Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proc se zabyvat svetovym spiknutim

Duvod vezi v ocividnem. Jestlize celemu svetu (vcetne masmedii) vladne skupina bohatych a vlivnych aristokratickych rodin, pak jedinym resenim je verejne odhaleni tohoto spiknuti a identifikace konkretnich osob (napriklad britskou kralovnu Alzbetu II). Cela vec vyzaduje urcitou miru naivity, ale na druhou stranu je v sazce nase budoucnost.

Madonna ukazuje iluminatskou pyramidu na sve bunde

Zcela esencialni je pochopit celkovy obrazek, protoze zatimco cely svet upira zraky na George Bushe a USA je tu napriklad britska kralovna Alzbeta, o ktere se domnivame, ze nema zadnou moc, pritom ve skutecnosti ma moc zahajovat valky, rozpustit parlament a mnoho jinych pravomoci, ktere ona jak znamo nevyuziva. To nic nemeni na veci, ze ma ohromnou moc a nejen nad Velkou Britanii. Britska kralovska rodina se take tesi ruznym danovym vyhodam, Alzbeta ma take pristup ke zpravodajskym informacim tajnych sluzeb a ZAROVEN obchoduje, kupuje akcie a je jednou ne-li nejbohatsi osobou na teto planete. Uz jen z tohoto predpokladu, kdy dobre vime, ze penize = svoboda, pred soudy, moznost nekoho zabit et cetera...

Snaha o nejakou otevrenou diskuzi o umisteni radaru v CR nebo cehokoliv bude vzdy stat proti teto neuveritelne rozsahle korupci/konspiraci, ktera ma masmedia na sve strane. Prectete si nejakou sociologickou knihu/ucebnici a doctete se to same - jak skupina elitaru uz od dob tisku ovladla vetsinu novin a pak televizi, a tak vlastne definuji co je pravda - predkladaji sve nazory jako fakta.

Proto je potreba konfrontovat se s temi ruznymi konspiracnimi dokumenty, aby clovek se dostal na samotny koren tohoto problemu. V tomto smeru je cela rada casto profesionalne odvedenych filmu, kde jsou informace dany prehledne k dispozici k uvazeni. Informace pak muzeme dohledavat jinde a overovat, ale uz samotne propojeni techto informaci v nejaky 2 hodinovy film ma zvlastni efekt deprogramovani nasi mysli udrzovane ve stavu kultrurniho tranzu.

Je mnoho filmu, ktera opravdu dokazi otevrit oci o vecech a souvislostech, o kterych jsme nikdy drive diky nasim "pratelskym" masmediim neslyseli. Jako napriklad tento velmi kvalitni dokument The Corporation : http://video.google.com/videoplay?docid=-3969792790081230711

Prece samotna informace snad nemuze byt nijak skodliva nebo ano?

Neni nahoda, ze zadny z opravdu ostre alternativnich filmu nikdy zadna televize neodvysilala natoz ultraparanoidni dokumenty. Duvod je jasny, samotne odvysilani techto informaci pospojovanych v souvislostech zcela ohrozuje vladnouci elitu, protoze jsou to informace primo o nich. O tech, o kterych se skoro vubec nemluvi.

Letecka spolecnost Virginia zaradila film Loose Change o 11. zari mezi filmy, ktery chtela vysilat cestujicim v letadlech, ale na tlak jinych korporaci a vyhruzek byla nucena film stahnout, prestoze uz ho mela uvedeny v programu (hned jako tip na prvnim miste). Takto to funguje ve svete vlivu korporaci a souvisejiciho natlaku. Jakmile se nekdo vzbouri, at uz je to reditel nejake velke korporace, stane se predmetem natlaku a vyhruzek.

Ruznych podobnych filmu je tolik, ze jsem je ani vsechny nevidel. Je to dobre, protoze film pomaha zkratit cas potrebny k absorbaci mnoha faktu a souvislosti, ktere jinak vyzaduji dlouhe hodiny googlovani.

Vsechny tyto filmy predkladaji temata a fakta, o kterych se mimo alternativni media vubec nemluvi. Jakoby to bylo tabu. Esencialnim u techto dokumentu jsou prave ona zapadla fakta vytahovana na svetlo. Ty pak vedou k otazkam a tematum, o kterych chceme diskutovat. Vsechny tyto temata a otazky davaji dohromady hruzny obrazek toho co se deje, a toho co se potencialne muze dit v budoucnosti.

