Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Naše elita je pohanská, o tom nemůže být pochyb

Všem nám jsou, kam se podíváme, na očích vkládány symboly SLUNCE a tzv. vše-vidícího OKA (oko boha Hora). Ty jsou jedny z nejčastějších a jak jsem psal v nedávném článku i sekta Hnutí grálu není vyjímkou. Tyto symboly jsou vkládány do hollywoodských filmů, jsou v logách korporací a na stovkách staveb po světě. Jsme jimi doslova obklopeni. Mají na nás podprahový efekt a přitom si jich sami vůbec nevšimneme, dokud nás na ně někdo neupozorní nebo nezačneme být podezřívaví a nezačneme si všímat detailů.

Oficiální logo Total Information Awareness z jejich vlastní webstránky

Kupříkladu toto logo Total Information Awareness (TIA), které zavedla Bushova administrativa po 11. září, což byl projekt realizovaný armádní výzkumnou organizací DARPA, který měl vyvinout špehování doslova každého člověka na celé planetě. Kdo o TIA neslyšel, což není nic co by bylo tajné, tak by měl zpozornět, protože TIA měla daleko od toho, aby to bylo tajné. Nakonec na své vlastní webstránce popisovali dost poměrně detailní představy některých projektů spadajících pod TIA, např. LifeLog, což bylo založené na tom, že se každý nechá dobrovolně špehovat a zaznamenávat co vidí pomocí svých očí, filmy na které kouká, produkty, které si kupuje, e-maily, které píše, telefonáty, smsky, hudba, knihy, kudy chodí... to všechno, aby měl možnost si v těchto o něm nasbíraných informací prohledávat pomocí softwaru s umělou inteligencí schopný mu poskytnout přehled jeho života. 

Tento program byl realizován ve snaze potírat teroristy, ale v tomto případě můžete vidět, že jde o to, že se Vy dobrovolně necháte špehovat stejně jako si dobrovolně necháte implantovat do těla biočip, protože představte si, že díky němu nebudete muset stát fronty v supermarketu. Prostě si vezmete zboží a odejdete s ním. Při odchodu senzory budou snímat RFID vysílání produktů a RFID vysílání vašeho čipu, co máte implantovaný ve vašem těle (RFID doklady toho budou předstupeň, ikdyž někde už se začínají zavádět i biočipy), takže počítač automaticky odečte cenu zboží z vašeho účtu a nemusíte vůbec se zabývat nějakými frontami. Navíc při nějakých zdravotních potížích bude díky čipu a centrální databázi každý doktor mít automaticky přístup k celé vaši zdravotní složce se všemi alergiemi a jinými informacemi, které jsou životně důležité při nějakém ambulantním zásahu. Stejně tak to zajistí, že najdete Vaše ztracené dítě. S možnými výhodami by se dalo sálodlouze pokračovat. A časem to bude nutnost, protože nedostanete účet v bance bez biočipu, nedostanete zaměstnání, nebudete prostě moci normálně fungovat podobně jakobyste dnes neměli občanku.

To jen pro určitou stručnou představu toho, co se dějě a toho, jak dobrovolně to budeme příjímat. Stejně jako dobrovolně přijímámé subliminální okultní symboly, které jsou nám všude na očích.

Takže je překvapením, že TIA si zvolí jako logo tento v paranoidní kruzích známý okultní symbol? Použití tohoto symbolu pro TIA je názorným důkazem, že používání těchto tisíce let starých symbolů bylo IN nejen při založení USA, kde jsou státní symboly na budovách a předmětech doslova prošpikovány těmito symboly (nejznámější příklad je jednodolarová bankovka, kde je ta samá pyramida s okem, kterou vidíte na logu TIA), ale že je to považováno za důležité i dnes v 21. století, kde přes všechny moderní designy si stále na tyto symboly potrpíme.

Co to znamená?

Ti, co ty symboly používají věří, že mají nějakou moc, nejspíš na podvědomí, protože logo TIA je příkladem, kde je to do očí bijící, ale typicky je to na tolika místěch a v tolika Hollywoodských filmech, že si toho ani nevšimnete. Kupříkladu ve filmech Matrix, James Bond, Mechanický pomeranč, Scanner darkly, Lovci duchů, Indiana Jones, z toho co jsem dnes zahlédl. V některých případech by se dalo říct, že  je to trochu vidět něco, kde by se dalo spekulovat, jestli je to není jen snaha vidět něco víc za normální náhodou, ale v některých případech je umístění těchto subliminální symbolů tak zjevné, že nemůže být pochyb, že nejde o náhodu. V jednom filmu ano, ale jakmile je to pravidlem, už ta pravděpodobnost náhody klesá.

