Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ahmadenižád : "Lidstvo by mělo směřovat k jednotné světové vládě"

Tím se postavil po bok britského premiéra Gordona Browna, Tonyho Blaira, Sarkozyho, George Bushe st. i ml., papeže, Putina a mnoha dalších činitelů volajících po tzv. Novém světovém pořádku. Nevím jestli se z toho dá hned něco vyvozovat, ale tak nějak mě to více utvrzuje, že Ahmadenižád patří do stejného týmu, ikdyž se tu hraje mediální divadlo. Stejně tak rivalita mezi USA a Ruskem. To ale neznamená, že tyto strany nebudou ochotny jít vzájemně do války. Nicméně prezident nikdy nebude ten, koho se válka bude týkat.

A Glock 17 Desert Storm special adition hand gun with "New World Order Commemorative"

Ahmadenižád také ve svém projevu řekl, že hranice mezi Islámem, Judaismem a křesťanstvím postupně mizí a že jsou to vše stejné popisy stejné božské pravdy (Divine truth).

Zde je článek s textem jeho projevu z Iránské tiskové kanceláře ze dne 22. ledna 2008.

O Novém světovém pořádku (v angl. New World Order, často zkráceně NWO) se příliš nemluví, přesto v pravidelných intervalech se tento termín objevuje v masmédiích. Chybí ovšem diskuze, co si o takové světovládě myslet a jestli o ní skutečně stojíme. I globální oteplování je uváděno jako důvod pro nastolení New world order.

Mně osobně byla globalizace a postupné mizení hranic sympatická, ale při bližším průzkumu globalizace a toho jak probíhá, jsem dost otočil a v EU a ani v málo známé snaze sjednotit Kanadu, USA a Mexiku v jednu supervelmoc Severoamerickou unii s jednotnou měnou Amero, vidím korporátní snahy ovládnout svět. A nakonec globalizace obalená do mnoha hezkých myšlenek ve skutečnosti pouze privatizuje národní přírodní bohatství jiných zemí výměnou za možnost se zadlužit. V reálu situace vypaadla tak, že si v chudších zemích lidé nemohli dovolit mít jídlo i vodu zároveň. Byla příliš drahá a jejich vlastní pokusy zachycovat dešťovou vodu končili tím, že jim tato zařízení byla ničena, protože nadnárodní firma Bechtel vlastní prostě veškerou vodu dané země. Dalo by se pokračovat s popisem toho, co se dělo když jako první byla globalizována Indonézie. Západ spolu s CIA pomohl k nástupu k moci generálovi Sudhartovi, který před několika dny zemřel. Vůbec se nedivím, že články o jeho smrti objektivně neuvádějí informaci, že to byla v prvé řadě práce západu, která ho do té pozice umístila (kolikrát jsme tento příběh už viděli?). Tento diktátor má na svědomí genocidu milionu lidí - v rámci potlačování komunismu. Nešlo jen o vraždy ale i o mučení a koncentrační tábory. Vše plně podporováno západem. CIA dokonce Sudhartovi dodala seznam lidí, které doporučují, aby popravil. Ovšem šel na ruku globalizaci. Dovolil zprivatizovat přírodní bohatství "své" země nadnárodními korporacemi. Globalizace je krásná myšlenka, dokud vás ovšem zajímají pouze ta hezká slova okolo. A tak je to se vším i s válkou proti terorismu. Odvrácená strana praxe ale ideje a slova jsou hezká.

Možná někdo namítne, že daná země přece dobrovolně se nechala zprivatizovat, ale nebyla to přece celá země, ale jen ten člověk, kdo stál v jejím čele. My také nechceme americký radar, ale ti co jsou v čele jsou pro všemi deseti i za cenu, že se celá věc co nejvíce uspěchá. Neplyne náhodou našim dobromyslným politikům z toho všeho nějaký osobní interest podobně jako Sudhartovi?

O míře transparentnosti a objektivity Alexandra Vondry, Karla Schwarzenberg myslím vypovídá, že jsou členy tajné společnosti s názvem Bilderberg group, o které média obecně po celém světě informují jen raritně. Jde o jednání za zavřenými dveřmi, kde se baví celosvětová elita s celosvětovou elitou a konspirační teoretici tvrdí, že plánují nastolení světové vlády. Tajná není ani tak existence této skupinu jako spíš co je předmětem jejich jednání. Mezi členy Bilderberg group patří i novináři. Všichni vázání slibem mlčenlivosti, o čem se tam baví. Nicméně ani pro novináře, kteří nejsou členy, se Bilderberg group nestane předmětem jejich článku nebo reportáže. Až na ony raritní vyjímky. Například na CNN z minulého roku k vidění zde .

