Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Barbora Skrlova a napojeni na britskeho Svobodneho zednare

Nahodou jsem pred par dny objevil clanek MFDNES z kvetna 07, kde jsem se docetl pro me docela novinku - napojeni Skrly na tajne agenty,tehdy jsem to moc nesledoval...a ted uz se tyto zalezitosti vubec neresi, Skrlovou odsoudili a zavreli do vezeni a jde se dal...napadlo me projit z toho nejake jmeno.Zkusil jsem googlem proklepnout Alexandra Cacha (pomohlo ho hledat jako "Alexander Cach") a tak to ted uvedu v tom sledu jak me to postupne zavedlo k zednarovi, britskemu ministrovi Tony Baldrymu, ktery zrejme sve svobodne zednarstvi verejne priznal

Posudte nize uvedene zdroje. Pripada vam to jako nahoda? Proc se to tolik podoba jinym pripadum z jinych cast sveta o sitich zneuzivani deti, jejich fyzickeho tyrani a vymyvani mozku v rozsahlych sitich prostituce a jinych cernych aktivit. Jako k afere L. Kinga z americke Omahy, o ktere jsem mluvil v nekolika poslednich clancich.

„Své děti netýráme a posíláme je do normálních škol,“ řekl na tiskové konferenci Artur Zatloukal, vedoucí Hnutí grálu v Čechách.

Proc cela vec kolem Hnuti gralu utichla, stejne tak tito ostatni napojeni lide. Mam duverovat, ze je policie vysetruje? Po roce se o tom uz vubec nemluvilo. Lide z Hnuti gralu rekli, ze oni jsou jen takove mirumilovne hnuti, a ze s tim nemaji nic spolecneho.

Predstavoval bych si sledovani a spehovani tohoto hnuti a vsech podezrelych osob vcetne milionare pana Alexandra Zacha (a jeho "kosmopolitniho" spolku), pokud ovsem nekteri lide ve statnich vysetrovacich slozkach v cele veci nejsou zamotani take. Nakonec mistopredseda brnenske ODS je clen Hnuti gralu.

Co se tyce svobodneho zednarstvi, je to sice charitativni organizace, ale rada zednaru, obzvlaste ti z loze P2, byli v minulosti napojeni na ruzne vrazdy a jinou tezkou zlocinnost. A zrovna Svobodne zednarstvi ma k sekte Hnuti gralu velmi blizko. Jednak oboje sekty uctivaji SVETLO a take pouzivaji ty same symboly. Konkretne symbol oka a uroboros (had zakousnuty do vlastniho ocasu), to jsou symboly, ktere jsou take typicke pro Iluminaty. Kazdopadne vsechny tyto symboly jsou typicke pro okultni sekty a at uz maji sebemirumilovnejsi texty a verejne proklamovane zamery, tak uzivani techto symbolu je okultismus a je to v podstate takove znackovani, kterymi poznate vsechny "Iluminaty" po svete. Vsichni pouzivaji neustale ty same symboly dokola. Je to prinejmensim podezrele. Ikdyz uz samotny nazev "Hnuti gralu" naznacuje odkaz na Templarstvi a Svobodni zednari jsou pokracovatele Templaru. Prejmenovali se, protoze celili drsnemu utlaku ze strany krestanske cirkve.

Na zaver prikladam symboly pouzivane Hnutim gralu, ktere jsem vygoogloval na images.google.com , jde o obaly z jejich knizek. To uz me tehdy pripadalo dost podezrele, ale ted kdyz jsem objevil nize uvedene, me podezreni na opet ten samy pribeh narostlo mnohem vic, ze jde o mezinarodne propojenou sit, z jejiz aktivit jsme zatim zahledli jen stripky informaci.

Jmeno zakladatele Hnuti gralu, nemce Abd-ru-shina, je pomerne dost zajimave, protoze toto arabske jmeno znamena v prekladu Syn svetla. Pro normalniho cloveka nezajimave, ale proc cloveka zabyvajiciho se o okultismus zcela priznacne.

Skutecne ja mam naprosto minimalni duveru k jakekoliv sekte, tedy k jakekoliv tajne spolecnosti zalozene na tajemstvich a utajovani internich informaci. Rad bych naboril tuto duveru v tajne sekty. Neni spatne mit tajemstvi ale vytvaret komplikovane systemy utajovani to uz je podezrele.

Je jen nahodou, ze vice nez 4 lide z teto kauzy jsou cleny Hnuti gralu?

Uvazte jestli vsechna zminena napojeni jsou jen nahodou nebo jde o rozsahlou korupci a zlocinnost krytou nasimi urady, kdy po roce uz vubec neslysime o zadnych tajnych agentech, templarich ani kosmohumanistickych hnutich a jinych sektach a zamereni je vedeno ciste na pani Skrlovou, maximalne pana Skrlu. Jenze vest takovou sit, umet vytvaret falesne identity atd. se asi nemuze obejit bez nejake kooperace zevnitr statu. Pan Skrla tedy urcite neni jen nejaky osamoceny poblaznenec, ale nekdo napojeny na celou rozsahlou sit zlocinnosti, a pokud se nedockame odhaleni teto site, muzeme pocitat s tim, ze vse bude pokracovat dal.