A jeden z nejrozšířenějších symbolů je kult Slunce. Adorace slunce, kde my občané jsme jeho služebníky. Do našich podvědomí je tak zřejmě implantována  podvědomá akceptace tohoto stavu. Ale nevšimnete si jich, pokud nevíte, co máte hledat nebo si film nazastavít. Ovšem podvěodmí vidí vše, i něco, co se tam jen mihne a v řadě případů nejde jen o mihnutí.. je to tam přímo na očích několik sekund nebo i minut, ale člověk si toho nevšimne.

Jsem já blázen, že se nad tím pozastavuju? Nejsou spíš blázni tim, kteří to tam záměrně umistují? V několika případech bychom mohli hovořit o náhodě, ale vyskytují se všude tak masivní měrou, že se ztěží dá hovořit o náhodě.

Pro někoho možná není nějaké oko, pyramida, slunce, pentagram nic důležitého, ale evidentně ti, kteří to tam umistují to jako důležité vnímají, ať už tím sledují cokoliv. Já myslim, že si mohu dovolit odvážně tvrdit, že jsou tam umisťovány záměrně stejně jako není náhoda, že Socha svobody vypadá, tak jak vypadá. 

----------

Ve skutečnosti může být problém korupce a spiknutí trošku jiný než že by svět byl řízen nějakou lidskou elitou. Problém může být, že elita na zemi podlehla nějakým démonům, kteří vůbec nemusí být hmotní ve smyslu, jak vnímáme lidi jako hmotné. To jsou ovšem jen dohady, ale píšu je proto, abychom nepadli do mentality, že si budeme jisti, kdo za tím stojí a že to tím končí. Každá revoluce takto selhala. Například Sametová revoluce je toho zářným příkladem. Hodně lidí si uvědomuje, že to bylo celé sehrané divadlo, ale toto opravdu ukazuje, jakým způsobem si vládní elita udržuje svou moc přetrvávající různé společenské transformace, i ty revoluční. Podstatné je příjít na to, co tu jde, a ne vidět chybu v USA, teroristech, CFR, Bohemian grove, Rockefellerech, Rothchildech. Ta situace může být mnohem složitější a vyžadující pečlivé zkoumání. A začátkem je se zaměřit na 11. září a rozmotat tu propagandu, která nám byla vnucena. O tom, jak Al Kaida byla podporována nejen za studené války ale i týdny, měsíce a roky před 11. zářím. Al Kaida byla pod magickou ochranou a někteří agenti FBI a jiné složky, kteří Al Kaidu a Bin Ladina chtěli vyšetřovat, byli odvoláváni, bylo jim vyhrožováno a byli i vyhozeni. Tyto informace o magické ochraně jsou ze všech míst a také víme, že některá tato rozhodnutí byla na přímy příkaz prezidenta George Bushe. JE dostatek důkazů vzít jako fakt, že 11. září bylo minimálně vědomě necháno proběhnout. Dokonce podle průzkumu Zogby je tohoto názoru 50% obyvatel New Yorku. 50%!!!

Totiž v tomto chaotickém světě tajných služeb a byrokratického molochu nemusíte sami nějaký zločin (11. září, atentát apod.)  přímo provádět sami, ale pokud šéfujete nějaké zemi, pak stačí odstranit ochranu. Vždycky je někdo, kdo je ochotný někoho zabít apod.

Je tedy dost důkazů, ikdyž není ochota o nich mluvit, že 11. září byl podvod (obdoba zapálení říšského sněmu v Německu vedoucí k nástupu Hitlera) a nemáme čas si dovolit mít v tomto směru pochyby. 

O tom, co se skutečně děje v pozadí se můžeme jen dohadovat, a je to jen díky netransparentnosti tohoto světa, který si potrpí na tajemství, tajných rituálech, pseudoobětních rituálech, přísahách mlčenlivosti, trestech smrti za porušení mlčenlivosti. To je atmosféra, kde nějaké nekalé jevy v pozadí nejsou nejen možné ale i vysoce pravděpodobné. Nakonec pokud někdo nemá co skrývat, na co potřebuje mít systémy utajování? Je to proto, že si myslí, že masa lidi je hloupá a nezaslouží si znát pravdu, a je potřeba ji řídit a usměrňovat? Volit menší zlo než riskovat, že se společnost promění v chaos, kdyby se lidé dozvěděli, jak moc je toto spiknutí hluboké?

Oni nám dokonce natočili filmy jako Matrix, kde nám doslova říkají, jak to je. Oni ani nejsou tak ani tak nutně jednoznačně temní jako spíš "šílení". Věří v řád a spravedlnost, nicméně spravedlnost si představují po svém. Z jejich pohledu je spravedlivé zneužívat ty, kteří se dobrovolně nechají, ikdyž jim přímo do očí říkají "My vás zneužíváme, jste naši otroci". Řekl bych, že z jejich pohledu je to spravedlivé. Všimli jste si, že se např. v amerických soudech používá americká vlajka se zlatým lemováním? To je vojenská vlajka a každý souzený člověk tedy spadá pod vojenský soud, takže ikdyž člověk jde k civilnímu soudu, tak je tam vojenská vlajka a tedy mu nikdo nezaručuje žádná civilní práva, přestože to nikdo vysloveně neřekne. Ale kdyby ten člověk řekl "Máte tady vojenskou vlajku a já proto odmítám účastnit se tohoto soudu, který je neplatný, protože nebudu souzen svým civilním právem" , jenže když ten člověk s tím souhlasí a neví o tom, a dobře víme, že se říká, že neznalost zákona neomlouvá, tak dokud je člověk nevšímavý k těmto detailům, které jsou symbolické, pak elita to může chápat tak, že je spravedlivá. Když se nechají oblbnout, tak si nezaslouží znát pravdu ani práva, kterých se dožadují. 

Toto je konstituční americká vlajka:

http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_the_United_States

Následující je vojenská vlajka USA, která je používána buď v armádě anebo pouze na venkovních místech, nikoliv tedy uvnitř budovy soudu nebo uvnitř jakékoliv budovy (všimněte si zlatého lemování a stejně tak když ho uvidíte na americké vlajce u nějaké záběru u soudu v televizi) :

Ikdyž z nějakého důvodu teď po dvou letech co jsem chtěl dohledat zdroj na wikipédii celý záznam http://en.wikipedia.org/wiki/military_flag_of_the_United_States zmizel. Náhoda? Na wikipedii na to již nezbylo místo? Wikipedia byla zdrojem té informace, že se tato vlajka se zlatým lemováním používá jen na venkovních prostranstvích při různých přehlídkách a tak. Ovšem teď už mi můžete jen důvěřovat, že to tam opravdu bylo.

Přesto tam stále vede link z odkazu, který jsem měl uložený:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Military_Flag_of_the_United_States.svg

Pohanství každopádně existovalo a bylo velmi rozšířené. Je šílenstvím vůbec připustit možnost, že přetrvalo do dnešních dob? Je šílenstvím o tom mluvít? O symbolech a okultismu? Nebo o tom mohu mluvit jen ti zasvěcení a my máme právo o tom mlčet?

Samozřejmě reakce k tomuto článku budou zcela výhýbavé nejspíše naprosto k čemukoliv, co jsem tu napsal. Budou stručné a pravděpodobně prakticky jen urážky od lidí, kteří se mě snaží umlčet.  Žijeme totiž ve světe, kde si vzájemně děláme hlídacího psa. Oni nás vůbec nemusí hlídat, abychom neřešila nějaká tajemství, protože my se ohlídáme sami navzájem. Okřiknou mě "Jak si dovolujete něco takového psát, vy jste šílený.".  Ne tenhle svět je šílený... a jinak co je to šílenství? Jen další tabu, které jsme strčili do psychiatrických léčeben, abychom nad tím nemuseli přemýšlet. Je jen jedna "racionalita"... Oddanost Vůdci. A pak jsou tu ti, kteří už o všechny iluze z politiky a spravedlnosti přišli a raději se o politiku a nic takového nezajímají, protože nevěří, že je možnost něco změnit. Tohle je informační válka, boj o naše vlastní vědomí, takže hodně můžete změnit už jen tím, že budete mluvit o věcech, o kterých se nesmí mluvit. Demonstrace mají minimální význam, jestli vůbec nějaký.   Masmédia jsou řízena a status quo se určuje podle nich. Média nedají prostor myšlenkám, které vedou lidi k demonstracím. Ukážou pár sekund záběru, často do toho ještě zamíchají komunisty, a udělají z toho svou propagandu, která věci snad ještě více uškodí  než prospěje. A rozhodně je nezajímají informace. Informace jsou moc a tedy toto je informační válka. 

Někteří přiznivci elity si myslí, že svět by se propadl v chaos, kdyby všechna tato tajemství vyplula naporvrch. Že je menší zlo to raději dál tajit i za cenu kruté represe než riskovat kolaps společnosti. Já si ale myslím, že to menší zlo je ve výsledku mnohem větší než cokoliv jiného. Je možné věřit v sílu lidského ducha a že transcedentuje nenávist a to i ke státním utiskovatelům. Vzít rozum do hrsti a nechat systém tak jak je, jen a pouze nahradit ty lidi co tam jsou a tím nemyslím politiky, ale ty lidi, co stojí ZA politiky. Rockefellery a další. Pořádně si na to posvítit, co se děje v pozadí, ale už minimálně si pro začátek posvítit na to, co se děje pod lampou, kde si někteří myslí, že je největší tma. Paradoxem totiž je, že je tolik  netajných a snadno ověřitelný informací (proto  neustále dávám nějaké odkazy na reference), že je opravdu záhodno se zabývat tím, co už víme než okamžitě hledat odpověd na nějaké zasvětní otázky, kdo za tím vším stojí, kdo je ta nejvíce iluminátská osoba, protože já to fakt odhadnout nedokážu. A některé informace jsou spíše spekulace, některé informace nejsou zas tolik ověřitelné nebo je těch důkazů málo, takže nemá smysl chtít hned odpověď na všechno. 