Mezi členy patří také např. Kissinger, Rockefeller (zakladatel), holandská královna, Robert Zoellick, současný šéf Světové banky, i předchozí Wolfowitz, nebo předseda Coca cola, Nokia. Vše co si představíte pod pojmem elita. Přitom podobných tajných společenství elit a v některých případech doslova sekt používající okultní symbolismus je mnohem více. Trilaterální komise, Rada pro zahraniční vztahy, Bohemian grove, Skull and bones. Všechny podléhají utajení a všechny jsou mimo záběr zájmu masmédií, které vzhledme k tomu, že jejich činnost je tajná, tak se jich na to ani neptají, a to přestože jde o veřejné činitele. Dokonce ani bulvár toto nezajímá, a přitom každý rok se členové Bohemian grove (jehož členy byla většina amerických prezidentů včetně obou Bushů) sejdou v sekvojových lesích a fiktivně tak upálí člověka pod obrovskou sochou sovy jako součást rituálního obětování. Můžete si udělat i obrázek o tom jak onen rituál vypadá, protože byl před lety zachycen skrytou kamerou. Kolem toho mají spoustu okultních řečí a já osobně kdybych dělal pro bulvár, který zajímá každý nechutně osobní informace o veřejně známých lidech natož státních činitelých, bych asi viděl nádherný námět pro naprosto ujetou záležitost navíc vzhledem k tajným přísahám věrnosti dané sektě otázky konfliktu zájmů být zároveň veřejným činitelem... no prostě velmi zvláštní. a tajné pochopitelně.

Proto bych se Švejnara a Klause možná v prvé řadě zeptal, jestli jsou členy nějaké tajné sekty, kterou jsou evidetně i dnes v 21. století tak strašně IN.

Pokud jde o konspirační teorie, má být Nový světový pořádek vyhlášen OSN na konci 3. světové války jako nová éra lidstva bez válek, násilí, plná humanity a také nového New Age náboženství, které má být poučením z bezhodnotového ateismu. To zní sice velmi hezky a zcela se to shoduje s tím, co hlásali Ilumináti v 18. století. I jejich cílem bylo vytvoření nové éry lidstva - plné míru a bratrství. Přetrvali snad Ilumináti nebo skupiny z nich vzešlé dodnes? Jestli ne, tak jejich myšlenky přetrvávají a stejně tak tajné sekty a spolky. Je hezké, že jim masmédia dopřávají možnost pracovat v utajení, když si to tyto sekty a spolky přejí.

Nový světový pořádek by ale údajně měl být pravým opakem toho, co je předkládáno. Totalitní společnost nemající obdoby ve známé historii. Počátky bychom mohli vidět v zákonech Patriot Act a rapidním rozšíření šmírovacích technologií stejně jako omení lidských svobod pro ty, kteří budou označeni (nikoliv soudem ) za teroristy. Nelíbí se vám váš soused? Označte ho za teroristu a najednou zmizí z vašeho života, i z života jeho rodiny. Jednoho dne se nevrátí z práce domů a nikdo nebude vědět, kde je. Nikdo se ani nebude ptát, protože to se nedělá. Navíc teroristou může být každý, i ten do koho byste to neřekli. To je obrázek budoucnosti, která se tu maluje a ti co četli Orwellovo 1984 dnes mohou vidět děsivé paralely. I co se týče newspeaku - preventivní války, preventivní použití jaderných zbraní, aby se předešlo použití jaderných zbraní, Operace trvalá svoboda, atd.

To samé se týká zednářů, kteří jsou autory onoho nápisu na jednodolarové bankovce - Novus Ordo Seclorum, což je z latiny v překladu přibližně Nový řád věků. Zednáři také pracují v utajení a jejich posedlost okultním symbolismem máme zřejmě vnímat pouze jako jakousi zvláštnost jejich spolku a posedlost dědictvím Babylonu a starého Egypta. Ilumináti vzešli ze zednářů, a proto je jejich symbolika velmi podobná, skoro totožná. Zednáři se od Iluminátů distancovali podobně jako se Hnutí grálu distancovalo od Škrly. Prý šlo o černou ovci v jejich řádu. Zakladatel Iluminátů, bavořan Adam Weishaupt, byl zednářem 33. stupně - údajně nejvyššího stupně zasvěcení. Stupeň kdy je údajně adeptovi sděleno, že skutečně správný Bůh je Lucifer - v překladu nositel světla, Světlonoš. Jestli je to pravda nebo ne, se dozvíte pouze, pokud se stanete zednářem 33. stupně.

V knize Morals and Dogma, zednář Albert Pike napsal: "Každá zednářská lóže je náboženský chrám a jeho učením jsou náboženské příkazy Zednářství, stejně jako všechna náboženství, všechna mystéria, Hermetismus a alchymie, ukrývá svá tajemství před všemi s výjimkou Adeptů a mudrců, nebo vyvolených, a používá falešná vysvětlení a nesprávné interpretace svých symbolů, aby nežádoucí osoby uvedlo v omyl zakrylo Pravdu, kterou nazývá Světlem Pravda musí zůstat utajena a masy musí mít takové učení, které je úměrné jejich nedokonalému rozumu." Napsal, že "každá lidská představa Boha musí být úměrná jeho vzdělání a duševním silám a morální úrovni. Bůh je, jak si ho člověk vymyslel, odrazem samotného člověka."

Následující tvrzení redukuje zednářskou filozofii do jednoduchého předpokladu. Pike píše: "Kabalisté říkají, že pravé jméno Satana je obrácený Jahve; protože Satan není černý bůh. Lucifer je Nositel Světla! Je nesmysl dávat takové jméno Duchu Temnoty! Lucifer je Syn Jitra! Je to ten, kdo přináší Světlo O tom nepochybujte!"

O Václavu Havlovi se říká, že je zednářem 30. stupně. On sám to nikdy nepřiznal. Ovšem je náhoda, že náš politicky disident shodou okolností patří do velmi bohaté rodiny, která vlastní mimojiné Lucernu? Mě osobně byl po revoluci velkou ikonou a symbolem svobody a všeho co hlásal. Ovšem jeho názor na "humanitární bombardování" až nakonec jeho urážení odpůrců radaru, mi ho postupně zařadilo někam naprosto jinam než jako nezaujatého myslitele humanistu. Nejdřív jsem si myslel, že byl do podporování těchto válek nějakými tlaky donucen, ale teď myslím, že se plně stotožnuje s touto celosvětovou elitou. S celosvětovým spiknutím.

Říká se, že žádné spiknutí by se nepodařilo utajit, a přitom zcela akceptujeme tajnosti těchto tajných spolků, jejíž členové jsou ve všech důležitých místech, které si dokážeme představit. Jestli se chceme zbavit paranoii z konspiračních teorií, potřebujeme od naší elity transparentnost. Nikoliv sliby věrnosti sektě.

Namísto toho Evropská unie navrhla zákon, který by vyžadoval, aby každý vlastník blogu nebo jiné webstránky nebo audiovizuálního obsahu, musel získat licenci podobnou jako musí získat televizní stanice. Čili tato možnost, že o tom tady můžu mluvit a že si to někdo přečte, tu nemusí být navěky. Je to unikátní možnost Internetu, který nám dává nebývalé možnosti šíření informací. Každý si může prohlédnout videozáznam co který politik kdy řekl, videozáznam zapadlé reportáže atd. Zrušení YouTube nebo jeho okleštění, kde každý příspěvek bude muset být schvalován nějakou autoritou, to už budeme znova tam, kde jsme s televizí. Nic buřičského se tam nedovíte. Možná nechají zveřejnit něco kritického pro vytvoření dojmu objektivity, ale řeči, že je tu potenciálně nějaké spiknutí okultní sekty, to teda prrr. O tom vám Marek Zuna neřekne, ikdyby chtěl. Neřekne vám ani jako zajímavost, že George Bush se účastní nějakých rituálů. To prostě není vhodné a už si předem myslim, že to ani řadě čtenárů tohoto článku nebude připadat vhodné, že si vůbec dovoluji něco takového napsat a ještě naznačovat, že za těmi všemi tajnostmi může být nějaké spiknutí nebo snad i něco pohansky-náboženského, což je docela zvláštní vzhledem k oficiální víře, kterou má být křesťanství.