Je mozne, ze o techto lidech okolo neslysime proto, ze jsou predmetem vysetrovani, a tedy by odhaleni stavu vysetrovani by samotne vysetrovani mohlo ohrozit. Ovsem jsem tedy zvedavy, jestli se opravdu nekdy dockame vysledku vysetrovani tech velkych ryb nebo jestli pobezi cas dal a na celou vec se postupne zapomene.

Nasledujici jsou vytazky z clanku a jinych zdroju (chronologicky razene jak jsem se postupne dostaval k dalsimu), ktere me postupne zavedly az k panu zednari Baldrymu, britskemu politikovi:

http://zpravy.idnes.cz/skrlova-sekta-mela-blizko-k-svetu-tajnych-agentu-f6n-/domaci.asp?c=A070531_093709_domaci_bar Škrlova sekta měla blízko k světu tajných agentů

MF DNES se totiž podařilo zjistit, že Škrlova sekta je nepřímo spojena s exdůstojníkem policie. Ten pracoval v tajném útvaru - dával agentům cizí identitu.

kazuje se, že v těsné blízkosti rodiny Škrlů lze najít stopy tajných služeb. Otec Barbory Josef Škrla se totiž zná s veteránem války v Zálivu Vlastislavem Růžičkou. Dokonce spolu mají v Brně firmu, v níž zastupují zájmy ázerbájdžánského prezidenta

MF DNES nyní zjistila, že Růžička je spjat s jistým Josefem Kolinským. (Růžička byl jednatelem v Kolinského firmě KORU.) Kolinský je však bývalý důstojník, který v polovině devadesátých let vedl u policie jeden z nejtajnějších útvarů – nelegálních agentů.

...

A kdybyste neměli těch "zvláštností" dost, je tu ještě jedna zajímavá spojitost: Kolinský je ve firmě se zlínským podnikatelem Alexandrem Cachem, který je vyznavačem "kosmohumanistického hnutí". To vychází z učení ukrajinského akademika Ignatěnka.

Jeho společnost umí, jak sama přiznává v propagačních materiálech, vyvolávat halucinace, zná klíč k věčnému mládí, nabízí programy ke změně orientace člověka a dokáže navázat spojení s mimozemskými civilizacemi...

http://zpravy.idnes.cz/skrla-pracoval-pro-prezidenta-azerbajdzanu-fey-/domaci.asp?c=A070529_085200_domaci_bar V této firmě se navíc objevuje řada dalších lidí, kteří byli v minulosti spojeni se sektou Poselství Grálu. Do firmy vstoupili už v devadesátých letech.

http://revue.idnes.cz/lidicky.asp?r=lidicky&c=A040819_154546_lidicky_lf&t=A040819_154546_lidicky_lf&r2=lidicky Hvězdné manýry české smetánky
Podobnou usedlost má ve Zlíně milionář s mnoha akademickými tituly Alexandr Cach. K jeho ranči patří venkovní i vnitřní bazén, horolezecká stěna, meditační místnost, podzemní místnost a velký zábavní park. V kleci pobíhají dva ussurijští tygři a u domu stojí vůz Gillet Vertigo za deset milionů korun.

http://www.kozmohumanizmus.sk/new/sk/society.pdf KOSMOHUMANISTICKÁ SPOLEČNOST A STÁT
PSYCHO-INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE JEDNOTNÉHO
SVĚTOVÉHO KOSMOHUMANISTICKÉHO SYSTÉMU PRO
PŘÍPRAVU ELITY SVĚTOVÉHO SPOLEČENSTVÍ
Určeno pro představitele vlád, poslance, diplomaty, vědce, společensky
a politicky aktivní osoby a pracovníky správního aparátu

http://www.svsok.eu/main.php?start=5 Představenstvo
Judr. PhDr.
Alexander Cach, PhD.

UPDATE 30.5.2009 - Pan Cach již v tomto představenstvu nadále nepůsobí.  


http://www.publications.parliament.uk/pa/cm199900/cmselect/cmstnprv/369/36905.htm 9. I note that there is a reference in the article to a directorship of Graddo, the controversial Czech company, being obtained by Mr Baldry. The owner of Graddo, Alexander Cach, was a guest at the first breakfast and after being photographed with you agreed to the directorship to try to alleviate some of Mr Baldry's financial difficulties.

Letter to Mr Tony Baldry MP from Mr Andrew J Milne
..
http://www.guardian.co.uk/Columnists/Column/0 ,5673,356482,00.html
Tony Baldry is one of the B&P directors sharing the company's prosperity. Baldry is a freemason, Conservative MP and former Tory Minister

Autor: Jiří Míka | neděle 20.4.2008 21:20 | karma článku: 22,34 | přečteno: 9700x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 654x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!