08 | Přečteno: 205x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vzdávám to. Logiku už nebudu očekávat. Ať žije Covid! Ať žije vůdce!

Svého času jsem hloupě zkoušel polemizovat s lidmi na bázi argumentů a faktů. To se ukázalo jako nesmysl, protože většina z vás asi ví, co se děje okolo. Argumenty jsou fajn možná u soudu, ale teď už jsou asi k ničemu.

21.7.2021 v 4:26 | Karma: 27,68 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost