Je Britney Spearsová obětí vymývání mozku v projektu Monarch?

14. 01. 2008 12:04:26
V případě Škrlové jsme svědky hodně zvláštních věcí. Nemám vůbec ponětí o co tu jde, ale připomíná mi to případy oběti projektu Monarch, kterým pomocí traumat (nejčastěji sexuální zneužívání v dětství a fyzické týrání) byla záměrně přeprogramována identita a staly se loutkami svých pánů (tzv. handlerů). Nedávno jsem náhodou natrefil na video, kde spekulovali, že je Britney Spearsová obětí takového vymývání mozku a nyní se z něj vymaňuje, a proto se teď chová velmi podivně, když si oholila hlavu, včetně jejího pokusu o sebevraždu. VAROVÁNÍ: Obsah článku není vhodný pro mladší 18ti let.
Kniha
Kniha "Thanks For The Memories" od Brice Taylor od údajné oběti vymývání mozku

Docela hodně se teď mluví o Škrlové a to dost bulvárně, ale dokážeme si představit, čím si někteří lidé museli projít? Tímto článkem chci přiblížit, co takové ovládání mysli různými sektami nebo institucemi může obnášet a něco o skutečných výzkumech v této oblasti.

Člověk výrazně traumatizován disociuje a raději si vytvoří novou identitu než aby dále žil v utrpení své původní. Vznikne u něj tak tzv. syndrom mnohočetné osobnosti. Mezi další metody kromě sexuálního zneužívání patří typicky smyslová deprivace, odepírání spánku ( což jsou jak známo běžné praktiky Guantanamo, Abu Grahib). Smyslová deprivace se také používá ve floatačních tancích, které se používají pro relaxaci mysli a můžete si je vyzkoušet na různých místech třeba v Praze (jsou to nádrže napuštěné vodou vyhřátou na teplotu těla, zvukově a světelně izolované). U smyslové deprivace jde o omezení smyslových vstupů, čímž se mozek dostává do stavu, kdy začneme halucinovat podobně jako po požití LSD nebo u vyšších stavů meditace. Ovšem pokud vás v tomto stavu drží někdo nedobrovolně... opravdu na co jiného mají zajatci na Guantanamo zakryté oči a svázané nohy,aby se nemohli pohybovat, než aby jim byl vymýván mozek? Je děsivé, že je tam toto prováděno systematicky. Jakou hodnotu má přiznání od člověka podrobeného takové proceduře?

Něco o způsobem vymývání mozku v koncentračních táborech dr. Mengelem:

Jinou věc, kterou si vězňové z Osvětimi ve spojitosti s ním pamatují, byl rytmus jeho vyleštěných černých bot, když se procházel tam a zpět a hrál svou oblíbenou kopretinovou hru "mám tě rád/nemám tě rád". Vždy když utrhl poslední okvětní lístek kopretiny, svévolně umučil a zabil malé dítě před zraky jiného dítěte, které programoval. Pološílení absolventi tábora, na kterých zkoušel své metody a kteří přežili, též vzpomínají na to, jak je nahé uvrhl do klecí společně s opicemi, které byly vycvičeny k tomu, aby je násilně zneužívaly. Mengele si očividně liboval v tom, když mohl lidi ponižovat na úroveň zvířat. Záměrně též svým obětem bránil v tom, aby plakaly, křičely nebo projevovaly veškeré krajní emoce.

Zarážející je, že práce dr. Mengeleho byla podporována špičkovými vědci Max-Planck Institute (London Guardian ). Podobným vědcem byl psychiatr Ewen Cameron, který prováděl tyto experimenty na lidech bez jejich svolení v rámci CIA projektu MK-ULTRA. Jedna žena, z tisíců obětí, přišla na jeho kliniku s migrénami a to se jí stalo osudným. Až po letech se dozvěděla, že jí byla přeprogramována identita. Součástí toho bylo uvěznění oběti na lůžko, připevnění elektrod, zdrogování pomocí LSD a za aplikace elektrošoků přehrávání oběti do sluchátek zacyklené smyčky hlasu s instrukcemi. Jistě nádhera.

Já si opravdu nevymýšlim (víme o tom jen díky náhodě, že toto uniklo na veřejnost, což nakonec vedlo ke kongresionálnímu vyšetřování, nicméně vše bylo nakonec obhájeno v zájmu národní bezpečnosti - Sověti to prý dělali taky):

Na Google Video je zde dokument History Channel o tomto programu CIA.

Články o soudnímu přiznáni odškodnění obětem tohoto programu: Times Colonist , The Sunday Times

Zde je video Billa Clintona, který se za tento program omlouvil před svým odstoupením.

Video GNN o Mk-Ultra.

Zde je svědectví na YouTube ženy, která byla obětí dr. Ewen Camerona, který sám sebe nazýval doktor Zelený (dr. Mengele se nazýval doktor Bílý). Popisuje jak když jí bylo 8 let byla předmětem jeho pokusů, po tom co její otec jí předal Cameronovi na pokusy. Hovoří o experimentech s vystavování jejího těla radiaci, ovládání mysli, elektrošoky a sexuální zneužívání. Video má dost špatný zvuk (příliš hlasitý) ale je zcela srozumitelné.

Mezi cíle projektu MK-ULTRA patřilo vytvoření špiclů a atentátníků spouštěných klíčovým slovem. Ano jako ve filmu, ale v tomto případě je to realita. Nejde o žádné spekulace , dokumenty MK-ULTRA byly zčásti odtajněny a těch mnoho stránek si můžete sami dohledat na mnoha místech na internetu včetně jejich fotokopií, kde tyto cíle projektu naleznete doslovně uvedené černé na bílém. Tito lidé by měli amnézii o tomto jejich nainstalování podprogramů.

To ukazuje nové světlo na možné motivy případných atentátníků - žádný motiv, přeprogramování mysli a za vším stojí někdo jiný, ke komu tak nevedou žádné stopy. V této souvislosti bych se paranoidně pozastavil nad střílením na školách, kde všichni tito útočníci vždy vzápětí spáchali sebevraždu. Což může být logické, když jim došlo, co to provedli, ale mohlo by to být také naprogramované, aby bylo automaticky provedeno po provedení úkolu, aby při výslechu nebylo provedené programování mysli odhaleno. Zajímavým faktem je např. u onoho Korejce,Cho Seung Hu, že byl svým otcem v dětství sexuálně zneužíván. To ukazuje na typického adepta programování mysli.

Projekt MONARCH má být jeden z podprogramů MK-ULTRA zaměřující se na děti, čímž se dostávám k Britney Spearsové. Stala se v dětství jeho obětí? Teď se pustím do záležitostí, které jsou silně spekulativního rázu v duchu poctivé paranoii.


To že si Britney Spearsová nechala oholit hlavu údajně dle spekulantů onoho videa ukazuje na to, že se vymaňuje z kontroly nad svými "handlery"/pány (termín z textů o Monarch - údajně podprojektu MK-ULTRA) - ovládání mysli u ní teď prý selhává.

Posuďte toto:

Dle článku ABC News přišla Spearsová do jednoho kadeřnictví a chtěla si nechat ostříhat hlavu dohola.. tam jí to nějak rozmlouvali a mezitím co se ta žena bavila s někým jiným (ochrankou Spearsové), tak si Spearsová sama vzala strojek a oholila hlavu.

A když se jí zaměstnanec toho salonu ptal, proč to udělala, odpověděla "Nechci aby na mě někdo sahal. Je mi už špatně z toho jak na mě pořád někdo sahá"

Dokonce se i přímo v tom článku píše, že tím že si oholila hlavu podle jejího psychologa to bylo ve vzpouře proti jejím handlerům ("Spears is rebelling against her the people who handled and molded her", "The hair represents the stylists, the handlers, people who are in control of her life and manage her looks," Marshall added.)

A co je zvláštnější.. pak byla na léčení v nějaké klinice, kde se pokusila o sebevraždu. A ještě ted den před sebevraždou si napsala na její oholenou hlavu "666" a křičela "Já jsem Antikrist!" , Then she started screaming, "I'm a fake! I'm a fake!' http://news.sawf.org/Gossip/34251.aspx

Média resp. bulvár naznačoval, že toto její vyšilování je kvůli tomu, že jí soud odebral děti a svěřil je otci, ale proč to tak nápadně ukazuje, jakoby byla v dětství oběť sexuálního zneužívání a satanistických rituálů a právě se probírala z ovládání mysli? Její pokus o sebevraždu tak může být součástí programování, pokud by se z něj začala probírat, nebo její vlastní rozhodnutí neschopná unést, co jí bylo provedeno, při navracejících se vzpomínkách a její původní identity nebo oba důvody mohou být provázané. "I'm fake" (já jsem podvrh, falešná, toto nejsem já) by v tomto kontextu dávalo dokonalý smysl. Anebo je to vše opravdu proto, že jí byly odebrány děti? Upřímně řečeno jsou toto jen spekulace.

