Výchova k ekologii, multikulturalismu a globalizaci již od kolébky

27. 10. 2009 14:18:54
O podobnosti k sektám a kultům vypovídá snaha dostat na svou stranu zejména děti. A v tomto směru začíná být environmentální agenda už poněkud děsivá.

Děti v Británii a USA jsou dokonce instruovány/lákány do různých kroužků dobrovolné dětské ekopolicie, aby špehovaly a udávaly vlastní rodiče a sousedy , pokud je uvidí provádět nějaké ekozločiny (špatně třídit odpad, nechávat rozsvíceno, napouštět si horkou vanu,...). Aneb Orwellova noční můra.

http://www.climatecops.com/downloads/climate_cops_poster_wanted.pdf

Právě děti lze nejsnadněji zmanipulovat, aby starší lidé pamatující éru zdravého rozumu, byli udáváni vlastními dětmi. Tento kult si chce podchytit příští generaci a již dnes (i v ČR) tuto propagandu cpou do hlavy zřejmě právě teď vašim dětem. Učebnice ve školách se neustále mění a dnes jsou některé školám prodávány různými privátními NGO spolky.(viz státní program deklarovaný v tzv. "Bílé knize" vydané Ministerstvem školství ČR v roce 2001 v souladu plnění mezinárodních dohod Trvale udržitelného rozvoje). Ďábel je ukryt v detailech.

Environmentální výchova

Zdroj: Výzkumný ústav pedagogický v Praze (http://old.rvp.cz/clanek/6/275)


"První možností naplnění průřezového tématu EV je integrace jednotlivých tematických okruhů do vyučovacích předmětů. Typická je integrace do přírodovědných předmětů (biologie, chemie, fyzika, zeměpis), kde již řada očekávaných výstupů propojení s EV naznačuje. Není ovšem nutné se držet této "tradice". Ukazuje se, že mnoho tematických okruhů se dá vhodně propojit i se základy společenských věd, výtvarnou výchovou, výchovou ke zdraví a dalšími předměty. V základech společenských věd se může například jednat o hraní rolí, kdy vybrané skupiny žáků představují zájmové skupiny, které jednají o regulaci dopravy ve městě, o environmentálně sporné stavbě apod. Ve výtvarné výchově lze např. ztvárnit ekologicky zničenou krajinu, v českém jazyce ji zase popsat ve slohové práci. Alternativ je nepřeberné množství."


Stejným způsobem jsou dětem předkládána témata evropské integrace, vlajky EU a význam dokonalosti symbolu 12 hvězd na evropské vlajce (zde v kapitole "Pod společnou vlajkou" ), výuka k multikulturalismu a jiná aktuální politická témata. Děti jsou také učeny vypořádávat se situacemi občanských nepokojů a jiných společenských katastrof. Mezi témata těchto učebnic také patří, jak používat a chápat internet a masmédia v oboru "Mediální výchova".

Děti jsou tak celkově zatahovány do velmi aktuální geopolitické transformace jako součást povinné výuky základních škol (v prakticky všech předmětech). Je jisté, že učebnice básnící o symbolu dokonalosti dvanácti hvězd na vlajce EU asi nebude moc objektivní. Učebnice šla totiž ještě dál a přesvědčuje žáky o okultním významu čísla 12 .


My starší sice k nemoci šílených ekologů můžeme být imunní a vrásky si z nich neděláme, ale současné děti již dnes, zdá se, vyrůstají s kompletně vyměněnou sadou učebnic učících je Jednotě, toleranci a harmonii s ekosystémem. A veškerý obsah učebnic je napsaný dle směrnic OSN resp. UNESCO a Ministervo školství ČR se ani netají tím, že jde harmonizaci českého školství v rámci EU potažmo OSN/Agendy 21 (Trvale udržitelného rozvoje). Julian Huxley , první šéf UNESCO, již před desítky let napsal, že chce aby UNESCO šířilo propagandu v médiích a školství. Jeho sen se splnil.

To vše se děje tiše a bez zábran, protože je obecně těmto mezinárodním institucím důvěřováno. A "učit děti toleranci" nepůsobí nijak nebezpečně.

Spolu s níže uváděnými úryvky z textu J. Huxleyho uvádím svůj (místy zkrácený) překlad z angličtiny:



Překlad do češtiny:

"... Uvážíme techniky válečné propagandy a záměrně je zacílíme a ohneme v propagandu pro účely mezinárodního míru, a pokud to bude nutné, ji použijeme, jak předpověděl Lenin, pro "překonání odporu milionů" na dosažení žádoucí změny.

Užitím dramatu pro odhalení reality a umění jako metody, kdy se, slovy Sir Stephen Tallenta, 'stane pravda působivým a živým principem v akci' a umožní vytvoření soustředěného úsilí, které ... vyžaduje víru a smysl pro osud.

Musí to být masová filozofie, masové přesvědčení, a nikdy ho nebude možné docílit bez použití masmédií." Konec citace.

(pozn. Nebo jak říkal Lenin: UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE ? )


Překlad do češtiny:


"Tedy Mass Mediální sekce UNESCO stojí před dvěma úkoly. Jeden je obecný a druhý speciální. Speciálním úkolem je najmout tisk, rádia a kina v plném rozsahu pro služby vzdělávání o vědě a učení, umění a kultuře. Obecným úkolem je dohlédnout, aby tyto prostředky byly využity k propagaci jak vzájemného porozumění mezi národy a kulturami, tak i k prosazení růstu společného rozhledu sdíleného všemi národy a kulturami. "

(pozn. Common outlook/společný rozhled/zdravý rozum zní jako nové světové dogma "zdravých myšlenek a postojů", standartů "kvality života", jedné "pravdy" o oxidu uhličitém, kterou škola učit zpochybňovat nebude atd. )


Překlad do češtiny:

"...světovou vládu ... jako jediný jistý způsob, jak zamezit válce.

