Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak se muci krokodyli

Konflikty na zemi mohou byt dulezitejsiho razu nez si kdy dovolime predstavit. Dejme tomu, ze Zeme je Velky Experiment, kde se inkarnuji duse z ruznych koutu vesmiru. Je plna rozdilnych kultur a dochazi neustale k nejakym konliktum a rozdilnym preferencim a to muze byt zamerem. Mozna, ze cely Vesmir, vsechny mimozemske kultury s ocekavanim sleduji, co se deje na Zemi a jak to dopadne. Mozna proto nedoslo k zadnemu verejnemu pristani litajicich taliru, protoze nechteji kontaminovat experiment. Je jasne, ze v takovem pripade by jsme je zacali uctivat jako sve Bohy a veskere nase vlastni poznani by tim bylo ztraceno.

Totiz je mozne, ze ve vesmiru neni typicke, ze by na nejake planete bylo zlo i dobro zaroven (krasa, tolerance spolu s nasilim, vrazdami). Cela zalezitost muze byt jakysi druh experimentu.Vetsina planet muze byt bud plne totalitnich anebo plne utopisticky svobodnych. Na planete, kde je jenom zlo jsou obyvatele vsichni stejneho typu, utvareji spojenectvi ve snaze ovladnout toho co nejvic, ale kdykoliv jsou ochotni druheho podrazit, ale protoze jsou vsichni stejni, nikdo u toho nemusi zvlast trpet. Planeta, kde je zlo a dobro promichane, muze byt tou nejnarocnejsi, protoze zit v pekle, kdy neznate nic jineho nez zlo, si sve utrpeni mozna ani neuvedomujete, ale v zivote, kde to mate promichane, potkavate ruzne druhy lidi, mate ruzne druhy zazitku, obcas nekdo z lasky nekoho zabije, je to opravdu zvlastni konflikt dvou pristupu.

Nerikam, ze je to pravda, davam to jen jako takove uvahy k zamsleni, co jsem nekde cetl a neco podobneho mi rikala jako jeji nazor moje kamaradka vlastne byvala pritelkyne, to me tehda dost zaujalo, protoze to byl uplne novy typ pohledu na vec, ale ukazuje to, jak vlastne nevime poradne nic o tom kde se to nachazime a jake jsou to duvody,ze tu jsme. O nasi minulosti nejakou konkretnejsi predstavu mam tak o poslednich 2, 3 tisic let. A predtim byli draci. Byly uz nejake pokrocile kultury jeste pred nami? Byla tu Atlantida a byla jeste technicky pokrocitelsi nez jsme dnes my?

Sbirame tu pro mimozemske byrokraty data pro jejich Velky experiment? Mozna nejaka mirova cesta, co muze pomoct celemu vesmiru a cokoliv se deje tady na Zemi ma dopady na cely Vesmir? Fakt je,ze nic nevime. Ani nevime jestli mimozemstani existujou vubec v celem vesmiru. A v jake dimenzi a jestli se jim muzeme dovolat gravitonofonem, ktery by vyuzival gravitony ke komunikaci s jinymi dimenzemi, kdyby prave nasi pratele se socialisticko-anarcho-komunistickeho vesmiru, kteri by byli o dimenzi kmitali vyse, takze by byli pro nas nedostupni, ale mohli bysme jim poprat k Vanocum a k narozeninam, pokud bysme pouzili gravitony? A existuji gravitony nebo je to jen zatim nepotvrzena vedacka teorie? Na nekterych planetach treba vubec nepouzivaji jeste gravitonofony, no ti jsou sto eonu za opicema. Muze neco takoveho existovat?

q:Moje otázka vlastně ...moje otázka směřuje na pana Clifforda Stona. Vy jste řekl, že jste viděl mimozemšťany u havarovaných lodí. Mohl byste popsat jak vypadali?

Mohu, ale asi by to zabralo množství času.Říkám to proto, že od roku 1949 jsme katalogizovali 57 různých druhů. Jsou tací, které vypadají dost jako vy nebo já a mohli by se mezi náma procházet a ani byste si nevšimli rozdílu kromě některých věcí, jako například, že jsou schopni chodit i v temné místnosti, schopní ve tmě identifikovat barvy objektů, měli by vyšší pachový a sluchový smysl. Situace je taková, že máte různé typy z těch, kterým se běžně říká Šedivý (Greys)...my jsme je v armádě nenazívali Šedivými, mají 6 různých typů... někteří jsou mnohem vyšší než my.. unikátní věc, kterou bych chtěl poznamenat.. unikátní věc je, že entity, které jsme katalogizovali byli humanoidní. To vytváří případ pro vědeckou komunitu proč tomu tak je. Protože pro život vyvíjející se na jiných planetách může být působení jiných vlivů prostředí vést ke vzniku různých typů bytostí takříkajíc. ne nutně vypadajících jako humanoid, dvounozí jako jsme my. Ale zjevně tu máme docela velké množství druhů, které jsou svým vzhledem humanoidní. A to vytváří otázku, na kterou musí ještě odpovědět věda.

UPI : Mohl byste prosím promluvit o ..prostředku, který.. byla tam ta kresba... proč by tento prostředek nebyl nikde předváděn na air show, co je energetickým zdrojem, který jak tvrdíte by měl být velmi užitečný? A jak víte, že tento prostředek není něco, co bylo vyvinuto.. no víte... vládní agenturou?

Greer: Tohle bylo svědectví o Alien Reproduction Vehicle (ARV) a pro přesnost to znamená, že je to založeno pokročilé antigravitaci a pohonu zalozenem na energii nulového bodu, jsou vyrobeny ve společnostech mezi které patří Lockheed martin, SIS a další. Mají schopnost nadsvětelného letu, rychlejší než rychlost světla...

tiskova konference ve Washington Press Clubu, rok 2001

All matter originates and exists only by virtue of a force… We must assume behind this force the existence of a conscious and intelligent Mind. This Mind is the matrix of all matter.
- Max Planck, Nobel Prize-winning Father of Quantum Theory

UPDATE

Don't Tell Them You Know This World Is Just A Simulation

http://www.msnbc.msn.com/id/20297008/

narazil jsem dnes na tento rozhovor Keitha Obermanna, reportera jeho vlastniho televizniho poradu Countdown na MSNBC, ktery v rozhovoru s jeho hostem,jistym vedcem (myslim, ze filozofem) uvazuje moznost, ze nase realita je s 20% pravdepodobnosti "pouha" pocitacova simulace, protoze my sami za cca 100 let budeme pomoci pocitacu pravdepodobne schopni simulovat cele svety i bytosti s vlastnim vedomim. Tedy se da uvazovat, ze neco takoveho uz existuje a my sami jsme uvnitr takoveho simulace.

Autor: Jiří Míka | pondělí 17.3.2008 1:06 | karma článku: 12,85 | přečteno: 1807x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

„Islamisté si v Německu dělají, co chtějí.“ V Hamburku žádali zřízení chalífátu

29. dubna 2024  9:54

Víkendová demonstrace radikálních muslimů v severoněmeckém Hamburku, při které účastníci požadovali...

Královéhradecký kraj opět očekává těsný souboj ODS s hnutím ANO

29. dubna 2024  9:50

Billboardy a plakáty už několik dnů patří kandidátům červnových voleb do Evropského parlamentu. A...

Žena, kterou ve žďárském útulku surově pokousal pes, v nemocnici zemřela

29. dubna 2024  9:48

Svým velmi vážným zraněním podlehla dvaašedesátiletá žena, kterou v půlce dubna napadl v psím...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!