Proc se tim zabyvat? Protoze pokud je toto vsechno pravda, tak 11. zari je jen vrchol ledovce a nejpesimistictejsim scenare je udajny plan teto elity vyvolat 3. svetovou valku. Proto valka v Iraku a proto je v planu valka v Iranu, cilem neni neco vyresit, cilem je destabilizovat svet. Stejne tak je cilem zkrachovat USA, aby se ponorilo do nove hospodarske krize. Upiranim pozornosti na USA a Bushe se nic nevyresi zatimco je tu kralovna Alzbeta II a jini nikym nepodezirani, nikym nekritizovani. Alzbeta, ktera se do sve pozice nedostala zadnymi volbami. A my mame verit, ze to je jen ze zachovani tradice.

Ma nas prekvapovat, ze kral Edward osobne navstivil Hitleruv koncentracni tabor, poobedval s Goeringem a byly v jeho rodine i statby s prislusniky SS? Nedavno to i priznal ve sve knize. A to ze se vyjadroval kladne k Hitlerove valecnemu tazeni a pral mu, aby vyhral, coz je zkracene text depese, kterou mu odeslal? Nakonec kvuli tomu musel abdikovat, ale .. neco to o tom jaci jsou nekteri aristokrate nadlidi. Stejne jako soucasny princ Filip, co se vyjadril, ze si preje smrt 95% obyvatel (agentura DPA). To by nas melo dostatecne varovat pred tim, abychom tyto aristokraticke rodiny povazovali automaticky za dobro. :-( Nekdo muze namitnout, ze tehdy hodne lidi podporovalo Hitlera, ze na tom neni nic divneho. To me ma uklidnovat?

Jsem komunista, protoze nechci 3. svetovou valku resp. valku za kazdou cenu? Ze nechci, aby se to tu PREVENTIVNE promenilo v peklo? Jinymi slovy: JAKE SKUTECNE INFORMACE O HROZBE Z IRANU MAME? JAKA JSOU FAKTA O PLANECH IRANU ZAUTOCIT NA ZAPAD? ANEBO RUSKA? RUSKA JE HROZBA? JAK TO JE? Vzdyt je to uplne absurdni, jak nicim nepodlozenymi hrozbami obhajujeme perventivni (jaderny) utok na Iran aj. jako napriklad omezovani lidskych prav, nasich prav. Nesrovnatelne podlozenejsi jsou konspiracni teorie, coz je opravdu zvlastni paradox.

Hodne z pratel se me ptalo, jak ocekavam, ze muzu neco zmenit. Zijeme v predstave, ze jedinec nemuze nic zmenit. Jenze to si rika uplne kazdy. Kdyz si vsichni reknou dohromady, ze s tim chteji neco udelat, pak jsou nezastavitelni, protoze tito lide umoznuji chod toho systemu (a lide na uradech, politici, CEOcka koropraci, policie, vojaci.. ti vsichni jsou zpravidla obeti, nikoliv hlavnimi strujci). Ironii je, ze cele planete vladne mala minorita aristokratickych rodin, ktera je proti nam zcela bezbrana. My jsme krmeni ruznymi druhy zabavy (filmy, pocitacove hry, drogami), aby nasi INTELIGENTNI mysl nejak zamestnali, ale ve skutecnosti nam vladnou ty same klany, co tu vladli v dobach feudalismu (dohledejte si to, pokud mi neverite). Ti nezalozili univerzity, aby rozvijeli vzdelanost, ale protoze potrebovali vybudovat to, co je tu dnes. Situaci, kdy jsme byli vedome otroci promenili v situaci, kdy jsme otroky dobrovolne, aniz bychom si to uvedomovali.

Jak proti tomu bojovat?