Pokud by byl cenzurován internet tak bych již nemohl prokázat ani to, že tyto sekty existují. Ani by nikdo neměl možnost vidět onen rituál nazývající se Cremation of care. Neuvádím sice z lenosti žádné odkazy, ale vše uvedené snadno ověříte na googlu, kde se dočtete i podrobnosti, kterými to tu nechci zatěžovat.

Já pouze záměrně uvádím základní fakta, o kterých se (skoro) vůbec nemluví. K tomu nějaké mé úvahy. A ano šířim propagandu, svou propagandu.. proti propagandě co slyšíme v médiích. Nejsem objektivní ani masmédia nejsou objektivní. Jsem zaujatý, prtoože moje podezření je veliké. Nejsem si jistý, co to všechno znamená, ale myslím, že tu něco smrdí. A zaatjování a podivné pohanské "voodoo" rituály mi v tom dávají za pravdu. Jestli má naše elita nějakou jinou náboženskou víru než oficiálně tvrdí, chci to vědět a přál bych si, aby to zajímalo i masmédia. Mohlo by to totiž znamenat, že zde vládnou pokračovatelé prastaré sekty z dob Babylonu věřících na magii (tam se upálením obětovalo pod sochou Molocha) a zároveň nás skrze Hollywood utvrzující, že magie patří pouze do filmů. Když už mluvím o Hollywoodu je náhoda, že "hollywood" je název keře, ze kterého druidové vyráběly kouzelné hůlky?

Pravda je, že některé úvahy, co tu píšu jsou takříkajíc za horizontem události (to je vzdálenost od středu černé díry, kterou při překročení už se není možné vrátit zpět a vycucne vás to pryč z tohoto vesmíru do jiného). Tvrzení, že náš svět může být tak radikálně odlišný od oficiálně předkládaného, nemůže být ale vzhledem k výše zmíněným faktům jentak svrženo ze stolu. Svého času vědci tvrdili, že meteority jsou nesmysl, protože ve vesmíru žádné kameny nejsou a Gallileo o dogmatech taky věděl své. Na druhou stranu chápu, že málokdo má zájem takhle štourat do status quo, hlavně na to ani nemáme čas. Já od nového roku opět po několika letech podnikání opět pracuji pro korporaci. Večer přijdu domů a mám tak akorát pár hodin čas na to se najíst a tři čtyři hodiny na to věnovat se nějaké zábavě, abych z toho života taky měl něco pěkného. Člověk může těšit na víkend. Sám jsem se zdráhal do psaní článku sem na blog namísto, abych něčeho zábavnějšího. Navíc co může jedinec změnit.. to mi říkalo hodně kamarádů, když jsem se jim svěřoval se svými paranoidními představami. Jenže pokud je tato teorie pravdivá, tak paradoxně jedinec je právě ten element, který celou věc umožňuje. Od placení daní po mlčenlivost. Těch kteří za tím vším skutečně stojí nemusí být více než tucet. Bylo by ironické, kdyby několika miliardám lidí vládlo několik vyvolených, co dokázali zmanipulovat nejen veřejnost ale i své propagandisty. Masmédia jsou sice řízena, ale přesto odpovídají zákonům komerce. Čím více lidí bude paranoidních tím více budou masmédia nucena přitvrzovat, protože konkurují internetu. Nechtějí riskovat, že ztratí své diváky. Tedy čím více veřejnost bude zajímat toto zapovězené, tím více se to bude stávat předmětem zpravodajství. A nakonec i policisté a vojáci, všichni mohou odmítnout poslušnost. Opravdu si myslím, že pokud je tu nějaké zlé spiknutí, tak se na něm podílí mnoho lidí buď zmanipulovaných nebo ve strachu se vzepřít. Některým může být vyhrožováno zabitím člena jejich rodiny. Ale první čím se začíná je samozřejmě pokus o úplatek. Jako v případě reportérů FOX News, kteří přes odpor vedení chtěli odvysílat svou reportáž o rakovinotvornosti dětského mléka z produkce Monstanto. Byl jim nabítnut úplatek, pak jim bylo vyhrožováno vyhazovem, nakonec se nechali vyhodit a s televizí FOX News se soudili, ale soud prohráli.