Nicméně světová politická jednota je naneštěstí vzdálená představa a tak nebo tak nespadá do pole kompetencí UNESCO. To ale neznamená, že UNESCO nemůže udělat hodně pro propagaci míru a bezpečnosti.

Obzvláště ve svém vzdělávacím programu může UNESCO zdůraznit potřebu konečné nutnosti světové politické jednoty a obeznámit veřejnost s důsledky přesunu úplné suverenity (pozn.ano, národy mají ztratit kompletně svou nezávislost) ve prospěch celosvětové organizace. " Konec citace.

Zdroj: UNESCO: Its purpose and Its Philosophy, Julian Huxley, 1946 - http://unesdoc.unesco.org/images/0006/000681/068197eo.pdf

Z uvedených informací je zřejmé, že environmentální výchova je úzce svázána s kompletní transformací společnosti. Přesto je veškerá diskuze upírána na handrkování, zda je Václav Klaus egoista nebo ruský agent. Václav Klaus má pravdu, že nejde o ekologii ale o konsolidaci moci a o samoúčelné sociální inženýrství za tím vším.

Včetně skrytého najímání novinářů, televize, filmového průmyslu a školy jako nástroje propagandy, po čemž doslova volá výše zmíněný text. Myslím, že trvale udržitelný rozvoj se podobá korupci.

Já mám také rád mír a toleranci, ale to neznamená, že mám tím nezpochybnitelný mandát dětem ve školách a televizi vnucovat nějakou svou jednu vizi.

DODATEK


Julian Huxley (1887 - 1975, bratr Aldouse Huxleyho) nemusel výše uvedených text psát se zlými úmysly. V tom je kouzlo velkých utopistických vizí. Je to ideologie. Pokud věříte v nutnost světové vlády a nutnost manipulace s psychikou veřejnosti (považujete se za chytřejší a vyvolené), pak jen děláte svou malou část, jak tuto vizi naplnit. I pokud vědomě veřejnosti lžete o údajně člověkem způsobeném globálním oteplování, cítíte se morálně navýši oproti pro vás hloupé veřejnosti, kterou jako pastýř musíte vést i případně pomocí "ušlechtilých lží".

Rod Huxleyů je se sociálním inženýrstvím zřejmě spjatý více než kdokoliv jiný. Jsou to blízcí přátelé rodiny Charlese Darwina a Galtona. Je to jedna banda sociálních inženýrů!

A Julian Huxley před 2. světovou válkou volal po "zlepšení lidské rasy" jakožto přední eugenik . Tehdy byla eugenika považována za seriozní nový směr zlepšování lidského genofondu. Po válce bylo nutné přejmenovat eugeniku na environmentalismus, transhumanismus, sociální darwinismus a jiné nové krycí termíny pro dle mého totéž.


Pro vytvoření jedné dokonalé Říše plné pořádku a čistoty, která vyřeší všechny problémy jednou provždy - statickým řádem plným "osvícených" norem a předpisů vymezujících každý aspekt lidského života.

Autor: Jiří Míka | úterý 27.10.2009 14:18 | karma článku: 29.89 | přečteno: 4324x

Další články blogera

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 643 | Diskuse

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma článku: 20.40 | Přečteno: 438 | Diskuse

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma článku: 35.70 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma článku: 19.14 | Přečteno: 377 | Diskuse

Další články z rubriky Životní prostředí a ekologie

Milan Smrž

Otevřený dopis k referendu o větrných turbínách v Líšťanech u Loun

Dne 22.března proběhlo v obci Líšťany na Lounsku referendum o výstavbě větrných elektráren. Jen třetina hlasovala pro. Doufejme, že občané za dva roky názor změní. Nebo budeme raději spoléhat na drahou jadernou energii?

24.3.2024 v 9:47 | Karma článku: 8.67 | Přečteno: 537 | Diskuse

Milan Smrž

Také jste proti Green Dealu?

Protesty zemědělců v Evropě i mnoho příspěvků na sociálních sitích nesou pečet protestu proti Green Dealu. Kdo tomu tleská?

3.3.2024 v 22:32 | Karma článku: 21.26 | Přečteno: 6056 | Diskuse

Petr Hariprasad Hajič

Baterky, kam se podíváš

Poslední dekáda byla ve znamení obrovského nárůstu výroby baterií, tedy lépe řečeno, akumulátorů. Připadá mi to jako druhá elektrifikace. Na baterie bude po čase zřejmě všechno.

3.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 6.42 | Přečteno: 342 | Diskuse

Petr Hariprasad Hajič

Tak co hoši a holkiíí, jakxte na tom s tem vodíkem?

Zelená vodíková produkce je další dílek do dekarbonizační skládačky udržitelného rozvoje. Byla jen otázka času, kdy na vodík dojde v praxi a loni nastala úplná exploze publicity. Toto třaskavé téma stojí za pozornost.

1.3.2024 v 8:21 | Karma článku: 7.44 | Přečteno: 293 | Diskuse

Vašek Brynda

Co je eko kůže a proč je pravá kůže ekologičtější?

Není to tak dávno, kdy se na trhu objevily pojmy, jako je eko kůže a veganská kůže. Mnoho lidí znejistělo a začalo považovat pravou kůži za neekologickou, a naopak slepě opěvovat tyto nové materiály. Jak je to ale skutečně?

19.2.2024 v 13:03 | Karma článku: 22.75 | Přečteno: 436 | Diskuse

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...