Vsichni dobre vime, ze demonstrace k nicemu nevedou a v pripade demonstraci proti globalizaci narazi na masivni polovojensky odpor represivnich slozek. Namitky, ze nekteri demonstranti jsou agresivni, jsou sice pravdive, ovsem stejne jako v pripade nedavne demonstrace Tibetanu proti Cine, se ve vsech takovych pripadech nasazuji agenti provokateri, ktere pak takove jednani represivnich slozek opravnuji v ocich verejnosti. Presto i v situacich zcela nekonfliktnich pri existenci teto atmosfery, ze jde o agresivni lidi, dochazi k policejni brutalite i v situacich zcela pokojnych demonstraci.

V soucasne dobe muzete demonstrovat treba za Pravdu v otazce 11. zari 2001 a neriskujete tim zadny ozbrojeny stret s policii, ale to jen diky tomu, ze ty demonstrace zatim nejsou tak masivni a take by to ZATIM nevytvorilo ten vhodny obrazek.

Ale doslo jiz k pripadu, kdy na demonstraci o 11. zari 2001 se objevili evidentni agenti provokateri zachyceni kamerou, kdyz byli odhaleni jinymi demonstranty, kteri se dozadovali, aby se tito jejich "kolegove" identifikovali. Meli v rukou kameny.

Cili v pripade, ze se objevi tisice demonstrujicich proti celosvetovemu spiknuti NWO (New World Order), pak pak drive nebo pozdeji vznikne podobna situace jako pri demonstracich proti globalizaci, coz jsou demonstrace proti urcitym aspektum NWO.

Co s tim tedy? Jak docilit jakekoliv zmeny, kdyz demonstrace nefunguji?

Mluvte s lidmi o tom co vite, vymenujte nazory (ani ne tak nutne na internetu jako spis mezi lidmi co potkavate), protoze "slovo z ust" je beztak i marketingem povazovano za nejosvedcenejsi metodu propagace nejake informace. Nepotrebujeme masmedia ani demonstrace, staci o tom mluvit mezi sebou.

Tato elita vyslovene doufa, ze budeme agresivni, ze odhaleni techto stale vice prosakujicich lzi a konspiraci v dobe internetu povede k obcanske valce, ale to vubec neni potreba a na takovou situaci je proti nam pripravena armada Urban Warrioru, polovojenskych policistu. Jak jsem psal v minulem clanku o investicich do financovani blogeru Pentagonem a o tom, ze se Pentagon snazi vyhrat informacni valku, to je presne ono. Je to valka informaci. Informace jsou moc. Pospojovani informaci do nejake konspirativni teze jsou jedna vec, ale samotna znalost techto informaci s tim jde ruku v ruce.

Nejde mi o to sirit propagandu, ale o to tady vubec nejde. Je tolik informaci snadno overitelnych, ktere si do masmedii nenachazi cestu, nekdy ano, ale nemaji zadny masivni prostor. Neni to ten typ informaci, ktery ctete tyden za tydnem. A je jasne, ze vahu ma ta informace, ktera se objevuje nejcasteji.

Ja mam tedy pravo zaplnovat tento blog svymi nepohodlnymi nazory, domnenkami a hlavne informacemi, co nemaji v masmediich svuj odpovidajici prostor. Dle meho je tim porusen zakon o nutnosti objektivity medii a ja mam pravo vyuzivat jine prostredky ke zviditelneni neviditelnych informaci a souvisejicich otazek a pochyb.

Vzhledem k tomu, ze masmedia jsou vlastnena touto elitou (Rothchildi, Rockefellerove a jine klany), nemuzeme cekat, ze nam ruzne konspiracni dokumenty budou vysilat v televizi, ikdyz nektere si tam nekdy svou cestu nachazi. Na Ceske televizi byl napriklad odvysilan vyborny dokument "Weapons of mass deception" (Zbrane hromadneho podvodu). Ale tato vsechna mala vyboceni stoji proti masivni kazdodenni manipulaci.

Hon na carodejnice

Cunek neni ten, ktery by nas mel trapit, protoze korupce to je tak rozsirena zalezitost, ze je to skoro normalni, a takto je mozne obvinit spousta i pomerne dobrych lidi. Zkoumani veci jen po povrchu muze vest k ruznym honum na carodejnice a takove hony vetsinou vedou ti, kteri si tim jen chteji upevnit pozici ve stylu "zlodej krici chytte zlodeje".