Nemůžeme si to představovat jak Hurvínek holokaust.. lidi z médií jsou normální smrtelnící, kteří nejsou navštěvováni žádnými muži v černém, kteří jim říkají, co mohou otisknout. Ne myslím že ovládání médií funguje určitou formou autocenzury. Stejně jako já se zdráhám o těhle věcech mluvit, tak tim spíš novinář, který nechce riskovat svou kariéru. Ani vedení dané televize nemusí být nijak víc zapleteno než že nechce, aby ztratili diváky, ale co je spíš pro ně ještě více důležité jsou rozlobení investoři a členové představenstva - akcionáři. Ti ředitele televize nebo sekce zpravodajství mohou odvolat a nahradit ho někým jiným. On může být třeba kritický ve svém zpravodajství, ale ví, že si nemůže dovolit všechno, ikdyby to byla pravda. Věřím, že jestli je tu nějaké celosvětové spiknutí, tak mu slouží mnoho dobromyslných lidí, kteří mají strach si příliš vykročit. Raději tomu pomáhají než aby byli proti. A všichni určitě minimálně jednou v životě přijali úplatek, takže jsou i vydíratelní. Přesto se objevují (dle mého) hrdinové, kteří najednou úplně otáčejí a poskytují usvědčující důkazy nebo svědectví na věcech, na kterých se podíleli. Samotní členové Bohemian grove poskytli řadu různých fotografií a i jejich interní ročenky s fotkami. Naše tendence rozškatulkovat svět na dobro a zlo je dle mého přesně to co Ilumináti potažmo jiní hrači šachů, kde figurkami jsme my a celé národy, přesně chtějí. Právě teď chtějí, aby jsme si mysleli, že Irán je nepřítel. Jindy budou chtít, abysme věřili, že je to spojenec. Vše tak aby to hrálo do nějakých propagandistických cílů. Stejně tak se nedá říct, že by zednáři byli nějaké zlo, nebo že by snad všichni zednáři se podíleli na nějakém celosvětovém spiknutí. Stejně tak Židé. Metoda Rozděluj a panuj asi není náhoda, že se tato matematická metoda jmenuje právě takto. Vytvořte dojem, že konspirační teoretici tvrdí, že je tu židozednářské spiknutí. Vytvoříte tak dojem, že jde o antisemity. Donutíte je zaplést se do nekonečných debat o tom, že tohle přece nikdo netvrdí. Nebo můžete tvrdit, že protiradarový odboj jsou komunisti nebo ještě lépe placeni KGB. Kolik lidí třeba zde na blogu psalo, že jsou pro radar už proto, že jsou proti komunisti. Je krásné, jak se s lidmi dá škatulkami manipulovat. Rozděluj a panuj, rozškatulkovat problém, aby se neřešilo to podstatné. A jak jsem například psal o generálu Sudhartovi, kterého Západ podpořil, protože ta jeho genocida se týkala potlačování komunistů. Jak krásně se tím celá věc ideologicky legalizovala. Ze stejného důvod byl i financován Taliban a založena Al Kaida, náš dříve spojenec v boji proti Sovětskému svazu. Samotný pojem konspirační teoretik je škatulka s velmi negativními konotacemi. Nazvěte někoho konspiračním teoretikem a nemusíte už dodávat nic víc. To je jedno, že ty rituály jsou pravda, on je konspirační teoretik, proto někdo koho nemá cenu poslouchat.

Jinak tedy ať žije Nový světový pořádek! Ať žijou všechny věci, o kterých se nic nedovíme do doby než nám budou předloženy jako hotová věc.

Autor: Jiří Míka | sobota 2.2.2008 20:20 | karma článku: 27,53 | přečteno: 5827x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hromadná nehoda poblíž letiště blokuje Pražský okruh, jedno z aut skončilo na střeše

29. dubna 2024  16:33,  aktualizováno  17:30

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahují na 27. kilometru Pražského okruhu, kde...

Česko a Německo sdílí pohled na válku Ruska proti Ukrajině, řekl Pavel

29. dubna 2024  6:03,  aktualizováno  17:20

Česko a Německo podle prezidenta Petra Pavla sdílí pohled na válku Ruska proti Ukrajině, na...

Čarodějnice bez ohňů? V části Česka vydali zákaz, hrozí požáry

29. dubna 2024  15:14,  aktualizováno  17:02

Ve Středočeském kraji se od úterý nesmí zapalovat oheň, a to ani na zahradách v blízkosti lesa nebo...

Lihový boss Březina se ve vězení napravil a změnil hodnoty, tvrdí znalkyně

29. dubna 2024  16:55

Lihový boss Radek Březina, který si odpykává třináctiletý trest vězení za obří daňové podvody, se...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!