Hodně lidí si tu stěžuje na Evropskou unii. Ano je to ta samá totalita, co se děje USA. Kritizovat ano, ale možná je lepší kritizovat samotný princip toho, co se děje. Vidíte, jak vám ten svět rýsujou a spousta obyčejných lidí i těch vlivnějších si stěžuje na netransparentnost a dogmatismus s jakým je psána Ústava EU? Zaměřil bych se na ten princip toho, jak je vždy prosazeno to, co si někdo nahoře nějaká úzká skupinka lidí rozhodne. Není žádná diskuze, náš stát nemá žádné možnosti jak tu ústavu ovlivnit, který je zcela typický pro všechny tyto nové instituce a vlastně jakékoliv instituce, které kdy vznikaly.Stejně tak zelená agenda proti globálnímu oteplování. Je celkem jedno, jestli je globální oteplování pravda nebo ne. Problém je ono rýsování společnosti, kde celý ten enviromentalismus je pouhá zástěrka jak na základě toho postupně ale s rapidním zrychlováním ztransformovat společnost.

Jinými slovy a stručně: je jen jediný záměr a řešení a tato elita má na každý problém to samé řešení pro ten samý záměr.

Vše ostatní jsou jen mediální PR iluze. Mávají před námi strachem z nějaké klimatické katastrofy, aby nás zaslepili k nějakému kritickému myšlení a výhradám. Strach je nejzákladnější emoce a sice někteří budou tvrdit, že blázen jsem já, jenže právě strach zaslepuje racionální myšlení a člověk podléhá emocím. Této emoci strachu. Je to vlastně technika programování mysli, která je úplně stejná s tou, kterou se doslova vymývá mozek (tím myslím úplné přeprogamování identity, já tu teď ale spíše hovořím o měkkém programování mysli mající stejný princip, ale nevyžaduje uvěznění v nějaké cele) útokem na základní vrstvy mozku, které máme společné se zvířaty a tím nejzákladnějším je obvod biopřežití - jinými slovy pud sebezáchovy. V takovým situacích jak známo jednáme zcela reflexivně a stejně tak je to s psychikou. Jídlo a obecně přežití je to nejzákladnější a proto strach o život zaslepuje tím nejzákladnějším způsobem. Pak člověk ze strachu je ochoten akceptovat cokoliv, jakýkoliv drakonický zákon ve strachu, že pokud by byl proti, riskoval by, že se plete a že to opatření skutečně mohlo pomoci předejít nějaké katastrofě. Ale tyto úvahy nejsou vědomé, ale dějí se v podvědomí. Výsledkem jsou pak už jen názory, které čteme na blozích a jinde. Názory, které si myslíme, že jsou naše vlastní a přitom nám byly naprogramovány tímto cílením na naše základní potřeby. Netvrdím, že já jsem proti tomu imunní, ale snažím se v tomhle šíleném světě si zachovat racionalitu a docela se s informacemi, co jsem viděl, nedokážu na to jen tak koukat. Takže odtud můj takový zvláštní koníček.

"... this is not appropriate for this public forum."

Autor: Jiří Míka | sobota 10.5.2008 18:23 | karma článku: 20,04 | přečteno: 2996x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA a Čína musí být partnery, řekl Si. Blinken mu vyčetl podporu Ruska

26. dubna 2024  13:10,  aktualizováno  13:45

Ve vztazích mezi Čínou a Spojenými státy zůstává mnoho problémů. Musí ale být spíše partnery než...

KOMENTÁŘ: Byrokracie s vízy? Přitvrdíme. Jak Česko zařízlo studenty z ciziny

26. dubna 2024

Premium Nenápadná úřední klička zásadně zkomplikovala život zahraničních studentů v Česku. Stát ještě...

Podvodník prodával falešné vstupenky na koncerty i sport, naletělo mu 500 lidí

26. dubna 2024  12:50

Falešné vstupenky na kulturní a sportovní akce nabízel na internetu muž z Uherskohradišťska, který...

V kontejneru vzplála stará elektrobaterie, patrně kvůli technické závadě

26. dubna 2024  12:45

Zřejmě závada na staré elektrobaterii způsobila páteční požár kontejneru na skladování...