Proto bych se zdrahal pred honem na nejake skupiny, at uz jsou to Zide, zednari, OSN, muslimove, USA, CFR, Izrael, a namisto toho opravdu hledat konkretni zodpovedne osoby a hledat je vsude po svete, zkoumat souvislosti. Konkretni osoby, u kterych muzeme dolozit, ze se podileli na zlocinech nebo je dostatek neprimych dukazu je z toho minimalne podezirat (rozhodne vice dukazu nez mame o Al Kaide). Jsou napriklad lide jako Karl Rove, kteri se prokazatelne podileli na zlocinech v letech minulych. Pozornost bych tedy soustredil na tyto ruzne konkretni lidi. Ikdyby to mela byt kralovna ( ktera ma zjevne pracomoce odmitat byt vysetrovana v souvislosti se smrti Diany.. nemusi vypovidat, to ma opravdu az prilis vyjimecne postaveni tato mozna spravneji receno NASE kralovna).

Kapitola 1 - PNAC a 11. zari

V USA maji opravdu zajimave aktivni pristup, jak projevovat obcanskou neposlusnost. Osobne chodi na prednasky a jina mista, kde se vyskytuji ruzne tyto osoby a ptaji se jich osobne na sve otazky, na otazky, ktere jim masmedia nepokladaji. Casto jsou to i lide, ktere se v masmediich skoro vubec nevyskytuji. Treba prave osoby, ktere jsou cleny PNAC. Ale jak jsem uz uvedl, nasim zajmem by mely byt konkertni osoby v PNAC. (Pro vasi informaci mezi signatare PNAC patri take Vaclav Havel).

Mohlo by nas take zajimat, ze sef vysetrovaci komise pro 11. zari byl Philip Zelikow, clen a spoluautor PNAC a blizky pritel Condoleeze Riceove? Urcite pokud bychom vubec byli ochotni podezirat nekoho jineho nez nejake teroristy ukryvajici se v jeskynich afghanistanu.

Diky aktivistickym snaham osobne se dotazovat techto ruznych lidi se napriklad muzeme podivat na reakci Williama Kristola, samotneho zakladatele PNAC (Project for new american century) a pravdepodobne spoluvinika 11. zari na na jeho reakci a odpovedi, co si mysli o obvineni, ze to ma na svedomi on a jeho kumpanove, ale i o konkretnejsich zalezitostech kolem PNAC:

(Jedna z polozenych otazek se tyka toho, ze PNAC ve sve zprave z roku 2000, ktera je zcela kazdemu dostupna na jejich vlastni webstrance, se pise , ze koncepty a nekonzervativni plany pro imperialni dominaci USA nebude mozne realizovat bez kataklyzmujici udalosti jako cituji "novy Pearl Harbor". Dle jejich vlastnich slov je imperialni dominace USA, vcetne zajisteni vsech zdroju vcetne ropy, nutna pro zajisteni bezpecnosti sveta)

V oblasti masmedii figuruje take velmi zajimava osoba Stevena Colberta, coz je velmi popularni komik majici svuj porad v televizi s nazvem Coblert report. Je tak popularni, ze k nemu "na koberecek" prisel i "Iluminat" William Kristol a pan Colbert mu polozil ruzne otazky, na ktere se ho nikdo nepta (krome lidi ve vyse zminenem videu). Vubec samotna zalozitost Project for new american century je jakoby tabu. Pritom tento thinktank prakticky stoji za valkou v Iraku a planem valky v Iranu. Jeden z clenu PNAC je take Scooter Libby (take Rumsfeld,Wolfowitz), ktery byl ,jak probehlo i u nas v CR v mediich, souzen za korupci, spiknuti a mareni vysetrovani a byl take nasledne skutecne odsouzen. Nicmene pak uz v ponekud tichosti dostal pardon od George Bushe, takze ve vezeni nesedi. Vlk se nazral, koza taky.

Zde tedy rozhor Stevena Colberta a W. Kristola:

Aha, This video was deleted. Asi se to uz na internet neveslo.

Aspon se mi podarilo dohledat nejake jine misto, kde to jeste je, kdyz chudaci na Youtube na to nemaji misto.

http://concen.smartvideochannel.com/media/PlayVideo.aspx?cid=11720E06B40445BC8A1924B19

Hmm koukam ze tomu videu se postupne rozchazi zvuk s obrazem. Nechapu, proc v tomto svete neni pro podobna videa misto na youtube? Proc to odtamtud zmizelo? Nepochopim. Obcas i nektera jina videa odtamtud mizeji. Dokonce i nektere clanky v novinach! :) A vsimli jste si, ze na serveru www.archive.org je sice zalohovany CELY world wide web, ale kazdy server si muze nastavit, jestli to povoli. Nektera masmedia maji nastaveno, ze toto nepovoluji. Proc? Ovsem nektere smazane clanky, u serveru medii, ktere to zakazano nemaji, se tak daji najit na tomto archivu, pokud je original clanku smazan. (Mimochodem reakce techto medii, pokud se jich nekdo zeptal, proc to zmizelo, rikaji ze to je nejaka jejich politika, setreni mistem nebo co, je ale zvlastni ze jine clanky z toho sameho dne tam zustavaji. Jestli tu neco nechapu na teto logice, tak at mi to nekdo vysvetli)

[Ad Colbert je jeste esencialni (a pomerne dost vtipne) jeho projev na kazdorocni slavnosti Bileho domu v roce 2006:

http://video.google.com/videoplay?docid=-869183917758574879

Komu toto video uniklo, urcite to shlednete. To je ta zvlastnost sveta, ve kterem zijeme. Mame tu zvlastni druh svobody, takze komerce umoznuje protlacit takove nazory do takovych mist, ktere jsou pritom tak strasne ostre, kde Colbert pred miliony divaku si dela dobrej den z Bushe sediciho par metru od nej . Tuto udalost svetova media zcenzurovala. Rekli nam o dvojnikovi Bushe a jejich sehranem komickem vystoupeni, ale toto nasledne vystoupeni Colberta, o kterem Bush nevedel, o nem se v mediich nezminili nebo velmi minimalne.]

Kratke video o PNAC:

I Monty Python Terry Jones chtel hovorit o PNAC a v jejich dokumentu napsanych vetach o "potrebe Noveho Pearl Harboru":

http://edition.cnn.com/2005/SHOWBIZ/books/04/12/terry.jones/


"It's just that history can be absurd as well as tragic (or comic), and particularly absurd when it begins to repeat itself in unlikely ways, he says."

"The problem with the media is [news organizations] are primarily owned by corporations, and corporations are pro-establishment," he says. "Newspapers and television start using the vocabulary of politicians, and that's the way bias creeps in."

He also criticizes the media for their lack of curiosity about the neoconservatives.

The thinking of the neoconservatives, including raising defense spending and stepping up a Mideast presence, was all right there on the Web site of Project for the New American Century in a 2000 report called "Rebuilding America's Defenses," Jones says.

(The PNAC is "a nonprofit, educational organization whose goal is to promote American global leadership," according to its Web site.)

Elsewhere, the authors write, "the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event -- like a new Pearl Harbor." (The complete report; PDF)

 

Terry Jones byl take autorem rady clanky v Guardianu:

Could Tony Blair look at the internet now, please?

http://www.guardian.co.uk/politics/2003/mar/02/iraq.usa

Why is the British Prime Minister the only person who seems to be unaware of the US hawks' agenda.

But I'm a bit worried that Tony may be deluding himself that his friends in the White House share his altruistic ideals. I'm sure Tony has been reading all the recent stuff about PNAC - "The Project For The New American Century" - but has he looked at their website? (www.newamericancentury.org)

Autor: Jiří Míka | pondělí 7.4.2008 15:23 | karma článku: 20,04 | přečteno: 3081x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

Státní úřad pro kontrolu léčiv nedoporučil očkovat děti 12 až 16 let booster vakcínou. Ministr Válek se rozhodl ministerstvem zdravotnictví vakcínu schválit a jít tak proti rozhodnutí státního úřadu na kontrolu léčiv.

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

Odborníci, politici i novináří začali používat nové významy českých slov. Nejznáměji "nemocný" = "zdravý" (čti "má pozitivní test"). Nově byl změněno význam slova "neočkovaný". Tím je člověk neočkovaný a lidé s 2. dávkami.

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

Hrozné jak se změnila mluva lidí. Válek válí: "Chronici půjdou do kytek. Ovšem, ano, nebudou tolik umírat lidi na covid,” ... "Půjdou do kytek".. jak to může takhle vyslovit?