Také mě dostal název jejího prvního singlu "I'm a Slave 4 U" (v překladu "Já jsem otrok pro vás", nejsem fanda Britney, takže to byla pro mě docela novinka, kterou jsem náhodou objevil při čtení jejího wikipedia záznamu)

Jinak ješte podobně zpráva z loňského roku:

Mayor Claims He Was Abducted By Satanists
CENTERTON, Ark. -- The mayor of an Arkansas town resigned on Wednesday, claiming he was abducted and brainwashed by Satan worshippers nearly three decades ago.


Teď napíšu něco, co možná způsobí stažení tohoto článku. Jistě jste obeznámeni s konspiračními teoriemi o 11. září a třeba nevíte co si o tom myslet. Pokud je toto pravda, je možné cokoliv, a 11. září jako tzv. insidejob může být pouze vrchol ledovce. Církev je podezřívána ze zneužívání dětí, ale problém může být mnohem rozsáhlejší. Největší odhalení poskytl John DeCamp , republikánský senátor v letech 1971 až 1987 a svého času také poradce dříve ředitele CIA Williama Colbyho. DeCamp vyšetřoval případ zneužívání dětí v případu Franklin a ten ho zaváděl do vysokých míst.

W. Colby mu k tomu řekl toto "Honzo, musíš pochopit, že někdy jsou tu síly a události tak ohromné, tak mocné, že je tolik v sázce pro jiné lidi a instituce, že s tím nic nenaděláš, bez ohledu jak moc velké zlo provádějí a bez ohledu na to jak silná tvá snaha je nebo kolik máš důkazů. To je prostě jeden z tvrdých faktů života, se kterým se musíš vyrovnat."

Doporučil mu ale napsat o svém vyšetřování knihu, což John DeCamp udělal a tento citát napsal do předmluvy. Kniha se jmenuje "The Franklin Cover-up: Child Abuse, Satanism, and Murder in Nebraska"

Šlo o údajné odhalení pedofilních sítí sahající až do Bílého domu. Nejvyšší soud Nebrasky však 23. července 1990 po vyslechnutí mnoha hodin svědectví rozhodl, že jde o "pečlivě vypracovaný podvod" ("carefully crafted hoax"), ale neidentifikoval, kdo podle nich tento podvrh vypracoval.

DeCampova kniha poskytuje možné děsivé odhalení projektu MONARCH mezi které patři i satanistické rituály a vraždy. Takto přeprogramované děti měly sloužit pro různé účely a často jako sexuální otroci pro vysoké politiky, soudce a bankéře. Ale také jako atentátníci (aktivovaní klíčovým slovem), špehové a dezinformační a kompromitační agenti.

V roce 1993 britská televizní stanice Yorkshire Television vyrobila pro Discovery channel dokument s názvem "Conspiracy of Silence" o DeCampově vyšetřování. Dokument byl uveden v televizní programu, ale na poslední chvíli byl stažen z vysílání bez uvedení důvodu. Díky internetu máme ovšem možnost si pracovní verzi dokumentu stáhnout ZDE nebo prohlédnout na Google video . Všechny nahrávky tohoto dokumentu měly být zníčeny, ale jedna zřejmě unikla, a anonym před lety zaslal tuto nahrávku DeCampovi, který ho předal Tedovi L. Gundersonovi , agentu FBI ve výslužbě.

Související reference:

Belgičanka Regina Louf, která byla obětí belgické sítě pedofilů, v rozhovoru s BBC vypověděla , že mezi klienty patřili vysocí politici, soudci i vlivný bankéř. Stejně tak vypověděl Dutroux, belgický pedofil, který byl odsouzen v roce 2004. Tvrdil, že byl pouze pěšákem celosvětové sítě dětské prostituce a že policie odmítá tyto stopy vyšetřovat (CNN , BBC, zde na stránkách Střední policejní školy v Brně je jeho případ podrobně popsán v češtině se všemi podivnostmi kolem případu a jeho vyšetřování ). Mexická aktivistka Lydia Cacho v článku IPS říká, že zapojení politické a byznys elity do sítě dětské prostituce je v Mexiku "horší než si dokážeme představit.". "Viděli jsme pouze vrchol ledovce, počet politiků a byznysmanů zapojených do dětské pornografie by nás šokoval, kdyby jsme se dozvěděli jeho skutečný rozsah". Podobné zprávy o zapojení vysokých činitelů přichází z Austrálie , Portugalska, Chile, Francie . Dokonce byly děti zneužívány i humanitárními pomocníky OSN, což se v OSN pokoušeli utajit (BBC , London Telegraph , NY Post ). Až po zveřejnění článků zahájilo OSN letos v lednu vyšetřování sebe sama. Přitom stejný případ se v souvislosti s OSN přihodil již v minulosti.

Firma KBR a DynCorp, dceřinné společnosti Halliburton, dostávají kontrakty na obnovu a zajišťování bezpečnosti v Iráku, stejně jako na stavbu koncentračních táborů v USA a jinde, přestože již v minulosti byla tato firma přistižena,že unáší dívky na Balkánu, odváží je ze země a zapojuje je do sítě nucené prostituce včetne toho, že si natáčeli videokamerou, když je znásilňovali (London Guardian ) a pokud se nepletu k tomu patřila i výroba snuff filmů. Nikdo z nich za to NEBYL nikdy souzen. Jak je to vůbec možné, že unikli spravedlnosti? Když z toho vznikla aféra na udání jedné zaměstnankyně KBR, tak byli dotyční jmenovaní pouze propuštěni. Mimochodem ještě než z toho vznikla aféra, tak si ona zaměstnankyně stěžovala vedení firmy, čeho byla svědkem, na čež jí za to vyhodili namísto toho, aby podnikli nápravu. Každopádně tato firma nadále získává výhradní kontrakty od am. ministerstva obrany , za což bylo v roce 2006 v při jednání o rozpočtu kritizováno senátorkou McKinney za poskytování kontraktu společnostem s tak temnou minulosti. (viz. článek Senátorka grilovala Rumsfelda , zde je video na YouTube, Rumsfeld vypadá velmi zaskočen).

Congressman tolerated forced abortions, sex slavery (KCRA3 TV )

Beyond the Dutroux Affair - The reality of protected child abuse and snuff networks

Zčásti jsme už mohli zaslechnout o obviněních z pedofilie u některých amerických politiků a státem financované distribuce prostitutek v aféře v americe známé jako "hookergate", ale tento dokument a tato obvinění hovoří o celé rozsáhlé síti obchodu s dětmi dosahující až do nejvyšších míst včetně George Bushe seniora.

Ještě když si vzpomeneme, co se tu dělo před volbami a jak byl Paroubek na základě Kubiceho dokumentů podezřelý ze zneužívání malé dívky na jakési jachtě. Mohl to být podvrh, ovšem také to může znamenat, že podobně může být vydíratelná spousta vysokých politiků. Opravdu nevíme, jestli to byla pravda, ale zvláštní je, že celá věc po volbách naprosto utichla.

Ad hookergate:

Molly Ivinsová v článku CNN "Looking beyond Hookergate" píše "Každý novinář, který tvrdí, že hookergate není legitimním skandálem je mrtvý - už je nějakou dobu a měl by být odstaven. Kromě sexu, drog a rock'n'rollu je Hookergate bohatý na otázky veřejných zájmů, zneužití úřední moci a neplnění povinností a mnoho krásných morálních ponaučení pro děti. Doporučeno pro nedělní školu, od sedmé třídy a výše."

U Hookergate jde o aféru menšího kalibru než zneužívání dětí a přesto ani do ní masmédia vůbec neštourají. To, že se z rozpočtu Homeland security vozí prostitutky agentům CIA a jiným na jejich veřírky, úplatky atd. Opravdu zajímavé. Detaily jsou velmi pikatní.

Více také:

The CIA Chief Quits After "Hookegate" - The Sunday Times

Dusty Abroad - Harpers magazine

Mimochodem v souvislosti tohoto článku na závěr malé pozastavení nad anglickým slovem vláda, čímž je "government". To pochází z latiny a je spojením dvou slov "govern" = ovládat, "ment" = mysl. Nechám bez komentáře.

Je na tom všem něco pravdy nebo je to jen strašidelná paranoia na vyprávění u táboráku? Posuďte sami uvedené zdroje. Já v tom tedy jasno nemám, ale žiji tak trochu v přesvědčení, že se v pozadí naší společností potenciálně dějí až taková zla. Pokud je to pravda, tak každý z aktérů má možnost udělat hrdinský čin a odhalit toto spiknutí, na kterém se podílel, veřejnosti. Pokud někdo z jejich rodiny následně zemře za podezřelých okolností, budou všichni vědět, že se to opravdu děje.

UPDATE:

Právě jsem ve zprávách slyšel nové informace ve vyšetřování Škrlové, že měla být v dětství sexuální zneužívána (otcem poskytnuta pedofilům). To ukazuje, že by opravdu mohlo jít o typickou oběť vymývání mozku.

Autor: Jiří Míka | pondělí 14.1.2008 12:04 | karma článku: 25.07 | přečteno: 6964x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 58 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 17.90 | Přečteno: 235 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 11.27 | Přečteno: 142 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 19.96 | Přečteno: 263 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...