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17 | Přečteno: 1340x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Proč byla přenesena povinnost prokazovat se na provozovatele?

Záměr je jasný. Donutit provozovatele přisvoji si pravomoce správního úřadu. Nelze kontrolovat vše, tak vytvoří situaci, kdy přitlačí provozovatele ke zdi, aby za ně dělali práci.

2.11.2021 v 22:37 | Karma: 24,08 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Novozélandská policie odhalila pašeráka KFC

Nový Zéland je v lockdownu a někteří se rozhodli pořídit si fastfood potraviny. Policie odhalila v podezřelém voze 3 kyblíky kuřat, 10 salátů coleslaw a nespecifikované množství hranolků. Hrozí jim 6 měsíců vězení a pokuta 4000$.

27.9.2021 v 19:45 | Karma: 19,28 | Přečteno: 596x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Australská policie začala cíleně útočit na novináře

Česká masmédia systematicky cenzurují dění v Austrálii. Možná si při intenzivní nelegální reklamní kampani na produkty firem Moderna a Pfizer nevšimli, že se opatření a jejich vynucování dostalo na zcela novou úroveň?

19.9.2021 v 18:48 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1311x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Matka vyjádřila potěšení nad tím, že se vakcinované dítě cítilo nadřazené

Přečetl jsem si příspěvek, kde žena napsala, jak ji potěšilo, když byla se svým dítětem u doktora, a zaslechla v čekárně jiné dítě říkat mamince, že chce vakcínu, protože nechce být lůzr jako nevakcinovaní spolužáci.

5.9.2021 v 11:29 | Karma: 26,64 | Přečteno: 868x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

Experti furt něco říkají. Ale od začátku to přece byl ohromně nebezpečný virus, ne? Nezavíraly se kvůli němu celá města? Co se "mutacemi" změnilo? Proč furt měnit pravidla.

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62 | Přečteno: 266x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vláda aplikovala do lidí včetně dětí radioaktivní látku

Když uvažujeme, že když vláda tvrdí, co je bezpečné, jak to může znamenat, že unesou vaši dceru, vloží ji do žíly LSD, na její tělo připevní zdroje elektrického proudu, a doslova přeprogramují její osobnost pomocí elektrošoků.

18.8.2021 v 12:15 | Karma: 18,42 | Přečteno: 853x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Idoti idotům... věci věcem a lidi lidem

Popravdě nevidím důvod vymýšlet ani název článku. Jebe vám? Fakt věříte tomu, co "říkaj", protože to "není konspirační teorie". Tím jste se právě nachytali.

18.8.2021 v 4:08 | Karma: 18,45 | Přečteno: 455x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Doktoři apelovali na lidi, aby se scházeli na protestech pokud možno ve velkých počtech

V době covidové to zní trochu zvláštně, ale tisíce doktorů apelovalo na lidi, aby šli do ulic a protestovali. Kam se ale poděl sociální distancing? Všechna ta hrozba šíření viru? Omezení počtu lidí, kteří můžou někam jít?

11.8.2021 v 22:02 | Karma: 17,07 | Přečteno: 538x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hlavní sestra IKEMu šíří konspirační teorie o nebezpečí vakcín

Hlavní sestru IKEMu okamžitě propustit a hanit na sociálních sítích a v médiiích, protože zpochybnila covidového Boha. V rozhovoru řekla " U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět, a tam se očkování nedoporučuje." .

3.8.2021 v 20:35 | Karma: 17,97 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

Malé pozastavení nad voodoo současné koronavědy. Spekulace co se příliš často neliší od chytře znějících žvástů. V konečném důsledku ale prostě neměli pravdu.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52 | Přečteno: 1411x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08 | Přečteno: 205x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vzdávám to. Logiku už nebudu očekávat. Ať žije Covid! Ať žije vůdce!

Svého času jsem hloupě zkoušel polemizovat s lidmi na bázi argumentů a faktů. To se ukázalo jako nesmysl, protože většina z vás asi ví, co se děje okolo. Argumenty jsou fajn možná u soudu, ale teď už jsou asi k ničemu.

21.7.2021 v 4:26 | Karma: 27,68 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost